Xinnera kullanıcısının son içeriği

1. Xinnera

Çözüldü Redmi k60 cihazımda MIUI+ BETA yanıt vermiyor hatası alıyorum

hocam *#06# yazınca veya ayarlardan baktığımda ımei ler duruyor bende sizde farklı bir sonucu olur mu bilemem bilgili kişilere danışsanız daha iyi olur ben fastboot ile atıldığı zaman gitmez diye biliyorum ben 1701435907 bilgim yok ama olmaz diye tahmin ediyorum
  2. Xinnera

videoda gittiği sitede k60 PRO aratıp son sürüm olanı indirdim hybrid olmasına dikkat edin video da yeterince detaylı anlatıyor zaten ne yapman gerektiğini.
  3. Xinnera

hocam Üstteki videoları izle çözümü orada bende de oldu videodakileri yapınca düzeldi
  4. Xinnera

*06*# yapınca geçersiz mmi kodu diyor ama ayarlardan IMEI Bölümüne gittiğimde IMEI ler gözüküyor 1701382188 Tamam hocam yerinde bu arada *#06# olacak o kod dalgınlık tan seninkini yazdım gözükmedi ufak çaplı kalp krizi geçirdim hahahaha
  5. Xinnera

Arkadaşlar bilgisayardan fastboot ile rom attım sorun çözüldü gerekli videoları aşağıya bıraktım:
  6. Xinnera

Hocam denedim ama resmi olmayan kanallardan sistem uygulamaları yüklenmez diyor.
  7. Xinnera

Hocam fazla bilgili değilim elinde link veya nasıl yapıldığını anlatan video varsa çok iyi olur 1701296700 Ve IMEI Gitme durumu falan olur mu?
  8. Xinnera

aldığım sorunlar flash açılmıyor video müzik oynatmıyor kamera açılmıyor
  9. Xinnera

Bildiğiniz üzere Çin özel sürüm cihaz aldığım adam ımeı ve rom unu attı ama başlıktaki hatayı alıyorum rom atarsam ımeı gitme durumu yaşar mıyım ya da herhangi bir sorun oluşur mu?
Üst Alt