XSoDia kullanıcısının son içeriği

1. XSoDia

Yardım Ödeme ekranında 3D secure ekranına geçereken Cihazlar reset atıyor

Öneriniz yoksa spam yapmanızada gerek yok sonuçta hiç bir öneri sunmadınız yazdıklarınız kalıplaşmış basit çözümler hatta çözüm bile sayılmaz
  2. XSoDia

Yardım redmi note 8 custom rom kurma

hocam miui isterseniz eu beta 20.3.26 sürümünü kurun imzamdada yazıyor çoğu romu denedim en stabil yapı bu note 8 için
  3. XSoDia

aynı romu 2020 den bu yana kullanıyorum magisk vs çok fazla değişiklik yapmadan 5 yıldır olmayan sorun şimdimi oldu ayrıca kendiliğinden düzeldi bir ayar vs bişey yapmadım rotu her seferinde günah keçisi yapmaka ne kadar akıllıca ayrıca benimle birlikte 3 kişide aynı sorun var onlarda root...
  4. XSoDia

O kadarını bizde biliyoruz. Android farklı bir sistem zaten yukarıda belirttim magisk olma ihtimali var ama kitsune izin verilen aplikasyonlar harici yetki vermiyor Google uygulamaları bazen bu tür hatalar yapıyor magiski senelerdir kullanıyorum bir sorunu görmedim. Foruma yazma sebebim başına...
  5. XSoDia

Malesef hocam Türk Telekom uygulamasında bile fatura öderken sorun yaşıyorum bulursam buraya yazarım. Sorun büyük ihtimalle Google veya root kaynaklı
  6. XSoDia

Soru Bootloader hk. soru!

bootloader kilidi : cihazın yüklü yazılımını değiştirmeye yeni yazılım yüklemeye düşürmeye izin vermeyen sadece güncelleme kanalını açık tutan kilittir Root :cihazın yüklü sistemine müdahale hakkı veren admin izin sistemidir.En eskisi su magisk vs gibi custom rom : cihazın orjinal yazlımını...
  7. XSoDia

Ödeme ekranında 3D secure ekranına geçereken Cihazlar reset atıyor redmi note 8 ve redmi k30 daha önce yoktu yeni bişeyler değişti galiba bu sorun açığa çıktı sürümler miui 11 xiaomi.eu beta 20.2.26-11.0.14 stable
  8. XSoDia

Rom Mi 5s Rom önerisi

2019 dan bu yana atıl duran mi5s mi ekran alıp topladım ve güncel stabil rom önerisi istiyorum miui8 denedim artık Google play çok kasıyor bu cihazın işi bitti der gibi MIUI 9 çoğu rom stabil çalışmıyor MIUI 11.0.2 sürümlerini denedim pil az gidiyor ısı ve yeni bir çok Google özelliği...
  9. XSoDia

Rehber Redmi K30 a POCO X2 Romu (Hindistan Romu) Kurma

Redmi k30 ile Poco X2 aslında aynı cihazdır. Sadece bölgelere özgü olmak ile beraber Xiaomini firmaları olan redmi ve Poco firması üretmiştir. K30 çin varyantıdır çin için üretilir Türkçe dil seçeneği yokur. Poco x2 de hindistan varyantıdır. hindistan pazarı için üretilir. türkçe dil seçeneği...
  10. XSoDia

Recovery Cihaz poco X2/Redmi K30 OrangeFox Twrp

Cihaz poco X2/Redmi K30 OrangeFox Twrp : Android 11 tabanlı romlar için kullanılabilecek recovery dir. Bilindiği gibi normal Twrp hata vermektedir.Şuan için (unoffical) Resmi olmayan sürümdür yani orange fox grubu resmi olarak redmi k30 /poco x2 cihazımıza destek vermiyor Not: Orangefox u...
  11. XSoDia

Rom Redmi K30 / Poco X2 Cihazları İçin En Stabil Romlar

Redmi k30 için 12.1.xx sürümleri hariç Adroid 10 tabanlı olan çoğu romu denedim. Xiaomi.Eu 20.3.26 Global beta : xiaomi.eu_multi_HMK30_20.3.26_v11-10.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other Xiaomi.Eu 11.0.14 Global stabil : xiaomi.eu_multi_HMK30_V11.0.14.0.QGHCNXM_v11-10.zip | by...
  12. XSoDia

Soru Redmi Note 8 ghost screen varmı

Redmi note 8 de ghost screen çıkıyor mu başına gelen varmı? Hangi panel de olmuyor
  13. XSoDia

Recovery Poco X2/Redmi K30 İçin Pitch Black Recovery 3.0.0-20201019-0155-BETA.

Poco X2/Redmi K30 İçin Pitch Black Recovery 3.0.0-20201019-0155-BETA TWRP Benzeri Daha Şık Bir Görünüme Sahip Costum Recovery Yükleme işlemi gayet basit rom yükler gibi TWRP >İnstall bölümünden Gösterip yüklüyoruz. Henüz Test sürümü ve Beta Olduğu için twrp ye geri dönmeyi bilmeyenler için...
  14. XSoDia

Recovery Poco X3 TWRP 3.4.0-15 Mauronofrio Mod

Cihaz poco X3/Surya TWRP 3.4.0-15 Mauronofrio Mod : Mauronofrio Adlı Geliştirici Tarafından TWRP'nin Modifiye Edilmiş ve Türkçe dil destekli eklenmiş versiyonu. Bootloaderiniz Kapalı ise Önce açmak için Tıklayın Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım CihazdaTWRP Yüklü ise...
Üst Alt