Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, geliştirici seçenekleri ayarlarında böyle bir şey var dpi ayarı mı bu? 392 idi 409 yaptım sıkıntı olur mu bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler
Alalı bir hafta oldu ben beğendim sarjı 1 günü rahat çıkarıyor iki güne zorladığıda oldu onun dışında oyun vs yüklemedim o tarafı bilmiyorum tasarımı falan da güzel ana menü ve geçişleri akıcı takılma veya donma yaşamadım
gelelim beğenmediğim yönlerine çentikli olduğu için video veya fotoları...
Yardımcı olduğun için sağol bro ama telefonun orjinal temasının görüntü kalitesi neden düşük onu sordum bi bende mi var bu sorun
1568577057
offf bu arada bu efsaneymis
Arkadaşlar, monitörüm baya eskidi. Hem boyut olarak, hem de görüntü kalitesi olarak memnun değilim. Samsung'un başlıkta belirttiğim modelini almayı düşünüyorum bu monitör hakkında bilgisi olan veya kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler.
Duzeltilemiyecek sorun değil aslında ama youtube un mu bir şey yapması lazim yoksa xiaominin mi orası ni bilmiyorum
1568456957
Çentik gizleyincede görüntü nun bir kısmı kayboluyor
Arkadaşlar, Redmi note 7 de çentikten dolayı youtube'da tam ekran yapınca görüntünün bazı kısımları kayboluyor yarım ekranda izlemeyi sevmiyorum bunun çözümü var mı?
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. Bugün Redmi Note 7 aldım. Fakat telefonda sinirimi bozan, uygulama çerçeveleri oldu. Bu görünümü nasıl yuvarlak yapabilirim? Yardımcı olursanız, sevinirim. Teşekkürler