Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar. 6 aydır 11T kullanıyorum ve 6 aydır bu sorunla karşı karşıyayım. WhatsApp üzerinde bir arama sırasında eğer video izlersem veya ses dinlersem kısacası cihazda ses çalmaya başladığında, benim sesim karşı tarafa gitmiyor veya bozularak gidiyor. bugün arkadaşıma note 11 aldık aynı...
Merhabalar. Yaklaşık iki senedir Note 8 Pro kullanıyorum. Geçenlerde telefonum şarj olmamaya başladı, tamircide şarj soketim değişti, 10 gün sonra tekrardan bozuldu ve bir daha götürdüm, lehimleri zarar görmüş denip lehim yapıldı. Yine 10 gün sonra şarj olmamaya başladı, telefonu söküp...
Merhabalar. Dün telefonumun arka camını sökerken yanlışlıkla hoparlörün oradaki ince bir filmi de koparttım. Sonrasında cihazım ne şarj olmaya başladı, ne hoparlör çalıştı ne de kulaklıktan ses gelmedi. Daha önce yaşamış olan var mıdır? Üç parçanın da değişmesi mi gereklidir? Maliyeti ne kadar olur?
Merhaba arkadaşlar. Nisan 2020 de alınmış Note 8 Pro 128GB cihazım var. Ben bu cihazın arka camını komple söktüm. Yani pil falan gözüküyor. Bundan beridir oyun oynarken aniden donup tepki vermeden 2 dakika sonra cihaz kapanıyor. Kılıf ile kullanıyorum ama ne sıkıntı olabilir? Yakın zamanda cam...