xiomialmakiçincantangenç kullanıcısının son içeriği

1. X

Yardım Mi Note 3 panel

arkadaşım forumda kullanan arkdaşlar var sharp panel çıkıyor genelde ama şans işi lg çıkıp çıkmaması
  2. X

Soru Samsung note 8 halkında bir soru

var hocamsamsung türkiyeye gelen note 8 lerde exynos işlemci kullanıyor . sensörleri bilmiyomrum
  3. X

Sohbet Samimi olmak gerekirse beklemiyordum....

Hatamın farkındayım hocam bir daha olmaz :)
  4. X

Tema Blue Mix2 Theme (Ottoman)

iyi akşamlar hocam ben kaçar cs oynamaya :d
  5. X

Tema Blue Mix2 Theme (Ottoman)

çok hoş gözüküyor hocam ellerine sağlık yaza doğru bende alınca kullanırız inşallah :)
  6. X

Sohbet Samimi olmak gerekirse beklemiyordum....

Miui türkiye'li olmak ayrılacaktır ! . :) Gelince gidemiyorsunuz.
  7. X

Soru Mi a1 alınır mı?

evkur üstüne kaç para koyup taksitle kazıklıyor hocam almayın öle yerlerden tavsiye etmiyorum
  8. X

Soru Mi a1 alınır mı?

HOCAM gece gece gördüm yazıyım mi mix 2 tavsiyem oda olmadı 200 - 300 tl daha koy mi note 3 a l indirimde zaten heryerde xiomiden şaşma :)
  9. X

Soru Mi a1 alınır mı?

HOCAM 24 AY TAKSİTLE 2000 LİRAYA GELİYOR TAVSİYE ETMEM 24 AY TAKSİTLE ALICAKSANZ :) TABİKİ GÜZEL BİR TELEFON ÖNERİRİM
  10. X

Yardım Laptoptan anlayanlar lütfen yardım :(

nasıl olcaksınız hocam indiriyimmi teamwieweri
  11. X

yok ünlem işareti hocam hocam usb ses kartı alsam sorunum çözülürmü 5 tlye falan gördüm
  12. X

en son çare olarak miui ailesi yardım eder diye düşündüm :)
  13. X

Arkadaşlar laptopu kapattım akşam ve sabah kalktığımda açtıgımda sess yoktu gelmiyordu googledan baktım çözümlere hiçbiri olmadı napıcam beyler yardım edinya :(
  14. X

Yardım Mİ5S Plus şarj aleti öneri

hocam ilk gösterdiğimi daha çok tavsiye ediyorum Anker PowerPort+1 QuickCharge 3.0 Hızlı Şarj Cihazı ve Anker Fiyatı son attığımda güzel bir şarj aleti :)
Üst Alt