Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar. Elimde var bi adet yurtdışı x3 pro. Takıp kullanayımı mı artık sim kartımı ne dersiniz? Oldu mu artık. Yoksa kardeşim ülkeye geliş gidiş yaptığında vericem geri satıcaktı yabancı ülkede. Telefeon yatıyodu sıfır kutusunda evde 1-2 aydır :((
Arkadaşlar Bl kilidi açılmış durumda ama bu işlemde herşey sıfırlanmış durumda. Yanlış bişey mi yaptım acaba?
böyle bişey olacağını bilmiyordumda sanmıyordumnda. Kimse de beni uyarmadı.
Beyler Bl kilidi açma başvurusu yapmıştım 7n ci gündeyim nerden kontrol edebilirim kilidin açılıp açılmadığını.
Başvuru yaparken yapıtğımız adımlarımı takip edecğiz. Miflasha taktımn yine ama çince bişeyler felan yazdı.
1631889513
Sanırım hallettim bişeyler yükler gibi yaptı açılışta
verdi hocam 168 saat
1631277195
bu aşamada sms alıp verme durumu varmı yani hattım yurdışına kapalıydı sorun olur mu ?
Mi hesabı oluştururken xiaomiden mesaj geldi ama benim hattım ın oraya sms göndermesinde sorun olabilir mi
Merhabalar. Bl kilidi açma başvurusu yaptım. Biraz araştırdım Xiaomi den sms alıp verme olayı olacakmı? Hattım yurt dışı aramalara ve sms lere kapalı sorun olur mu ?
xiaomi sunucuları çindeymiş.
Kısacası Bl açma olayında bana sorun çıkar mı bu durum? Teşekkürler