Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 dan bu yana atıl duran mi5s mi ekran alıp topladım ve güncel stabil rom önerisi istiyorum miui8 denedim artık Google play çok kasıyor bu cihazın işi bitti der gibi MIUI 9 çoğu rom stabil çalışmıyor MIUI 11.0.2 sürümlerini denedim
pil az gidiyor ısı ve yeni bir çok Google özelliği...
Redmi k30 ile Poco X2 aslında aynı cihazdır. Sadece bölgelere özgü olmak ile beraber Xiaomini firmaları olan redmi ve Poco firması üretmiştir. K30 çin varyantıdır çin için üretilir Türkçe dil seçeneği yokur. Poco x2 de hindistan varyantıdır. hindistan pazarı için üretilir. türkçe dil seçeneği...
Cihaz poco X2/Redmi K30
OrangeFox Twrp :
Android 11 tabanlı romlar için kullanılabilecek recovery dir. Bilindiği gibi normal Twrp hata vermektedir.Şuan için (unoffical) Resmi olmayan sürümdür yani orange fox grubu resmi olarak redmi k30 /poco x2 cihazımıza destek vermiyor
Not: Orangefox u...
Redmi k30 için 12.1.xx sürümleri hariç Adroid 10 tabanlı olan çoğu romu denedim.
Xiaomi.Eu 20.3.26
Global beta : xiaomi.eu_multi_HMK30_20.3.26_v11-10.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
Xiaomi.Eu 11.0.14
Global stabil : xiaomi.eu_multi_HMK30_V11.0.14.0.QGHCNXM_v11-10.zip | by...
Poco X2/Redmi K30 İçin Pitch Black Recovery 3.0.0-20201019-0155-BETA
TWRP Benzeri Daha Şık Bir Görünüme Sahip Costum Recovery
Yükleme işlemi gayet basit rom yükler gibi TWRP >İnstall bölümünden Gösterip yüklüyoruz. Henüz Test sürümü ve Beta Olduğu için twrp ye geri dönmeyi bilmeyenler için...
Cihaz poco X3/Surya
TWRP 3.4.0-15 Mauronofrio Mod :
Mauronofrio Adlı Geliştirici Tarafından TWRP'nin Modifiye Edilmiş ve Türkçe dil destekli eklenmiş versiyonu.
Bootloaderiniz Kapalı ise Önce açmak için Tıklayın Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
CihazdaTWRP Yüklü ise...
Cihaz poco X2/Redmi K30
TWRP 3.4.0-14 Mauronofrio Mod :
Mauronofrio Adlı Geliştirici Tarafından TWRP'nin Modifiye Edilmiş ve Türkçe dil destekli eklenmiş versiyonu.
Bootloaderiniz Kapalı ise Önce açmak için Tıklayın Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
CihazdaTWRP Yüklü...
Redmi K30 da ön kameradaki iki kamera arası siyah görünen ve yazılımla pasifize edilmiş kısmı tekrar canladırmaya yarıyor. Bazı Uygulama ve Oyunlarda gereken bir özellik Tabi bunun için Magisk yüklü olmalı akabinde Twrp yüklü ve onun akabinde bootloaderinizin açık olması gerekmektedir...
Redmi K30/Poco X2 için Optimus Drunk Kernel
Bir Haftadır kullandığım ve daha iyi bir bekleme süresi veren kernel, çok yoğun olmayan kullanımda 2 güne yakın bekleme süresi verdi.Eğer isterseniz kernelin 90 hz destekli sürümü de mevcut ama yükleyince 120 hz ve 60 hz arasında geçiş pek mümkün...
Bilindiği gibi Xiaomi.eu romlarda ve çoğu custum romda launcher ve system uygulamaları güncellenmiyor.System app updater'i kursanız bile taban çin olduğu için çin bölgesi uygulamaları geliyor
Ayrıca poco romlarda olan poco launcher şahsen sevmiyorum ve o romda miui launcherin kolaylığını...
poco romundaki launcherden dolayı System/priv-app bölümne miui launcheri atmayı deiniyorum ama root explorer ve mt manager uyulamalarının ikisiylede denedim olmuyor nasıl yazpabilirim. stock rom olduğu için yazma engeli var ama pc üzerinden system.new.data.br dosyası üzerinden MiuiHome...
Tüm cihazlar için tek olşturulan düzen ile kolayca twrp yükleyebilirsiniz. Gerekli olanlar
1. Minimal ADB programı
2. Recovery dosyası (xxx.img gibi)
3. Komutlar
Yapılıs sırası:
1. ilk olarak Bilgisayara minimal adb indirin ve yükleyin
yükleme linki...