Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni güncelleme gelene kadar bu sorun devam eder hocam biraz sabır biraz da takmamak lazım kolay gelsin :)
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayarlar / Kilit ekranı ve parola / Gelişmiş Ayarlar / Cep Modu aktif hale getirin böyle bir sorun ile karşılaşmayın bir daha :)
Bu konuda yeterince tartışma çıkmıştı evet ve şuan 5s bölümü mimlenmiş durumda saydığınız sorunların hiç biri yaşanmıyor yada yaşayan az ( donanımsal olarak ). Yazılımsal olarak ta görünen köy klavuz istemiyor yakınmanın bir mantığı yok biz 5s kullanıcıları için. Aosp taban daha stabil olduğu...
Elbette her zaman yardımcı olmak isterim hocam yarından itibaren 2-3 gün buralarda fazla olmayabilirim yazılım işinin erbabı Zenex hocamı rahatsız edebilirsiniz tam bir üstaddır bu konuda haberi olsun diye etiket attım [emoji1] Saygılar..
Bootloaderın açık olması her ihtimale karşı bir kurtuluştur. Açık olmasında fayda var hocam bunu biliyoruz [emoji5]. Konuyu açan arkadaşımızın arası iyi olmadığı için problem dahilinde uzaktan bağlantı ile çözüme kavuşturmak daha rahat olur diye düşündüm. Yanlış bir kanaatte bulunduysam kusura...
Durumu şuan ben de anlamış değilim Rom(yazılım) zarar görmüş olabilir. Evet yedek almanızı öneririm. Telefonunuzu bilgisayara bağlayıp USB seçeneğinden "Dosya aktarmak" kısmına tıklayın ve 5s depolama kısmında DCIM klasörünü kopyalayıp masaüstüne atmanız dahilinde bütün galerinizi almış...
Harun hocamın dediği adımı deneyin hocam öncelikle. Sorun çözülmez ise mecbur biraz kurcalamanız gerekecek [emoji4] Uzun süredir formatlama yapmadığınız için Mi flash önermiştim. Fabrika ayarlarını deneyin sonucunuzu buraya yazarsanız sonrasında daha da fazla yardımcı olabiliriz
MI 5s...
Yedeklerinizi alıp telefonunuzu Mi flash ile tekrardan rom atmanızı öneririm. Tabi ki bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir.