Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Arkadaşlar az önce redmi note 10 satın aldım 4/128 gb fakat cpu z indirdiğim de işlemcisini qualcom 675 olarak gösteriyor bataryasınıda 4 bin olarak gösteriyor İnternette araştırdım bir türlü bulamadım farklı bir versiyonunu mu aldım ben? Ucuza aldım zaten çok umrumda değil de merak...
Selam arkadaşlar. Redmi note 7 telefonuma 10.3.10 güncelleme geldi, güncellemeyi indirdim ama telefon güncelleme yüklenirken install update.zip failed hatası verdi. Kapatıp tekrar açtım telefon düzeldi ama güncellenmedi. Ne yapmam gerekiyor acaba?
Hocam öncelikle uğraşıp fotoğraf attığınız için çok teşekkür ederim. Ama bende o senaryolar kısmı gözükmüyor, mi10 deniliyor sanırım sürümüm o ve global 10 3.6 kullanıyorum
Selam arkadaşlar, normal de gece 8 9 saatte max 3 4 şarjım düşerken bugün bi baktım 63 den 54 e düşmüş. İlk defa oldu sizde durumlar nasıl? Wifi vs kapalıydı.
Sıfır olarak aldım, semers iletişim den. 8 le başlıyor ama cuma günü gel hallederiz dedi. Garantisiz, kayıtlı kayıt garantili aldım hocam. Sorgulama da kayıt bulunamadı yazıyor sormuştum 1 hafta içinde yazar bi kilit varmış onun saatini aça bastılar cuma gidicem.
Selam arkadaşlar. Bildiğiniz üzere kopya imei li cihazlar kapanıyor. Bende hemen e devlete baktım modeli markası vs çıkıyor ama kayıtlı görünmüyor (alalı 1 hafta olmadı) yani bu cihaz kopya değil dimi?
Birde mesaj geldi cihazınız seneye 5. Ayda kapanacak diye çünkü daha kayıt yaptırmadık cuma...
Selam arkadaşlar, semers iletişimden redmi note 7 aldım. Sorun sıkıntı yok kullanıyorum imeisi vs var ama e devletten sorgulayınca kayıt bulunamadı diyor modeli vs tutuyor ama kayıt bulunamadı yazıyor sıkıntı olur mu?
Telefonu alalı 6 gün oldu.
Hocam benim 10.3.5 miş. Ben ithalatcı garantili aldım. Eğer arkadaşınız da aynısı varsa belki sürüm yüzündendir. Eğer yoksa demek ki sizde bir sıkıntı var. Ama bence yinede bi gösterin derim çünkü yüzde 9 yüksek bir değer.