Xiomigüzelsin kullanıcısının son içeriği

1. X

Yardım Depolama alanı bitiyor uyarısı nasıl kapatılır ?

Cihazımda 400 MB'lık bir boş alan kaldı tam ucu ucuna yetiriyorum ve performans ile ilgili bir sorunum yok. Ancak, cihaz sürekli depolama alanı aç diye alt tarafta bir uyarı verip duruyor + bildirim çubuğunda her zaman depolama bitiyor uyarısı bulunuyor. Bu uyarıları nasıl kapatabilirim ? Redmi...
  2. X

Soru Telefon Kapalı iken şarj gitmesi ve Oyunlarda takılma sorunu

Selamlar, redmi 7 kullanmaktayım ve cihaz 7-8 saat hiç kullanılmadığında kapalı iken Yüzde 3-4 arası sarj azalabiliyor, Bu durum normal midir ? Ve diğer bir sorunumda telefon pubg ve cod gibi oyunlarda takılıyor, fps gayet iyi ama bazenleri veya çok yakın zamanlı takılmalar oluyor. Telefon 2/16...
  3. X

Çözüldü MIUI 11 Haberler Eklentisi Kapatılmıyor

Telefonun ana ekranında sol tarafa doğru kaydırdığımda açılan sekmede ki haberler uygulamasını kaldıramıyorum, hem telefonu kastırıyor hem de gereksiz gereksiz haberleri karşıma çıkarıyor. Özelleştir kısmına girdiğim zaman kaldırma seçeneği gözükmüyor. Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  4. X

Soru Hangi Rom performans ve batarya konusunda daha iyidir ?

Merhaba, Xiomi telefonlarda bir dünya rom olduğundan hangi romun pil ve performans açısından daha iyi olduğunu açıkça kestiremedim. Performans ve Batarya konusunda hangi romu önerirsiniz ? Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. X

Yardım Mi flash *flash sparsecrclist error* hatası

Xiomi Redmi 7'ye global rom atmaya çalıştığım da bu hatayı alıyorum, yardımcı olabilecek birisi var mı ?
  6. X

Çözüldü Xiomi Redmi 7 Bootloader kilidi nasıl kapatılır ? Twrp ve Root tamami ile nasıl kaldırılır ?

Arkadaşlar merhaba, sd card'a oyun yükleyemediğimden bir konu açmıştım ve root yapmak istediğimi söylemiştim ve yaptım da. Fakat yaptıktan sonra telefonun root'u yokken de sd card'a oyun yükleyebileceğimi farkettim. Farkettikten sonra Magisk den herşeyi sil diyerek root'u ve twrp'yi kaldırdım...
  7. X

Yardım Xiomi Redmi 7 Dahili Yapılan SD Card nasıl sıfırlanır ?

Arkadaşlar root attım va attıktan sonra sd cardı dahili olarak biçimlendirdim ve şimdide cihaz sd cardı dahili hafıza olarak görüyor ve kullanılamıyor. Tek amacım Link2sd uygulamasına tanıtmaktı SD card'ı ama şu anda hiçbirşey SD Card'ı görmüyor. Nasıl eski haline getirebilir ve Link2sd...
  8. X

Yardım Xiomi Redmi 7 TWRP sorunu

Sürekli bu hatayla karşılaşıyorum, Çözümünü bilen var mı ? target reported max download size of 534773760 bytes erasing 'recovery'... FAILED (remote: device is locked. Cannot erase) finished. total time: 0.003s
  9. X

Yardım Xiomi Redmi 7'ye nasıl root atılır ?

Merhaba, xiomi redmi 7 cihazıma root atmak istiyorum, hafızası yetersiz olduğundan dolayı. Fakat nasıl atacağımı bilmiyorum, Yardımcı olabilir misiniz ?
Üst Alt