xiaomi_ersin kullanıcısının son içeriği

1. X

Yardım Mi5 batarya kalibrasyonu batarya çıkarmadan yapılır mı?

Mi5 de batarya sıkıntısı var normal bir şekilde giden şarj bı oyun açıyorum yüzde 4 şarj gidiyor 3 dakikada (custom rom kullanıyorum) batarya kalibrasyonu yapmak istiyorum sadece uygulamayla yapabilir miyim? Yoksa illa bataryayi çıkartmak mi gerek
  2. X

Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

Hocam linkler güncel mi
  3. X

Yardım Mi5 ghost screen uğraşan var mı acaba

Arkadaşlar mı5, cihazimda ghost screen durumu oldu bu işlerle uğraşan birileri varmı forumda ekran değişimi yapabilecek
  4. X

Yardım Miui 7.5.23 geldi. 25 gelmedi

Tel mı5 hocam sağolun ertelendiği öğrendim
  5. X

Pil performansı gözle görülür azaldı birkaç tane daha sorun var 7.5.25 gelse bari
  6. X

Bu hafta içinde olur musun acaba hocam
  7. X

Arkadaşlar dün 7.5.23 geldi ama bugün 7.5.25 gelmedi bundan önce pazartesi günü 7.5.19 gelmesi gerekirken 7.5.17 geldi aynı gün 7.5.19 geldi ama dün 7.5.23 geldi bugün 7.5.25 gelmedi varmı bilgisi olan
  8. X

İnceleme Xiaomi Mi Max 2 Tanıtıldı Teknik Özellikler ve Resimler

Hocam biraz saçma degilmi yA mı max sd652 mı max 2 sd625 telefon çok güzel xiaomi yapmış gene ama işlemci düşündürdü
  9. X

Yardım Miui 8 7 5 23

bu güncellemeyi yukleyenler varmı arkadaşlar 7 5 25 de yarın gelecek herhalde
  10. X

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

Hocalarım adama yuklenmeyin siteleri kontrol edin 469 dolar şuan standart model için güncel fiyat fiyatlar şuan normal yani ben fiyat düşmesini beklerim şahsen ama sabırsızlıkla bekliyorum fiyatların normale gelmesini :)
  11. X

Redmi Pro ve tüm cihazlar için 3d Touch

Hocam root gerektiriyomu bu işlem
  12. X

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

Hocam kayıtsız imeisiz cihaz için biraz fazla gibi sanki fiyatlar ben ilerleyen zamanlarda dusuncem zaten tahmin etmiştim ilk parti mı6 larin biraz pahalı gelicegini sakın yanlış anlama hocam senin satışlarına bı sözüm yok şimdi bulmak ta zordur zaten
  13. X

Yardım Hepsiburada'dan Cihaz Alan Varmı?

Sa hocam ben de mı5 aldim global developer romla geldi ben uğraşmak istemediğim için bu romda kalmayı tercih ettim neyse konu başka hocam fake rom diye bişey vardır ama şans işi tabi sana hangi hangi romla gelir bilemem ben yorumlarda okuyorum fake rom diyenleri görüyorum ama fake romdan geçmek...
  14. X

Xiaomi Türkiye'ye gelseydi

Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar bugün bunu düşündüm de acaba xiaomi Türkiye'ye gelseydi fiyatlar nolurdu benim görüşüm fiyatların 2015 teki samsumg ve HTC nin fiyatlarını bulur sizin goruslerinizide bekliyorum yanlışım varsa da duzeltin
Üst Alt