Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iki girişten de denedim aynı. ethernet seçip yükledim yine aynı. videoda ne yaptıysan tek tek yaptım o 2 kere yanlış yapımın da dahil :) yani sırf önceden yüklü olan twrp sildim diye mi bu sorun neymiş böyle.
dostum her dediğin var bende. şu driver olarak ne kurmam lazım onun linki var mı ? qualcomm driverını kuruyorum ama 2 seçenek veriyor ve rar dosyasında 32 ve 63 bit versiyonlar var benim pc 64 bit onu mu seçeyim? bir de qualcomm kurarken ethernet mı yoksa wan mı seçeyim ?
aga sabahtan beri deniyorum şu tek tuşla twrp yükleme denedim sendeki gibi olmuyor uzun süre fastboot ekranında bekliyor bişey olmuyor o cmd de yazan adımları da uyguladım driverlar da kuruluydu. neden olmuyor anlamadım oraya kadar herşey normal son twrp yazma sırasında telefon yok gibi...
arkadaşlar 1. seçeneği seçip kurun konu sahibi de düzeltsin bu dediğimi.
1620766814
cihaza bağlanıp bağlanmadığını kontrol etme ekranında kalıyor herşeyi doğru yapmama rağmen
konudaki telefon driverları dediğiniz olarak sadece driver linki koyduğunuz QDLoader HS USB Driver programını indirdim ve indirirken alttaki seçeneği seçtim ethernet yazanı. başka driver falan indirmeye gerek varmı normalde 2 tane farklı program yüklerlerdi bu konuda sadece QDLoader yükleyin...
teşekkür ederim, bir sorum daha var bu romdan birini indircem ama kullanan arkadaşlar sizce hangisi ne yönden iyi miuı 11 vs miuı 12 bu konudakini indircem veya bi tavsiye varsa daha iyisi falan onu indireyim.
Arkadaşlar ben yurtdışı imei atılmış cihazımdan magisk sildim twrp de girilmiyor bu konudakileri uygulasam sorun olmadan ve imei gitmeden romu değiştirebilir miyim ???
Arkadaşlar öncelikle hayırlı sahurlar, benim telefon redmi Note 9 pro, son 2 haftadır şu fotoğraftaki hata yüzünden pubg mobil oyununa giremiyorum yani giriyorum 2 dakika yükleniyor işareti çıkıp sonra bu hatayı veriyor ve her şekilde oyundan atıyor, sanırım tamam tuşu altında iptal tuşu var ama...
Tamamdır hocam son olarak benim durumu biliyorsunuz bu durumda hangi konudakileri yapmalıyım etiket vb. Bi şekilde yol gösterebikir misiniz? Bir de şuan miui12 eu global rom kullanıyorum en iyisi bu diyorlardı ne kurmalıyım bundan iyi?
Olabilir hocam ama dokunmatik ve hassasiyet sorunlarından korkuyorum panel veya telefonun donanımı ile alakalı mı diye başka bu sorunları yaşayan vardır belki
Arkadaşlar merhabalar,
Ben Eylül/2020 den beri Redmi note 9 pro kullanıyorum. Öncelikle imei attırdım magisk ve twrp de yüklenmişti ama ben magiski sorun yaratıyor diye silmiştim dolayısıyla twrp de silindi sanırım. Evde bunu geri nasıl yüklerim ve imei ye bisey olur mu?
2. Olarak
Eu global...
Arkadaşlar hiç telefonu ve yazılımı bozmaya değiştirmeye gerek yok aslında. 2 çözümü var bu arayüz kasmasinin. İlk çözüm telefonunuza göre uyumlu ve en son sürüm MIUI home uygulamasını APK olarak bulup yüklemek. 2. Çözüm Google Play'de poco launcher veya nova launcher denemek. Bunlardan işe...