xNereY! kullanıcısının son içeriği

1. xNereY!

Rom Redmi 5 Plus Beta Sürüm Dönüş...

Evet orijinal rom. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. xNereY!

Çözüldü Cihazıma virüs mü bulaştı yoksa miui'nin her zamanki reklamları mı ?

Selamlar dediğiniz gibi ilk denememde çözüme ulaştı cihazım fabrika ayarlarına sıfırladım dün gece halen bir reklam yok ilginiz, desteğiniz için teşekkür ederim iyi akşamlar.. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. xNereY!

Fakat reklamlar her saniye çıkmıyor tahminimce günde 10 tane falan o yüzden muhtemelen yarına hallolur. 1564857645 Kaskperysky ve Miui'nin kendi virüs tarama şeysi hiçbir şekilde virüs bulamadı dediğiniz gibi bir izin ile verilmiş olup fabrika ayarlarına döndükten sonra düzelicektir muhtemelen.
  4. xNereY!

Teşekkürler Whatsapp yedeklerini vb. alıyorum sonrasında deneyeceğim.
  5. xNereY!

Fabrika ayarlarına dönmeyi deneyeceğim en son çare romu tekrar kuracağım teşekkürler.
  6. xNereY!

Şimdi fark ettim. Sol üstte çıkan promotion yazısını bir ss gibi düşün ss alınmış ve ana ekrana yapıştırımış ancak geri tuşuna bastığında ekran yenileniyor ve yeni saat geldikten sonra dokunmatik aktif oluyor dokunabiliyorsun.
  7. xNereY!

Hortlatmış gibi olucak ama şuradan indirip deneyebilirmisiniz ? Ben indirdiğimde rarda iken seçip onaylamaları kabul edince kendi otomatikmen betadan stableye geri döndü.
  8. xNereY!

Hangisi 19:36 hangisi 17:07 ? Fark edemedim. Madem virüs hard reset ile geçebilirmi yoksa illa romu tekrardan mı kurmam gerekir?
  9. xNereY!

Aynı sorun devam ediyor dediğim yukarıdaki promotion yine geldi uygulamaları silmeme rağmen ne yapayım? (Reklamlar devam ediyor..)
  10. xNereY!

Cevap için teşekkürler şüphelendiğim birkaç şeyi sildim sonrasında devam ederse herşeyi sileceğim oda olmaz ise hard reset'i deneyeceğim. 1564832142 Teşekkürler deniyorum.
  11. xNereY!

Nasıl bir uygulama olabilir ? 3. Parti uygulamaları korsan yazılımlar vb. ? Google Play'de store dışında apk dosya bulunmuyor şu anda
  12. xNereY!

Merhaba son zamanlarda telefonumun ana ekranında uygulamalarda vb. Reklam çıkmaya başladı mesela alttaki resim şeklinde sonrasında ana ekrandada sol üstte promotion yazısı çıkıyor fakat geri tuşuna basmadan hiçbir şekilde kapanmıyor falan miuinin kendi reklamları mı yoksa virüs vb. mi...
  13. xNereY!

BL kilidini açmadan atabildim romu teşekkürler yardımcı olan herkese
  14. xNereY!

Telefonumun 1 yıllık kvk garantisi bulunmakta sıkıntı olmaz değil mi ? Garanti dışı olma vb. Bu arada bootloader kilidini açtıktan sonra kapatabiliyormuyuz ? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. xNereY!

Merhaba zamanında telefonu yeni almıştım hiçbir bilgim yoktu beta sürüme yükselttim fakat geri dönüşün bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyordum telefonumun garantisi bulunmakta ve garantiyi bozmadan beta sürümünden stabil sürüme geçmek istiyorum yardımcı olurmusunuz ? 6-7 aydır betaya güncelleme...
Üst Alt