Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MİUİ 12.5 ile tasarruf konusunda iddialılar bence optimizasyon olur. Bende yeni aldım ve evet bana da yeterli gelmiyor eski sürümlerinde 10 saatten fazla ekran süresi varmış gördüğüm kadarıyla. 12.5 gelene kadar pil konusunda sabretmek gerektiği kanaatindeyim
Aylardır kullanıyorum ben konumu hiç açmıyorum sadece bluetooth açık kalıyor haliyle ve hiç düzensiz çalıştığını görmedim. bağlanması için bile açmıyorum konumu direk bağlanıyor cihaza
Bahsettiğiniz şeyler yazılımsal sorunlar. Hertz düşüklüğünü ara ara bende farkedebiliyorum ama 10 fps e düşecek kadar değil. 60 Hz ye sabitleyip kullanabilirsiniz, 120 hertz desteğinde kullanıcıya en uygun şekilde hertz ayarı yapıyor bazen faul verebiliyor güncellemeyle düzeltirler dert etmeyin
Hocam yanlış anlamayın tartışma yeri değil biliyorum ama 11bin küsüre tavsiye ettiğiniz cihaz da bir oyun bilgisayarı + 17.3" gibi bir boyutuyla zarifliği kalmıyor ve donanımına göre pahalı bir ürün. Monster ve gamegarajdan nasıl bir kalite farkı var derseniz kasa kalitesi diğer markalarda 2-3...
Uzun süredir yoktum geldiğimde ise güzel bir temayla karşılaştım konuyu görmüşken hazır 2 çift laf edeyim dedim. Elinize sağlık emekleriniz gerçekten harika hocam
Tabi ki tartışmasız 10T ama çok oyun oynayan biri değilim diyosan ara sıra COD tarzı fps oyunu atarım arkadaşlarla vs takılırım diğer günlük işlerimi yaparım nakit sıkışığına girmeden X3 almanı tavsiye ederim. Yurt dışı olduğu için daha hesaplı zaten ilerde değişmek istersen kenarda birikmişin...
Bu cihazla bahsettiğiniz oyunları oynayamazsınız. Cihaz ısınınca çekirdekler sanırım kapatıyor kendini daha az performans vermeye sebep oluyor. bide sene olmuş 2020 cihaz çıkalı 5 yıl oldu nerdeyse hocam. Şu an miui custom dev. geliştirmiyor bu telefon için. En iyisi Pixel romda takılmak...