xvoose kullanıcısının son içeriği

1. X

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Gcam 7 kurdum fakat portre modu yok.
  2. X

Rom Revolution OS - MiUI

Ses ayarlarinda bildirim ses seviyesi ayarlama yok. Ben mi goremiyorum?
  3. X

Çözüldü fastboot modunda unlock yapamiyorum

usb hub ile kabloyu bagladim sorun cozuldu. Konu kapanabilir.
  4. X

Driver hatasi dediginiz dogru suruculerle cozulmez mi? telefon icin uygun adb ve qualcomm suruculeri yukledim normalde.
  5. X

telefonun bootloader kilidini acmak icin gerekli adimlari yaptim. fastboot modunda kabloyu takip uygulamadan unlock yapacagim fakat kabloyu takinca telefonun sol ust kosesinde 'press any key to shutdown' cikiyor ama unlock aktif olmuyor. windows 10 64 bit kullaniyorum, tum usb girislerini...
  6. X

Soru RN7 kamera cami cizigi

Evet kamera tasariminin boyle oldugunu bilerek aldim fakat buradaki camin cabuk cizilen bir urun olmamasi gerekir. Arka govdede kullanilan gorilla glass cam kadar saglam olmadigini dusunuyorum. Bu sebeple 'boyle tasarim mi olur' dedim.
  7. X

Soru RN7 kamera cami cizigi

Telefonu alali 1.5 ay oldu. Ekran koruyucu ve kilifla beraber kullaniyorum ama farkettim ki kamera ekran cami cizilmis. Telefonumu hassas kullanmaya dikkat eden biri olarak bu cizik canimi sıktı. Bu kadar kolay cizilen var mi? Kamera cami koruyucu kullanmadim kolay cizilmez diye acikcasi. Bastan...
Üst Alt