Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dediğiniz gibi hocam kafaya takmamaya çalışıcam. Eğer ilerde ölü piksel sayısı artarsa veya daha büyürse o zaman servise vermeyi düşünebilirim. Bu arada Mi 11 Lite almayı düşünen arkadaşların aklında olsun böyle bir sorunla karşılaşabilecekleri. Hepinize yardımları için çok teşekkür ederim!
Evet hocam ben de dediğiniz nedenden ötürü servise vermek istemiyorum, orijinal kalması taraftarıyım. Gözümün sürekli oraya takılması hariç bir sorun yok şu anlık :D ama böyle bir sorun hiç olmasaydı daha iyiydi tabii ki
1636904850
Bu arada arkadaşlar ölü piksel denen şey benim bildiğim her...
Peki hocam böyle tek bir noktada sabit kalır mı ilerde daha büyüme, yayılma olasılığı var mı? Telefonumda Huaxing panel olduğu için garantiye vermek istemiyorum şayet verirsem muhtemelen Tianma panel takacaklar ve daha büyük sorunlarla karşılaşacağım.
Arkadaşlar merhaba ölü piksel olup olmadığından emin değilim ama Mi 11 Lite 8 GB Ram Mayıs üretim Huaxing panele sahip telefonumun sağ alt köşesinde bazen mavimsi bazen siyah olan bir nokta olduğunu fark ettim. Önce ekran koruyucunun altında toz kalmıştır diye düşündüm fakat koruyucuyu...