XSoDia kullanıcısının son içeriği

1. XSoDia

Rom Mi 5s Rom önerisi

2019 dan bu yana atıl duran mi5s mi ekran alıp topladım ve güncel stabil rom önerisi istiyorum miui8 denedim artık Google play çok kasıyor bu cihazın işi bitti der gibi MIUI 9 çoğu rom stabil çalışmıyor MIUI 11.0.2 sürümlerini denedim pil az gidiyor ısı ve yeni bir çok Google özelliği...
  2. XSoDia

Rehber Redmi K30 a POCO X2 Romu (Hindistan Romu) Kurma

Redmi k30 ile Poco X2 aslında aynı cihazdır. Sadece bölgelere özgü olmak ile beraber Xiaomini firmaları olan redmi ve Poco firması üretmiştir. K30 çin varyantıdır çin için üretilir Türkçe dil seçeneği yokur. Poco x2 de hindistan varyantıdır. hindistan pazarı için üretilir. türkçe dil seçeneği...
  3. XSoDia

Recovery Cihaz poco X2/Redmi K30 OrangeFox Twrp

Cihaz poco X2/Redmi K30 OrangeFox Twrp : Android 11 tabanlı romlar için kullanılabilecek recovery dir. Bilindiği gibi normal Twrp hata vermektedir.Şuan için (unoffical) Resmi olmayan sürümdür yani orange fox grubu resmi olarak redmi k30 /poco x2 cihazımıza destek vermiyor Not: Orangefox u...
  4. XSoDia

Rom Redmi K30 / Poco X2 Cihazları İçin En Stabil Romlar

Redmi k30 için 12.1.xx sürümleri hariç Adroid 10 tabanlı olan çoğu romu denedim. Xiaomi.Eu 20.3.26 Global beta : xiaomi.eu_multi_HMK30_20.3.26_v11-10.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other Xiaomi.Eu 11.0.14 Global stabil : xiaomi.eu_multi_HMK30_V11.0.14.0.QGHCNXM_v11-10.zip | by...
  5. XSoDia

Soru Redmi Note 8 ghost screen varmı

Redmi note 8 de ghost screen çıkıyor mu başına gelen varmı? Hangi panel de olmuyor
  6. XSoDia

Recovery Poco X2/Redmi K30 İçin Pitch Black Recovery 3.0.0-20201019-0155-BETA.

Poco X2/Redmi K30 İçin Pitch Black Recovery 3.0.0-20201019-0155-BETA TWRP Benzeri Daha Şık Bir Görünüme Sahip Costum Recovery Yükleme işlemi gayet basit rom yükler gibi TWRP >İnstall bölümünden Gösterip yüklüyoruz. Henüz Test sürümü ve Beta Olduğu için twrp ye geri dönmeyi bilmeyenler için...
  7. XSoDia

Recovery Poco X3 TWRP 3.4.0-15 Mauronofrio Mod

Cihaz poco X3/Surya TWRP 3.4.0-15 Mauronofrio Mod : Mauronofrio Adlı Geliştirici Tarafından TWRP'nin Modifiye Edilmiş ve Türkçe dil destekli eklenmiş versiyonu. Bootloaderiniz Kapalı ise Önce açmak için Tıklayın Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım CihazdaTWRP Yüklü ise...
  8. XSoDia

Recovery Poco X2/Redmi K30 TWRP 3.4.0-14 Mauronofrio Mod

Cihaz poco X2/Redmi K30 TWRP 3.4.0-14 Mauronofrio Mod : Mauronofrio Adlı Geliştirici Tarafından TWRP'nin Modifiye Edilmiş ve Türkçe dil destekli eklenmiş versiyonu. Bootloaderiniz Kapalı ise Önce açmak için Tıklayın Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım CihazdaTWRP Yüklü...
  9. XSoDia

Rom Poco X2/Redmi K30 MIUI Hellas XRTV MIUI 12-11 Stabil Rom

Rom: MIUI Hellas XRTV 12.0.5.0 Stabil Rom Cihaz : Poco X2/Redmi K30 Phoenix-Phoenixin Miui 12 - Android 10 Xiaomi.eu romu üzerine düzenlenmiş Miui 12 ve Android 10 tabanlı Yunan Geliştirici Topluluğu Hellas XRTV Romudur. İndirme Bağlantısı MIUI Hellas XRTV V112.0.5.0 Stabil Rom Not: Bu...
  10. XSoDia

Rehber Redmi K30/Poco X2 Ön Kamera Kesik Kaldırma Modülü MIUI CUTOUT

Redmi K30 da ön kameradaki iki kamera arası siyah görünen ve yazılımla pasifize edilmiş kısmı tekrar canladırmaya yarıyor. Bazı Uygulama ve Oyunlarda gereken bir özellik Tabi bunun için Magisk yüklü olmalı akabinde Twrp yüklü ve onun akabinde bootloaderinizin açık olması gerekmektedir...
  11. XSoDia

Kernel Redmi K30/Poco X2 için Optimus Drunk Kernel

Redmi K30/Poco X2 için Optimus Drunk Kernel Bir Haftadır kullandığım ve daha iyi bir bekleme süresi veren kernel, çok yoğun olmayan kullanımda 2 güne yakın bekleme süresi verdi.Eğer isterseniz kernelin 90 hz destekli sürümü de mevcut ama yükleyince 120 hz ve 60 hz arasında geçiş pek mümkün...
  12. XSoDia

Rehber Hindistan Romda Miui Launcher Kurma ve Launcher Günceleleme

Bilindiği gibi Xiaomi.eu romlarda ve çoğu custum romda launcher ve system uygulamaları güncellenmiyor.System app updater'i kursanız bile taban çin olduğu için çin bölgesi uygulamaları geliyor Ayrıca poco romlarda olan poco launcher şahsen sevmiyorum ve o romda miui launcherin kolaylığını...
  13. XSoDia

Sohbet System/priv-app launcher modifikasyon sorunu

poco romundaki launcherden dolayı System/priv-app bölümne miui launcheri atmayı deiniyorum ama root explorer ve mt manager uyulamalarının ikisiylede denedim olmuyor nasıl yazpabilirim. stock rom olduğu için yazma engeli var ama pc üzerinden system.new.data.br dosyası üzerinden MiuiHome...
  14. XSoDia

Haber Xiaomi ekran altı kamera teknolojisi tanıttı

Xiaomi introduces 3rd-gen under-display camera Xiaomi ekran altı kamera teknolojisi tanıttı
  15. XSoDia

Tüm Cihazlar İçin Basit ve Kalıcı TWRP Yükleme

Tüm cihazlar için tek olşturulan düzen ile kolayca twrp yükleyebilirsiniz. Gerekli olanlar 1. Minimal ADB programı 2. Recovery dosyası (xxx.img gibi) 3. Komutlar Yapılıs sırası: 1. ilk olarak Bilgisayara minimal adb indirin ve yükleyin yükleme linki...
Üst Alt