Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 2020 başlarında bir Redmi Note8 aldım sim1 de uzun süre kullandm kapatılacağı uyarısını alınca sim2 ye geçtim. imei atmak için bootloader kilidinin açılması gerekiyormuş videolardaki herşeyi 2 ay önce yaptım. 1400 küsür saat süre vermişti iki gün önce doldu o süre bugün tekrar...
Arkadaşlar telefonumu aldım alalı hala botloader kilidini açmadım şimdi telefonda foto müzik ses video ne varsa yedekliyorum ancak telefonu sıfırladığımda parmak izi datalarını yedeklemem mümkün mü yani sıfırladıktan sonra tanımladığım parmak izleri tekrar çalışsın istiyorum çok saçma gelebilir...
Merhaba arkadaşlar bugün telefonumu bilgisayara dosya aktarmak için takıyorum düne kadar görüyor ve aktarıyorken şu an BU USB AYGIRI TANINMADI hatası çıkıyor ve bilgisayar yöneticisinde evrensel seri veri yolu denetleyicilerinde bilinmeyen aygıt olarak görünüyor... güncelleyemedim otomatik...
Merhaba arkadaşlar iphone kullanırken car play ile ekrana telefonu yansıtıyordum. aracım opel astra k şimdi ayarlardan android otoyu açmama rağmen teleffonu bağladığımda sadece şarj oluyor ve ekrana bağlanmıyor araba cihaz olmadığını söylüyor... redmi note 8 miui 10 var aracına bağlayabilen...
Arkadaşlar merhaba, 3 gün önce Xioami Note8'i aldım çok memnunum. Ancak ben BL kilidini açmadan unuttum ve telefonunun tüm ayalarını yaptım eski telefonumu komple aktardım... Şimdi BL kilidini açmak için sıfırlanacak ve kilit açıldıktan sonrada 10-15 gün sonra IMEI atılması için sıfırlanması...
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık Iphone 6 maceram sona erdi. Bugün sipariş ettim Note 8'i Iphone'da ki verilerimin tamamını (Fotoğraflar, Albümler, Kişiler) kolayca aktarabileceğim bir yöntem var mı? Yardımcı olabilir misiniz?