xomer19 kullanıcısının son içeriği

1. xomer19

Yardım Redmi note 10 aldım ama...

Merhaba, Arkadaşlar az önce redmi note 10 satın aldım 4/128 gb fakat cpu z indirdiğim de işlemcisini qualcom 675 olarak gösteriyor bataryasınıda 4 bin olarak gösteriyor İnternette araştırdım bir türlü bulamadım farklı bir versiyonunu mu aldım ben? Ucuza aldım zaten çok umrumda değil de merak...
  2. xomer19

Yardım Netflix yükleyemiyorum

Merhaba arkadaşlar. Redmi note 7 telefonum var ama netflix yükleyemiyorum, cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası veriyor ne yapmam lazım acaba?
  3. xomer19

Yardım Güncelleme Hatası

Düzelir mi ki?
  4. xomer19

Yardım Güncelleme Hatası

Selam arkadaşlar. Redmi note 7 telefonuma 10.3.10 güncelleme geldi, güncellemeyi indirdim ama telefon güncelleme yüklenirken install update.zip failed hatası verdi. Kapatıp tekrar açtım telefon düzeldi ama güncellenmedi. Ne yapmam gerekiyor acaba?
  5. xomer19

Yardım Gece şarjım gidiyor

Hocam programlı açma kapatma var o mu acaba?
  6. xomer19

Hocam öncelikle uğraşıp fotoğraf attığınız için çok teşekkür ederim. Ama bende o senaryolar kısmı gözükmüyor, mi10 deniliyor sanırım sürümüm o ve global 10 3.6 kullanıyorum
  7. xomer19

Hocam dediğiniz şeyi bulamadım...
  8. xomer19

Global 10.3.6, hiç rom konusunda ellemedim telefona pek anlamadığım için.
  9. xomer19

Selam arkadaşlar, normal de gece 8 9 saatte max 3 4 şarjım düşerken bugün bi baktım 63 den 54 e düşmüş. İlk defa oldu sizde durumlar nasıl? Wifi vs kapalıydı.
  10. xomer19

Yardım Kopya imei olduğu nasıl anlaşılır?

Sıfır olarak aldım, semers iletişim den. 8 le başlıyor ama cuma günü gel hallederiz dedi. Garantisiz, kayıtlı kayıt garantili aldım hocam. Sorgulama da kayıt bulunamadı yazıyor sormuştum 1 hafta içinde yazar bi kilit varmış onun saatini aça bastılar cuma gidicem.
  11. xomer19

Yardım Kopya imei olduğu nasıl anlaşılır?

Selam arkadaşlar. Bildiğiniz üzere kopya imei li cihazlar kapanıyor. Bende hemen e devlete baktım modeli markası vs çıkıyor ama kayıtlı görünmüyor (alalı 1 hafta olmadı) yani bu cihaz kopya değil dimi? Birde mesaj geldi cihazınız seneye 5. Ayda kapanacak diye çünkü daha kayıt yaptırmadık cuma...
  12. xomer19

Yardım İMEİ HAKKINDA

Cumartesi günü aldım. Bi kilit varmış bunlarda, tekrar cumartesi gel demişti gidince sorayım o zaman.
  13. xomer19

Yardım İMEİ HAKKINDA

Selam arkadaşlar, semers iletişimden redmi note 7 aldım. Sorun sıkıntı yok kullanıyorum imeisi vs var ama e devletten sorgulayınca kayıt bulunamadı diyor modeli vs tutuyor ama kayıt bulunamadı yazıyor sıkıntı olur mu? Telefonu alalı 6 gün oldu.
  14. xomer19

Soru Batarya Ömrü

Valla ben 7 saat alıyorum bazen 6 saat alıyorum, ortalama kullanımda 8-9 saat az geliyor ve sizlere sorayım dedim clap~~
  15. xomer19

Soru Şarj Telefonu Kullanmadan Az Az İniyor! Sizde?

Hocam benim 10.3.5 miş. Ben ithalatcı garantili aldım. Eğer arkadaşınız da aynısı varsa belki sürüm yüzündendir. Eğer yoksa demek ki sizde bir sıkıntı var. Ama bence yinede bi gösterin derim çünkü yüzde 9 yüksek bir değer.
Üst Alt