XiaoMiraç kullanıcısının son içeriği

1. X

Soru Kayıt Durumu

Merhabalar herkese iyi günler diliyorum. Poco x6 için kayıt durumu belli mi onu soracaktım. Eğer kayıt olmuyorsa emsalinde ne önerebilirsiniz yurtdışı kayıt için. Teşekkürler şimdiden.
  2. X

Soru Redmi Note 11 PRO 4G şarjı ile ilg.

Merhaba benim telefonumu gece bırakıyorum internet kapalı, hatta çekiyor, ama sabah kalkınca şarjımın kendiliğinden %2-%4 arası gitmiş olduğunu görüyorum. Bu konu hakkında yapabileceğim bir şey var mı?
  3. X

Çözüldü Güncelleme

Merhaba Redmi Note 11 PRO 4G cihazım dün geldi bana. Kullananlarınız bilir güncelleme yapmalı mıyım? Şu anki sürümü 13.0.4, gelen güncelleme 11.0.11.0
  4. X

Çözüldü IMEI Kaydı

Merhabalar, Redmi Note 11 PRO 5G (SD 695) için imei kaydı yapılabiliyor mu? Yurtdışından alıcam kayda göre alayım diyorum, bir de aynı fiyat bandında kayıt olan farklı marka modeller de dahil önerebileceğiniz başka cihazlar var mı? Note 10 PRO alacaktım normalde ama artık gelmiyor dediler o...
  5. X

Soru IMEI

Merhaba herkese, Benim telefonumun dokunmatiği bozulduğu için Erbil'den (Irak) Yeni telefon istedim 2 haftaya gelir. Iraktaki cihazlar global mi? Cihaz ısınıyor mu? Cihaz hakkında genel yorumlarınız? Dirençle IMEI atmıcam yazılımla atıcam sorun çıkarır mı? zorla yazıyorum affedin Lanet olsun bu...
  6. X

Sohbet Poco F2 Pro yerine önereceğiniz telefon var mı?

Merhabalar ben yeni telefon alacağım, araştırdım en uygun fiyat performans olarak poco f2 proya karar verdim. Özellikle pop-up kamerası ile tam ekran olması beni cezbetti. Bu fiyat bandında (4500-5000) öncereceğiniz başka telefon var mıdır? Xiaomi olmak zorunda da değil. Ya da bir iki aya şu...
  7. X

Yardım Android 10'an sonra volte menüsü gelmiyor.

Merhabalar herkese, Ben geçen ay Android 10 son versiyona geçtim de. Volte menüsü gelmiyor öncelikle başına gelen oldu mu? Bi türlü ayarlarda görünmedi. Bir de uygulamalar ana ekrana geçer geçmez kapanıyor pil tasarrufu kapalıyken de açıkken de farketmiyor. Onun bi ayarı var mıydı bulamadım da.
  8. X

Yardım Güncelleme Sorunu

Merhaba arkadaşlar geçen 62.4mb boyutunda güncelleme geldi, şu ana kadar bütün güncellemeleri sorunsuz yüklemiştim ancak bu defa "Yükleme Sorunu" alıyorum acaba bu hatayı düzeltenler bilgi verebilir mi? Uzun zamandır hard reset atmıyorum atmakta istemiyorum yani mümkünse hard reset atmadan...
  9. X

Rehber A2 Lite TP ile EDL Modda Rom Atmak

Basılı tutmanıza gerek yok ni kere 9008 portunda gördüğü zaman bilgisayarınız işlem tamam demektir.
  10. X

Çözüldü Mi A2 Lite Hardbrick

Merhabalar, edl modu zaten bootloader kilidi kapalıysa başvurulan son çaredir, bootloader kilidi açıksa zaten direk miflash ile flashlayabilirsiniz.
  11. X

Yardım Güncelleme sonrası dokunmatik

Benim dokunmatikte sıkıntı yok şarjdayken olan sıkıntı da yok ama şöyle bir şey var; Telefonu masaya koyunca dokunmatik çalışmıyor elime alınca çalışıyor bir tek bendemi böyle acaba? Mart romuna geri yüklemeyi düşünüyorum şarjım Nisan güncellemesinden sonra kötü oldu 12 saat ekran sürem vardı...
  12. X

Rehber A2 Lite TP ile EDL Modda Rom Atmak

Acaba başka rom denediniz mi? Oreonun farklı sürümlerini yada pie romlarından birini denerseniz olabilir muhtemelen, romda sıkıntı olabilir yada yanlış yüklenmiş olabilir.
  13. X

Yardım Arka plandaki uygulamalar kapanıyor

NewPipe kullanın ister müzik çalar gibi ister küçük pencere gibi kullanın. Açın müzik çalar gibi ekranı kapatın isterseniz. İstediğiniz videoyu müzik ya da video olarak indirin. En güzel kısmı reklam yok. YouTube'u açmayalı ne kadar oldu hatırlamıyorum...
  14. X

Yardım sim kart yuva1 için tel no

O kadarını bilemiyorum da ben bir ara 2. Simi taktım ve bir baktım ki 2. Sim de mobil veriyi aktif edemiyorum 4g ayarları falan da gelmiyor mobil veriyi açmak için 1. Simi ayarlardan deaktif ediyorum sizde de öyle mi yoksa istediğiniz hatta mobil veriyi aktif edebiliyor musunuz?
  15. X

Soru Mi A2 Lite Mart Güncellemesi Sonrası Sorunlar

Harbiden bu güncelleme mahvetti 12 saat ekran sürem 6-7 saate düştü efs si bozulmasa ben de döneceğim customa da dönemiyorum bakalım İnşallah bu ayki güncelleme ile düzelir pek umudum yok ama Android Q gelene kadar bir şeyler düzelmez diye tahmin ediyorum umarım yanılırım
Üst Alt