Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar halihazırda İphone 14 Pro Max bi cihazım var ve baeus marka powerbank kullanıyorum fakat pil sağlığını hızlıca düşürdü ve pb kusurlu geldi şarjı aniden 0 oluyor vs. gibi sorunlar ben de deneyimlediğiniz güzel bi powerbank ve pil sağlığını hızlıca düşürmeyecek olması şartıyla...
Merhaba arkadaşlar belirttiğim cihazda kullanmış olduğunuz en stabil, uzun ekran süresi,pil gibi konularda en memnun kaldığınız rom hangisi acaba özellikle pil kullanımı ve ekran süresi konusunda memnun kaldığınız HyperOS veya MIUI romu paylaşır mısınız
Merhaba HyperOS A14 sürümleri için always on display de olan 10 saniye sınırını kaldırmak için bi magisk modülü var mı veya farklı bi yolu var mı bunun AOD nin sürekli çalışmasını istiyorum.
Merhaba dostlar, Redmi Note 12 Pro 5G cihazda çin romu kullanıp kullanılan ram miktarını paylaşabilecek var mı acaba kendi cihazımda anormal bi kullanım olduğunu düşünüyorum, ram zaten kullanmak için vardır zihniyetindeki arkadaşlar sorumu cevaplamazsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar Redmi Note 12 Pro 5G Android 14 HyperOS kullanıyorum şarj verimliliğini ve ekran süresini arttıracak uyumlu modül önerisi olan var mı acaba bu aralar şarj konusunda pek mutlu etmiyor cihaz.
Arkadaşlar hyperos yüklü rootlu cihaz kullanıyorum bazı kullanıcıların ios tarzı üst çubuğu yaptığını gördüm bu nasıl yapılıyor acaba temalarda iPhone iOS temaları bulunmuyor.
Merhaba arkadaşlar hava durumu widgeti veya başka bir widgeti ana ekrana eklemek istediğimde resimdeki gibi sağ üst köşede bi indir butonu çıkıyor basmama rağmen yüklenmiyor nasıl çözebilirim bunu?
Merhabalar bahsettiğim cihazın HyperOs sürümlü veya MIUI sürümlü bir eu romu var mıdır eğer yoksa onun dışında aosp, custom rom var mıdır? MIUI hantallığından gına geldi.