xgreen42 kullanıcısının son içeriği

1. X

Rom direnç işlemli RN 12 Pro 5G ye HyperOS rom kurulur mu

imeim gitmez değilmi ona göre kurayım
  2. X

Rom direnç işlemli RN 12 Pro 5G ye HyperOS rom kurulur mu

Merhabalar elimde direnç işlemi yapılı rn 12 pro 5g var şuanda V14.0.5.0.TMOIDXM olan endonozya romu kurulu. Nfc çalışıyor ama şebeke sorunu yaşıyorum bu yüzden fix attırcam bundan dolayıda düzgün bir rom bulmak istiyorum. HyperOS romları denemem de bir sakınca olurmu direnç işlemi oldugu için
  3. X

Soru Redmi Note 12 Pro 5G ROM önerisi

sarj süresi felan iyi gidiyormu birde temayı kendinmi yaptın romun teması mı
  4. X

Soru Redmi Note 12 Pro 5G ROM önerisi

şuanda V14.0.5.0.TMOIDXM olan endonozya romu kurulu. herhangi bir sıkıntım yok ama bayadır kullandıgımdan sormak istiyorum beğendiginiz stabil ve akıcı olan rom varmı ?
  5. X

Yardım mi10t pro imei repair işlemi

çalışıyorsa sıkıntı yok devam hacı
  6. X

valla sonunda orjinal qcn indirip düzenliyerek hallettim şuanda sıkıntısız devam ediyorum
  7. X

reisler cihazım yurtdışı mi10t pro telin anakartı yapıldı yapılırken baseband bozulmuş bende imei silindi sanıp imei atmaya kalktım baseband sorunlugu için tekrar imei atamadım sonra basebanda yapıldı bugün tel elime geldi imei 1 de eksi imei gözüküyor imei2 boş bende youtubude daki video ile...
  8. X

Yardım Xioami Mi 10T Pro Cihazım Kapandı Ve Açılmadı Tekrar

aynı şekilde oldu benimde gsm iletişime 2.5k ya yaptırdım şuan da sim sorunu var görmüyor
  9. X

Yardım mi 10t pro telefonum bir anda ekran gitti

teşekkürler görüntü gelmiyor sadece hafiften beyazlıyor gibi oluyor
  10. X

Yardım mi 10t pro telefonum bir anda ekran gitti

merhabalar mi 10t pro telefonum sarjı %10 ken bir anda ekran siyah oldu telefon buga girdi sandım kapayıp açmaya çalıştım ama hiçbir türlü ekrana görüntü gelmiyor sadece 1 2 sn lik ekran açılır gibi kendi siyahımsı görüntüsü olup gidiyor denemek için bilgisayara bagladım bilgisayar hem normal...
  11. X

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

merhabalar bugün sarjım 10 ken bir anda ekran siyahlaştı ve gitti ben dondu zannettim kapatıp açmaya çalıştım bir türlü olmadı ne ses geliyor ne ekran pc ye bagladıgımda fastbood modundada gözüküyor normal moddada ama açmaya çalıştıgımda veya fastbood moda almaya hiçbir ses yok sadece titreşim...
  12. X

Çözüldü rom değiştirirken mi flash hata verdi fastboot da kaldı

bir şekilde miui 14 endonezya romunu yükledim şimdilik bakıyorum sorun çıkarırsa twrp yükleyip eu roma kurucam reis
  13. X

twrp dosyasını forumda bulamadım 1686221679 reis şuan galiba telefonda hiç rom yok kapatıp açınca fastboot ekranına atıyor ne yapmam gerek
  14. X

mi flash uygulaması üzerinden mi 10t pro telefonuma endonezya miui 14.0.1.0 romu kurmaya çalışırken çeşitli hatalar verdi bir şekilde kuramadım şimdide sürekli fastboot ekranında kalıyorum xiaomi.eu romunu kurmayı deniyorum waiting for devices diyor bütün driverları kurmama rağmen sorun nedir sizce
Üst Alt