Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleyküm android 10 ve altı roomlarda sıkıntısız root atabiliyorum telefonumu 11 e güncelledim adb driver telefonumu görmüyor bi türlü çözemedim yardımcı olucak var mı ?
Selamun aleyküm dostlar redmi note 8 pro Type c ile tüm aparatlarım tamam mause ve klavyeyi telefona bağlıyorum aktif oluyor sorunsuz her türlü uygulamalarda klavye çalışıyor fakat pubg ve hangi oyun olursa olsun oyunu açtıgım andan itibaren klavye aktifliğini yitiriyor geliştirici...
Selamun aleyküm bildiğimiz üzere telefonlarımıza mause ve klavye bağlama ürünleri mevcut oyun oynamak için. Fakat Set Halinde Satılanlara Bütcem yetmiyor bildiğim kadarıyla Otg kablosu ve çoklayıcı lazım telefon markam Xiaomi Redmi Note 8 Pro bu telefona uyumlu Type-C olarakmı biliniyor yoksa...
Selamun aleyküm güncellemeyi yaptıktan sonra pasha fencer adlı oyunda çift uygulama açtığımda siyah ekranda takılı kalıyor önceki güncellemede yoktu ve paralel space vb uygulamalardada aynı sorun mevcut. Android 11 yeni kısıtlama getirmiş obb dosyasına hiç bi şekilde müdahalede bulunamıyorum...
Selamun aleyküm dostlar telefondan pek anlamam onun için buradan sizlere danışmaya karar verdim. Ben yaklasık 1 ay önce telefona root atmıştım bunun bilgisini vereyim ve bu gece telefona 12.5 güncellemesi geldi kurdum fakat kurulduktan sonra redmi logosu geliyor 10 saniye sonra kendini kapatıyor...