XparadoxX kullanıcısının son içeriği

1. X

Soru IMEI atılmış telefona custom rom yükleme

Öncelikle iyi forumlar arkadaşımın mi10t si var imei atılmış miui 12 de kaldı telefon eu rom yüklemek istiyor rom kurarken imei gider mi twrp den hangi yedekleri almak lazım bir kaç konuya baktım modem ve efs yi geri yüklemek lazımmış galiba tam emin olamadım o yüzden danışmak istedim
  2. X

Yardım Şununla aç buga giriyor

Özellikle pdf dosyalarını açarken şununla aç kısmı buga giriyor rom miui eu 14
  3. X

Soru Cihazı sıfırlamadan firmware update yapmak mümkün müdür?

İyi forumlar herkese note 9 pro cihazımda crdroid 8.5 kullanıyorum ve şuan miui 12.5.5 firmwarei yüklü cıhazı sıfırlamadan 12.5.7 ye yükseltme şansım farmıdır acaba?
  4. X

Soru Google play güncellemesi hakkında

İyi forumlar ve hayırlı ramazanlar bu gün google play store a bir güncelleme geldi bir müzik çalar ararken birden samsung musicin indirilebilir olduğunu gördüm normalde gözükmüyordu acaba samsung bütün telefonlar için mi yayınladı dedim indirdim ama durduruldu hatası verdi şuan samsung note...
  5. X

Soru Dm verity hakkında

Hocam bu işlerden o kadar iyi değilim kusura bakmayın ama bu dosyayı yükleyince twrp de kalıcı olur mu ? Ve her custom rom yüklerken tekrar yüklemeli miyim?
  6. X

Soru Ghost Screen hakkında

Hocam öncelikle iyi forumlar ben cihazi rootlamak istiyorum ama ghost screen olur garantiye yollarim diye çekiniyorum ghost screen olursa garanti ilgileniyor mu?
Üst Alt