XiaomiAzerbaycan kullanıcısının son içeriği

1. XiaomiAzerbaycan

Yardım Redmi Note 8 Batarya Değişimi Sonrası

Merhaba değerli forum üyeleri. 2 gün önce redmi note 8 cihazımın bataryasını değiştirdim. Şimdi bana öyle geliyor ki, batarya iyi değil. Test etmek için 1 saat boyunca telefonun şarjının ne kadar gittiğini test ettim. YouTube Telegram Instagram kullandım 1 saat içinde ve 20% şarjı gitti. Bu...
  2. XiaomiAzerbaycan

Yardım Note 11 Kişiler Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Ben bir kaç ay önce arkadaşımın gmail hesabı ile telefonda giriş yaptım ve o gün bu gün telefonda yeni kişiler oluştu ( numaralar yani). Sorunum şöyle ki telefonun kişiler uygulamasında olmayan numaralar whatsappda mevcut. Ek olarak ben adıma kredi almak istiyorum online ve...
  3. XiaomiAzerbaycan

Soru Redmi Note 11 Android 12 Ne Zaman Gelir?

Merhaba Redmi Note 11 4G kullanıyorum. Bu cihaza android 12 güncellemesi gelir mi? Gelse de ne zamana kadar gelir?
  4. XiaomiAzerbaycan

Yardım Redmi Note 11 Kameraya Girince Yeşil Işık

Detaylı bilgi almak için nereden bakayım
  5. XiaomiAzerbaycan

Bunu yapmak güvenlik açısından ne kadar doğru?
  6. XiaomiAzerbaycan

Ben Azerbaycanda yaşıyorum ve buradan aldım yani Azerbaycandan aldım büyük firmaların birinden
  7. XiaomiAzerbaycan

Bende şuan android 11 var. 12 dosyalar ile güncelleme yapsam sorun yaşarmiyim? IMEI sorunu
  8. XiaomiAzerbaycan

Yardım Redmi note 6 pro Gcam apk ve config önerisi

Config konusunu YouTube araştırma yaparsanız çok güzelleri var bula bilirsiniz
  9. XiaomiAzerbaycan

Merhaba forum üyeleri. Redmi Note 11 cihazım en son versiyon yüklü şu özelliği aktif etmek istiyorum ama nasıl yaparım bilemedim. Kameraya girince yeşil kamera ışığı ve nokta çıkıyor bazı modellerde ama bende yok o. Nasıl o özelliği ekleye bilirim? Redmi Note 10 proda gördüm ve çok hoşuma gitti...
  10. XiaomiAzerbaycan

Yardım Redmi Note 7 Cihazım Hatalar Veriyor! Çözüm Atıyoruz

Redmi Note 7 Cihazım Hatalar Veriyor. Neden olduğu hakkında bilgim yok. Aklimda bir şeyi denemek var ama yaparsam yanlış olur mu olmaz mı bilmiyorum size sormak istedim: Cihazıma MİUİ 13 kurmak istiyorum. Bunu yapsam cihazda sorunlar oluşurmu? İmei kayıt silinir mi? Bunu yapmak zararlimi?
  11. XiaomiAzerbaycan

Karşılaştırma Redmi 10 64 vs A40

Merhaba. İki telefon arasında kaldım redmi 10 64 GB ve A40 64 GB. Bunlardan hangisi seçilir? Şuan a40 kullanıyorum ve redmi 10 geçmek fikrim var. Nasıl bir cihaz?
  12. XiaomiAzerbaycan

Yardım Kulaklık Sorusu

İyi akşamlar. Bir kulaklık arıyorum modelini bilmediğim için konu açtım belki aranızdan bilenler vardır diye. Kulaklık normal airdotsa benziyor ancak kulaklıkta daire şeklinde mavi ışık yanıp geçiyordu. Görünümü çok güzeldi. Bu kulaklığın ismi ve modeli nedir?
  13. XiaomiAzerbaycan

Yardım Telefon Ekranı Yan Çevrildi Çözüm Bulamıyorum

Arkadaşlar aniden telefonun ekranı yan çevrildi bu sorunu çözümü varmı? İyi akşamlar
Üst Alt