Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi5 de batarya sıkıntısı var normal bir şekilde giden şarj bı oyun açıyorum yüzde 4 şarj gidiyor 3 dakikada (custom rom kullanıyorum) batarya kalibrasyonu yapmak istiyorum sadece uygulamayla yapabilir miyim? Yoksa illa bataryayi çıkartmak mi gerek
Arkadaşlar dün 7.5.23 geldi ama bugün 7.5.25 gelmedi bundan önce pazartesi günü 7.5.19 gelmesi gerekirken 7.5.17 geldi aynı gün 7.5.19 geldi ama dün 7.5.23 geldi bugün 7.5.25 gelmedi varmı bilgisi olan
Hocalarım adama yuklenmeyin siteleri kontrol edin 469 dolar şuan standart model için güncel fiyat fiyatlar şuan normal yani ben fiyat düşmesini beklerim şahsen ama sabırsızlıkla bekliyorum fiyatların normale gelmesini :)
Hocam kayıtsız imeisiz cihaz için biraz fazla gibi sanki fiyatlar ben ilerleyen zamanlarda dusuncem zaten tahmin etmiştim ilk parti mı6 larin biraz pahalı gelicegini sakın yanlış anlama hocam senin satışlarına bı sözüm yok şimdi bulmak ta zordur zaten
Sa hocam ben de mı5 aldim global developer romla geldi ben uğraşmak istemediğim için bu romda kalmayı tercih ettim neyse konu başka hocam fake rom diye bişey vardır ama şans işi tabi sana hangi hangi romla gelir bilemem ben yorumlarda okuyorum fake rom diyenleri görüyorum ama fake romdan geçmek...
Cümleten selamün aleyküm arkadaşlar bugün bunu düşündüm de acaba xiaomi Türkiye'ye gelseydi fiyatlar nolurdu benim görüşüm fiyatların 2015 teki samsumg ve HTC nin fiyatlarını bulur sizin goruslerinizide bekliyorum yanlışım varsa da duzeltin