xLapter kullanıcısının son içeriği

1. xLapter

Sohbet Mi Note 10 Lite Pil-Ekran Süreleri

Aynen daha fonksiyonel... 12.0.3 daha iyi bu yüzden. 😀
  2. xLapter

Troublesome Yeni Google güncellemesiyle ana ekrandaki Google Discover kasma sorunu düzeltilmiş aynı MIUI 13'teki gibi akıcı olmuş. 12.0.3'te kasma düzelmiş yani. 🙂 Bir de size bir şey sormak istiyorum. Android 10'da paylaşım kısmı resimdeki gibi böyle çift sıralı olarak gözükürken Androd 11 ve...
  3. xLapter

Teşekkür ederiz. :) Bir de güç tassarufu açık. Onu da belirtseydiniz yazınızda. :)
  4. xLapter

Android 12'deki Google klavye çok hoşuma gitmişti ovalimsi ve simsiyah. :D
  5. xLapter

4 saat ekran süresiyle şarjın 73'e inmesi çok iyi. 100'den 90'a kadar 2 saatte düştü. Sonra hızlandı. Ampere testinde 5900mA'lara çıkmasını özlemişim. %50 şarjda bile 5200mA ile doluyor. Şarjda batarya ısınıyor, eski haline döndü sonunda. Kısacası 70 dakikada dolup normal kullanıcılar için 2...
  6. xLapter

Gerçekten çok iyi gidiyor şarjı. Bir de 1 sene boyunca Android 11 var iken ne kastı, her gün sıfır bataryayı şarj ediyordum; 1 sene bataryayı zorlamama rağmen yine iyi iş çıkarıyor. Keşke daha önceden 12.0.3'e geçseymisim, ama garantisi bozulacak diye geçmemiştim. 😀 27 Temmuz'da bitiyor...
  7. xLapter

Teşekkür ederim yardımın için. Telefonu artık bu sürümde kullanacağım. Nerede güncelleme varsa hepsini manuel yaptım. :)
  8. xLapter

Android kurulumunda Google yedeğini başta kurmadım, sonra kur dedim. Şimdi eski yedeği aktaramıyorum, veriler mi silindi o kadar yedeklemiştim. Xiaomi yedeğinde ise her zaman şu kilit ekranı yedeğini almıyor, o da ayrı bir sorun. Kontrol merkezi düzeninin de aynı şekilde yedeğini almamış. 1,5gb...
  9. xLapter

Oh be sonunda 2 yıl öncesine ışınlandım. :D Çok iyi oldu, sorunsuz çalışıyor. :)
  10. xLapter

Eliniz sağlık çok güzel açıklamışssınız. Yalnız küçük bir sorun oluştu. flash_all.bat dosyasını silip verdiğiniz flash_all_085450.bat dosyasını koydum. Önceki dosya ismiyle aynı mı olacaktı? Orayı tam anlamadım hocam. Bir de BL kilidi açık kullansam sıkıntı olur mu? Kurulumdan sonra manuel...
  11. xLapter

Uzun ve detaylı cevabın için çok teşekkür ederim. ARB testini yaptım, bir sorun çıkmadı. Şimdi buradaki ROM dosya içeriğinde ne değişikliği yapacağım? 🤔 Bir de MiFlash uygulaması driver yükle diyor da, install'a basınca hata veriyor hocam. Belki yanlışlıkla olur diye yine de sorayım...
  12. xLapter

Teşekkürler cevabın için. Ben bir anda MIUI 12.0.3'e geçmeye karar verdim sonra işlerim yoğun olduğu için yanlış işlem yapıp brick etmekten korktum. Flash_all.bat dosyası çalıştırılıp yapılacak işlem değil mi? Clean all and lock yapacağım sonra? Bl kilidi kapanıyor değil mi? 🤔 Sonra kurduktan...
  13. xLapter

Hacı o 12.0.3'te de öyle değil miydi? 🤔 %100'den 90'a hızlı düşüyor zaten. Bir de %5 kalmışken denemek lazım. Bu arada 12.0.3'te %5 kalsa bile kasmazdı, güncelledikçe %5'in altına düştüğü zaman telefon çok kasıyor. MIUI 13'te çok değil de 12.5'te kullanılmayacak derecede kasıyordu.
  14. xLapter

Senden MIUI 13 testi bekliyoruz. 🙂👍
  15. xLapter

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Ben de asıl o kasıyor, enteresan gerçekten. :D
Üst Alt