xRaven kullanıcısının son içeriği

1. xRaven

Çözüldü Redmi Note 12 Pro 5G eu rom var mı

en son pathreon üstünden satılıyordu,cihazı bırakalı çok oldu iphone’a geçtim artık
  2. xRaven

Yardım Gmail şifre sorunu

birkaç gün içinde kendiliğinden düzeliyor, google hesabın aktif kullanılmadığını sistem üstünden görüp farklı kurtarma seçenekleri sunuyor veya direk hesaba giriş yaptırıyor beklemek dışında bi çözüm bulamamıştım ben bilginiz olsun
  3. xRaven

Soru Baseus şarj iyi mi?

Orjinalinden daha kaliteli yapılan ölçümlerde de kanıtlandı zaten önerim pahalı olsun ama iyi olsun yönünde
  4. xRaven

Soru Baseus şarj iyi mi?

ugreen markasını öneririm kablo için iphone 15 pm kullanıyorum bende orijinal şarj kablosundan daha iyi bi kablosu vardı onu öneririm youtube’a yazın kablo karşılaştırmaları diye ugreenin çok iyi bi kablosu var onu alın
  5. xRaven

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Hem cumhuriyeti kutlamak hem doğum günü kutlamak çok güzel bir nimet.
  6. xRaven

Soru Bluetooth ses seviyesi düşüklüğü

mtklı çözüm nedir aynısı bende de mevcut
  7. xRaven

Yardım Note 12 5g IMEI bitti

yani iPhone'lar için yine 2 telefon kullanacağız 4 ay boyunca, uzatma sistemi güzeldi tr serveri yine halkın işine yarayan bir durumu ortadan kaldırdı elbette
  8. xRaven

Yardım Redmi note 12 pro 5g hyperos update yapma kilit acık

inanın benimde kullandığım bu cihaza pek rom fark etmiyor aosptan tutun da denemediğim rom kalmadı stabil miui bi romda kalın bence
  9. xRaven

Yardım Redmi note 12 pro 5g hyperos update yapma kilit acık

Kardeşim hem her güncellemede telefon daha kötü oluyor diyorsun hem de en güncel versiyona Türkçe dil nasıl eklerim diyorsun miui yükle geç mtk işlemcili cihaz uğraşmaya değmez aynısı bende var en sonunda ücretli eu rom yükledim bıraktım bu cihazdan verdiğinin üstünü bekleme
  10. xRaven

İnceleme Hayperos hakkında incelemem

fake rom kuruludur bl artırmadan yükleyemezsiniz
  11. xRaven

Yardım Redmi Not 12 Pro 5G Cihazında 3G İnternete Bağlanamama Sorunu Hakkında..

aynı cihaz olması önemli değil arkadaştaki global versiyon olabilir çözümü hat değiştirmek değil Vodafone den Turkcell geçtim 3g yok H+ bağlanıyor 4.5g gidince
  12. xRaven

Yardım Çin Romu Nasıl Türkçe Kullanılır?

hocam twrp ile uğraşmanıza gerek yoktu magisk apk kurup bulunduğunuz romun boot.img dosyasını telefon hafızasına atıp magisk üstünden flashlayıp rootlayabilirdiniz
  13. xRaven

magisk ile root attıktan sonra yine aynı magisk uygulamasının içinde sağ altta modüller diye bi kısım var oraya tıklayıp modül ekle diyip verdiğim linkteki dosyayı seçiyorsunuz ve yeniden başlatıp Türkçe dili seçip kullanıyorsunuz
  14. xRaven

Google play eklemek için getapps uygulamasına Google play yazıp update seçeneğine basacaksın orada gözükecek zaten play store türkçe kullanmak için magisk ile root atıp vereceğim modülü yüklersen sıkıntısız Türkçe de kullanırsın play store de kullanırsın(tg linki paylaşmak yasak mı bilmiyorum...
Üst Alt