xRaiden kullanıcısının son içeriği

1. X

Soru X3 Pro İmei Durumu

Merhaba arkadaşlar Ankara da nerede imei arttırabiliriz tavsiye edeceğiniz telefoncu var mı acaba?
  2. X

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Ücreti ne kadar arkadaşlar bilen var mı?
  3. X

Beyler imei kırdırma ücreti tahmini kaç tl tutuyo? Birde Ankarada nerede attırablirim imei?
  4. X

Yok mu arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan? O na göre hattı takıp kullanmaya başlayacağım
  5. X

Arkadaşlar peki Telefona uygulanacak işlemin ücreti aşağı yukarı kaç tl olur ? Bir de Ankara da imei atan yer nerde bulurum? Teşekkürler.
  6. X

Arkadaşlar selamlar. Elimde var bi adet yurtdışı x3 pro. Takıp kullanayımı mı artık sim kartımı ne dersiniz? Oldu mu artık. Yoksa kardeşim ülkeye geliş gidiş yaptığında vericem geri satıcaktı yabancı ülkede. Telefeon yatıyodu sıfır kutusunda evde 1-2 aydır :((
  7. X

Yardım Poco X3 Nfc İmei atılması

Teşekkürler hocam dikkatimden kaçmış düşe kalka öğrenicez
  8. X

Arkadaşlar Bl kilidi açılmış durumda ama bu işlemde herşey sıfırlanmış durumda. Yanlış bişey mi yaptım acaba? böyle bişey olacağını bilmiyordumda sanmıyordumnda. Kimse de beni uyarmadı.
  9. X

Beyler Bl kilidi açma başvurusu yapmıştım 7n ci gündeyim nerden kontrol edebilirim kilidin açılıp açılmadığını. Başvuru yaparken yapıtğımız adımlarımı takip edecğiz. Miflasha taktımn yine ama çince bişeyler felan yazdı. 1631889513 Sanırım hallettim bişeyler yükler gibi yaptı açılışta
  10. X

Çok teşkkürler bilgilendirme için.
  11. X

teşekkürler 2nci sime de takar sonra attırırım
  12. X

Bl açma başvurusu yaptım 1 hafta bekleyceğim. Peki sonra imei açtırmaya gittiğimde ücreti ne kadar genelde telefoncularda ?
  13. X

Çözüldü Poco x3 NFC Bl kilidi açma ve Sms konumlandırma olayı

verdi hocam 168 saat 1631277195 bu aşamada sms alıp verme durumu varmı yani hattım yurdışına kapalıydı sorun olur mu ? Mi hesabı oluştururken xiaomiden mesaj geldi ama benim hattım ın oraya sms göndermesinde sorun olabilir mi
  14. X

Çözüldü Poco x3 NFC Bl kilidi açma ve Sms konumlandırma olayı

Merhabalar. Bl kilidi açma başvurusu yaptım. Biraz araştırdım Xiaomi den sms alıp verme olayı olacakmı? Hattım yurt dışı aramalara ve sms lere kapalı sorun olur mu ? xiaomi sunucuları çindeymiş. Kısacası Bl açma olayında bana sorun çıkar mı bu durum? Teşekkürler
Üst Alt