Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birkaç gün içinde kendiliğinden düzeliyor, google hesabın aktif kullanılmadığını sistem üstünden görüp farklı kurtarma seçenekleri sunuyor veya direk hesaba giriş yaptırıyor beklemek dışında bi çözüm bulamamıştım ben bilginiz olsun
ugreen markasını öneririm kablo için iphone 15 pm kullanıyorum bende orijinal şarj kablosundan daha iyi bi kablosu vardı onu öneririm youtube’a yazın kablo karşılaştırmaları diye ugreenin çok iyi bi kablosu var onu alın
yani iPhone'lar için yine 2 telefon kullanacağız 4 ay boyunca, uzatma sistemi güzeldi tr serveri yine halkın işine yarayan bir durumu ortadan kaldırdı elbette
Kardeşim hem her güncellemede telefon daha kötü oluyor diyorsun hem de en güncel versiyona Türkçe dil nasıl eklerim diyorsun miui yükle geç mtk işlemcili cihaz uğraşmaya değmez aynısı bende var en sonunda ücretli eu rom yükledim bıraktım bu cihazdan verdiğinin üstünü bekleme
aynı cihaz olması önemli değil arkadaştaki global versiyon olabilir çözümü hat değiştirmek değil Vodafone den Turkcell geçtim 3g yok H+ bağlanıyor 4.5g gidince
hocam twrp ile uğraşmanıza gerek yoktu magisk apk kurup bulunduğunuz romun boot.img dosyasını telefon hafızasına atıp magisk üstünden flashlayıp rootlayabilirdiniz
magisk ile root attıktan sonra yine aynı magisk uygulamasının içinde sağ altta modüller diye bi kısım var oraya tıklayıp modül ekle diyip verdiğim linkteki dosyayı seçiyorsunuz ve yeniden başlatıp Türkçe dili seçip kullanıyorsunuz
Google play eklemek için getapps uygulamasına Google play yazıp update seçeneğine basacaksın orada gözükecek zaten play store türkçe kullanmak için magisk ile root atıp vereceğim modülü yüklersen sıkıntısız Türkçe de kullanırsın play store de kullanırsın(tg linki paylaşmak yasak mı bilmiyorum...