xxSpecter kullanıcısının son içeriği

1. xxSpecter

Haber Xiaomi Türkiye facebook sayfasının resmi sayfa tarafından kapattırılması

Çetin abi bu konuda ne yapılabilir? İnan sayfasında değilim, ben tamamen emekteyim. Daha kimse xiaomi yi bilmezken biz uğraştık ettik insanlara tanıttık sayfayı nasıl pat diye gelip biri kapattırabiliyor anlayamıyorum. Xiaomi'deki birkaç isme mail attım, Facebook'ta yorum olarak bu durumu yazdım...
  2. xxSpecter

Mi Türkiye Facebook sayfasını görünce insanlar gerçekten Xiaomi Türkiye ye girdi sanıyorlar. Bu düzenbazlar hala oradan resmi sayfa gibi paylaşım yapıyorlar. Hatta bir paylaşımlarında resmi olarak telefonlarımız teknosada deyip link verdiler. Halbuki bu şerefsizlerin getirdiği telefonlar...
  3. xxSpecter

İşte bu adamlar 100 binlik sayfa yönetiyor ve şerefsiz bir şekilde 5 yıldır emek verdiğimiz bir sayfayı kapattırıyor. Gerekli yerlere bu durumu yazacağım dediğimde de noldu senin xiaomi sevgin diye attığı mesajları var bana sayfadan. Düşünün. Sayfayı kapattığınız yetmedi gelin bir de yüzüme...
  4. xxSpecter

Bu firma gelip bizim sayfamızı kapattırıyor. Bunu yazıyoruz yine de pek takmıyorlar. Tamamen ülkelerle alakalı bir durum. Biz 5 yıl boyunca adamları tanıtalım dandirik bir distribütör gelip tüm herşeyi yok ediyor. Bu kadar basit.
  5. xxSpecter

Alakası yok o post atılıp hemen silindi ve üstüne açıklama yapıldı. Maalesef sayfa bir insanın egosuna kurban gitmiştir.
  6. xxSpecter

Bu Mi Türkiye sayfasını yöneten şahıs kimse inanılmaz ukala ve itici biri. Israrla sayfanın sürekli resmi sayfa olarak tanıtıldığını söylüyor ama bir yorum harici kanıtları yok. O yorumları yazan arkadaşta sayfadan atıldı. Yani bunlar bahane arıyorlar. Ama bu işin peşini bırakmayacağım ben...
  7. xxSpecter

Hayır direk Mi Türkiye sayfasıyla iletişim kurduk
  8. xxSpecter

Hocam zaten adminlerden biri o sayfayla iletişime geçti ve onların yaptıklarını kabul etti. Gerekçe ise bizim fake hesap olmamızmış. Gerçekten içler acısı durum.
  9. xxSpecter

5 yıldır sadece Xiaomi'yi insanlara tanıttığımız, haberler paylaştığımız, Xiaomi'yi her cümlede övdüğümüz sayfa dün itibari ile resmi sayfa tarafından kapattırıldı. Yanlış anlaşılmasın, kesinlikle sayfada biz resmiyiz gibi ibareler bile kullanılmadı. Resmi olmadığımızı fan sayfası olduğumuzu...
  10. xxSpecter

Duyuru 5. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması

Kambersiz düğün olmaz.. Seve seve gelirim :)
  11. xxSpecter

Rehber Mi Note 3 Epic GLOBAL ROM 9.1.4.0 [Yükleme - Anlatım]

Bu ROM MIUI ROM TEAM tarafından değil, ispanyol forum HTCMANIA topluluğu olan EPIC TEAM tarafından yapılmıştır. Şu ana kadar Mi Note 3 için çıkmış en iyi ROM'dur. ÖNEMLİ UYARI: Bu işlemler esnasında oluşan olumsuzluklar karşısında şahsım ve forum sorumlu değildir. Yüklemeden önce yapılması...
  12. xxSpecter

Soru Note 8 mi mate 10 pro mu? :)

Kamera, malzeme kalitesi olarak Note, Pil, arayüz olarak Mate 10 Pro.
  13. xxSpecter

Yardım Redmi Note 3 Pro şebeke sorunu

Arkadaşlar telefon SIM kartı okuyor, PIN kodu, PUK kodu falan istiyor ama maalesef şebeke yok diyor. Sorun ne olabilir? IMEI'leri kontrol ettim sıkıntı yok.
  14. xxSpecter

Soru Mi 6 mı, Mi Note 3 mü?

Hocam bu süreyi nasıl aldınız? Hangi romdasınız telefon hakkında kısmından ss atar mısınız? Ben zar zor 5 saat alıyorum.
Üst Alt