XiaoMiraç kullanıcısının son içeriği

1. X

Soru Kayıt Durumu

Merhabalar herkese iyi günler diliyorum. Poco x6 için kayıt durumu belli mi onu soracaktım. Eğer kayıt olmuyorsa emsalinde ne önerebilirsiniz yurtdışı kayıt için. Teşekkürler şimdiden.
  2. X

Soru Google ########### sorunu

Nadiren bende de oluyor yazılımsal bi şey
  3. X

Soru Redmi Note 11 pro Dokunmatik Sorunu

Benim de aynı cihaz var yurtdışı cihazı, emin olmak için şuanda denedim baya ama hiç bende öyle bir durum olmadı. Güncellemeler kapalı bu arada ilk sürümüyle kullanıyorum, belki MIUI sürümünden kaynaklı bir hata olabilir.
  4. X

Soru Redmi Note 11 PRO 4G şarjı ile ilg.

Merhaba benim telefonumu gece bırakıyorum internet kapalı, hatta çekiyor, ama sabah kalkınca şarjımın kendiliğinden %2-%4 arası gitmiş olduğunu görüyorum. Bu konu hakkında yapabileceğim bir şey var mı?
  5. X

Rehber A2 Lite TP ile EDL Modda Rom Atmak

Soketi takmamıştım ben bilgisayar görünce, rom attıktan sonra takmıştım en son. 1670398462 Mi Flash'ın linkini bıraktığım sürümüyle sadece rom atabildim ben diğerlerinde bende de sec.dat kısmında kalıyor. Rom olarak en eskilerinden kullanmıştım Android 9 romlarından biriydi ama o çok farketmez...
  6. X

Soru EDL ile rom atma sorunu

Farklı romları bir deneyin her şey hatasız oluyorsa başka rom deneyin bi.
  7. X

Çözüldü IMEI Kaydı

Sağolun hocam süresi biteceği zaman size ulaşırım o zaman :)
  8. X

Çözüldü Güncelleme

Doğru diyorsunuz belki gerçekten stabil olan bi güncelleme gelirse o zaman bakarım artık. Teşekkür ederim tabi ki.
  9. X

Çözüldü Güncelleme

Valla sonuna kadar haklısınız hocam bir yandan gerçek bir güncelleme (fark yaratacak bir değişiklik) olmadığı sürece hiç güncellemeyeyim stabil kalsın diyorum bende.
  10. X

Çözüldü Güncelleme

Evet hocam bende güncelleme yapan 2 kişiden okumuştum kasmalar falan oluyor demişlerdi güncelledikten sonra o yüzden korktum yapamadım. Dediğiniz gibi bekleyeceğim bir süre, zaten güncellemeyle kazanacağım pek bi şey yok sanırım.
  11. X

Çözüldü Güncelleme

Merhaba Redmi Note 11 PRO 4G cihazım dün geldi bana. Kullananlarınız bilir güncelleme yapmalı mıyım? Şu anki sürümü 13.0.4, gelen güncelleme 11.0.11.0
  12. X

Soru Redmi Note 11 Pro imei atılıyor mu?

Fiyatı fazla geldi bana sadece.
  13. X

Çözüldü IMEI Kaydı

Teşekkür Ederim :)
  14. X

Çözüldü IMEI Kaydı

Bu 4G mi
  15. X

Çözüldü IMEI Kaydı

Peki hocam teşekkür ederim. Ufak bi sorum daha olacaktı Redmi Note 10 PRO çin modelini alsak daha sonra globale çevirip kayıt yapabiliyoruz değil mi? Dimensity 920G kullananlar memnunlar gördüğüm kadarıyla.
Üst Alt