Xiaomici1996 kullanıcısının son içeriği

1. X

Yardım Bilgisayarımda bios pili nerede hocalarım?

Bios pili nerede olabilir sizce?? https://i.resm.im/KP5X2Dj.jpg
  2. X

Soru Durduk yere bildirim gelmesi

Arkadaşlar bugün pubg oyunundayken durduk yere ekrana kişisel bilgileriniz (kredi kartı bilgileriniz vs, başkalarıyla paylaşılmasını istemiyorsanız lütfen bu iletiyi reddedin tarzında bir bildirim geldi.ve bende reddettim.acaba bu neyin bildirimi olabilir??
  3. X

Yardım Güvenlik taraması ekranı bazen geliyor bazen gelmiyor

Arkadaşlar merhabalar.google playdan uygulama indirdiğimde tarama ekranı bazen geliyor bazen gelmiyor.hep gelmesi gerekmiyor mu normalde? Sizde de böyle oluyor mu? Teşekkürler
  4. X

Soru Trojan virüsü

Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.guvenilir olmayan bir siteden apk dosyası indirdim.fakat bu dosyanın yaninda haberim olmadan 1 mblik başka bir dosya da inmiş.Downloader.exe adında bir dosya.bende merak edip kurmaya çalıştım.dosya yöneticisinden dosyanın üzerine tıkladım ve...
  5. X

Soru Redmi note 7 bu şarj aletini destekler mi?

https://market.miuiturkiye.net/xiaomi-orijinal-turbo-33w-sarj-aleti?search=%C5%9Earj
  6. X

Yardım İnternet kullanımını nasıl sifirlayabilirim?

Arkadaşlar resimde gördüğünüz internet kullanımını nasıl sifirlayabiliirm acaba?
  7. X

Yardım Rn7 cihazıma ota yoluyla manuel olarak MIUI 12.5 indiremiyorum

Merhaba arkadaşlar.cihazima manuel olarak MIUI 12.5 güncellemesini indirmeye çalıştığımda aşağıdaki hatayla karşılaşıyorum. Acaba bu hata neyden kaynaklı?
  8. X

Soru Redmi note 7 ana ekran çubuğu kayboldu??

Arkadaşlar iyi akşamlar.miui 12.5 güncellemesinden sonra beyaz ana ekran çubuğu kayboldu.ayarlardan falan da kaldırmışlar.acaba cihazıma nasıl uygulayabilirim? Teşekkürler
  9. X

Yardım Redmi note 7 MIUI 12.5 kasma sorunu

Arkadaşlar merhabalar.yaklasik 1 ay önce telefonuma MIUI 12.5 indirdim.ilk başlarda telefonun performansı çok iyiydi.fakat 2-3 gün sonra telefon aşırı derecede kasmaya başladı.ozellikle Bir uygulamaya girerken aşırı derecede kasarak giriyor.onjn dışında telefonun sesi de azaldı.ve pili de çok...
  10. X

Soru Redmi note 8 pro MIUI 12.5 global ota linki yayınlandı mi?

Global ota linki yayınlandı mi arkadaşlar
  11. X

Yardım telefonum çok yaavaşladı

arkadaşlar telefonum çok yavaşladı.rom yüklemek işe yarıyor mu acaba? hangi romu yükleyeyim sizce? teşekkürler
  12. X

Soru Rn7 miui 12.5 linki??

İyi günler.rn7 için bl kilidsiz miui 12.5 linki yayınlandı mı acaba
  13. X

Soru Kulaklık orijinal mı arkadaşlar bı bakabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar.bugun Amazon Türkiye'den qcy t5 kulaklık aldım.urun gayet güzel fakat resimde de gördüğünüz gibi ürünün ambalajı normale göre değişik.normalde renkli bir paketi oluyor ama benim paket düz beyaz geldi.acaba ürün çakma mı...
  14. X

Çözüldü Rn7 yanlış kılıf

İyi günler arkadaşlar.cihazım redmi note 7.internetten cihazım için kılıf siparişi verecektim fakat redmi note 7 pro için vermişim.acaba iade etmeli miyim.Cihazıma olur mu? Redmi note7si olup da rn7 pro kılıfı kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler..
  15. X

Soru Mi10tpro nereden alabilirim

Arkadaşlar 256gb modelini internet dışında nereden alabilirim
Üst Alt