Xvidia23 kullanıcısının son içeriği

1. X

Yardım En Küçük Genişlik Ayarı

Arkadaşlar, geliştirici seçenekleri ayarlarında böyle bir şey var dpi ayarı mı bu? 392 idi 409 yaptım sıkıntı olur mu bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler
  2. X

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

İconları yuvarlak şöyle güzel bir rom önerirmisiniz görselleri ve içeriğini nasıl öğrenebilirim romların
  3. X

Sohbet REDMİ NOTE 7

Alalı bir hafta oldu ben beğendim sarjı 1 günü rahat çıkarıyor iki güne zorladığıda oldu onun dışında oyun vs yüklemedim o tarafı bilmiyorum tasarımı falan da güzel ana menü ve geçişleri akıcı takılma veya donma yaşamadım gelelim beğenmediğim yönlerine çentikli olduğu için video veya fotoları...
  4. X

Sohbet Wallpaper Görüntü Kalitesi

Haklısınız, tamamen ağız alışkanlığı.
  5. X

"Brother" kelimesinin kısaltılmış hali yeni nesilin diline yapışmış bir kelime arada sinir bozucu olabiliyor.
  6. X

Yardımcı olduğun için sağol bro ama telefonun orjinal temasının görüntü kalitesi neden düşük onu sordum bi bende mi var bu sorun 1568577057 offf bu arada bu efsaneymis
  7. X

Arkadaşlar, redmi note7 cihazımın arka plan resimlerinin görüntü kalitesi düşük sebebi nedir?
  8. X

Sohbet Samsung LS27F350FHMXUF 27" Alınır Mı?

Arkadaşlar, monitörüm baya eskidi. Hem boyut olarak, hem de görüntü kalitesi olarak memnun değilim. Samsung'un başlıkta belirttiğim modelini almayı düşünüyorum bu monitör hakkında bilgisi olan veya kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler.
  9. X

Yardım Redmi Note 7 Youtube Ekran Sorunu

görüntü boyutundan bahsediyorum tam ekran yapınca bir kısmı kayboluyor bunun çözülebileceğindem bahsettim
  10. X

Duzeltilemiyecek sorun değil aslında ama youtube un mu bir şey yapması lazim yoksa xiaominin mi orası ni bilmiyorum 1568456957 Çentik gizleyincede görüntü nun bir kısmı kayboluyor
  11. X

Arkadaşlar, Redmi note 7 de çentikten dolayı youtube'da tam ekran yapınca görüntünün bazı kısımları kayboluyor yarım ekranda izlemeyi sevmiyorum bunun çözümü var mı?
  12. X

Yardım Redmi Note 7 Uyguluma Görünümü

yeni cihaza root atmak istemiyorum
  13. X

Yardımcı olduğunuz için sağolun beyler ama tema kullanmayı sevmiyorum umarım güncelleme ile bu sorunu düzeltirler benim gözüme baya batıyor
  14. X

Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. Bugün Redmi Note 7 aldım. Fakat telefonda sinirimi bozan, uygulama çerçeveleri oldu. Bu görünümü nasıl yuvarlak yapabilirim? Yardımcı olursanız, sevinirim. Teşekkürler
Üst Alt