Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı romu 2020 den bu yana kullanıyorum magisk vs çok fazla değişiklik yapmadan 5 yıldır olmayan sorun şimdimi oldu ayrıca kendiliğinden düzeldi bir ayar vs bişey yapmadım rotu her seferinde günah keçisi yapmaka ne kadar akıllıca ayrıca benimle birlikte 3 kişide aynı sorun var onlarda root...
O kadarını bizde biliyoruz. Android farklı bir sistem zaten yukarıda belirttim magisk olma ihtimali var ama kitsune izin verilen aplikasyonlar harici yetki vermiyor Google uygulamaları bazen bu tür hatalar yapıyor magiski senelerdir kullanıyorum bir sorunu görmedim. Foruma yazma sebebim başına...
bootloader kilidi : cihazın yüklü yazılımını değiştirmeye yeni yazılım yüklemeye düşürmeye izin vermeyen sadece güncelleme kanalını açık tutan kilittir
Root :cihazın yüklü sistemine müdahale hakkı veren admin izin sistemidir.En eskisi su magisk vs gibi
custom rom : cihazın orjinal yazlımını...
Ödeme ekranında 3D secure ekranına geçereken Cihazlar reset atıyor redmi note 8 ve redmi k30 daha önce yoktu yeni bişeyler değişti galiba bu sorun açığa çıktı sürümler miui 11 xiaomi.eu beta 20.2.26-11.0.14 stable
2019 dan bu yana atıl duran mi5s mi ekran alıp topladım ve güncel stabil rom önerisi istiyorum miui8 denedim artık Google play çok kasıyor bu cihazın işi bitti der gibi MIUI 9 çoğu rom stabil çalışmıyor MIUI 11.0.2 sürümlerini denedim
pil az gidiyor ısı ve yeni bir çok Google özelliği...
Redmi k30 ile Poco X2 aslında aynı cihazdır. Sadece bölgelere özgü olmak ile beraber Xiaomini firmaları olan redmi ve Poco firması üretmiştir. K30 çin varyantıdır çin için üretilir Türkçe dil seçeneği yokur. Poco x2 de hindistan varyantıdır. hindistan pazarı için üretilir. türkçe dil seçeneği...
Cihaz poco X2/Redmi K30
OrangeFox Twrp :
Android 11 tabanlı romlar için kullanılabilecek recovery dir. Bilindiği gibi normal Twrp hata vermektedir.Şuan için (unoffical) Resmi olmayan sürümdür yani orange fox grubu resmi olarak redmi k30 /poco x2 cihazımıza destek vermiyor
Not: Orangefox u...
Redmi k30 için 12.1.xx sürümleri hariç Adroid 10 tabanlı olan çoğu romu denedim.
Xiaomi.Eu 20.3.26
Global beta : xiaomi.eu_multi_HMK30_20.3.26_v11-10.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
Xiaomi.Eu 11.0.14
Global stabil : xiaomi.eu_multi_HMK30_V11.0.14.0.QGHCNXM_v11-10.zip | by...
Poco X2/Redmi K30 İçin Pitch Black Recovery 3.0.0-20201019-0155-BETA
TWRP Benzeri Daha Şık Bir Görünüme Sahip Costum Recovery
Yükleme işlemi gayet basit rom yükler gibi TWRP >İnstall bölümünden Gösterip yüklüyoruz. Henüz Test sürümü ve Beta Olduğu için twrp ye geri dönmeyi bilmeyenler için...
Cihaz poco X3/Surya
TWRP 3.4.0-15 Mauronofrio Mod :
Mauronofrio Adlı Geliştirici Tarafından TWRP'nin Modifiye Edilmiş ve Türkçe dil destekli eklenmiş versiyonu.
Bootloaderiniz Kapalı ise Önce açmak için Tıklayın Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
CihazdaTWRP Yüklü ise...