Xeuth kullanıcısının son içeriği

1. Xeuth

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro Global Kararlı Rom V12.1.1.0.RJDMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

4 sene iOS kullandıktan sonra geri dönüş yapmıştım Android'e. Durumun böyle olduğunu bilseydim ya hiç dönmezdim ya da garantili cihaz almazdım.
  2. Xeuth

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro Global Kararlı Rom V12.1.1.0.RJDMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Ekran yansıtmada bir sıkıntı yaşamıyorum hocam. Bu arada bildirim hataları bambaşka bir boyut kazandı, bu kadar özensiz ROM'lar sürülmesi de canımı sıkmaya başladı. Whatsapp'tan Vodafone mesaj yazmış gibi bildirim geldi.
  3. Xeuth

Hocam garantili cihaz olmasa çoktan açıp xiaomi.eu ROM'unu kurmuştum ama maalesef durum böyle.
  4. Xeuth

Bootloader kilidi açmadan temiz kurulum nasıl yapabilirim hocam?
  5. Xeuth

Hocam sorun o seçeneklerin çıkmaması değil, kayık bir şekilde çıkması. Ekran görüntüsü ekleyeceğim.
  6. Xeuth

Hocam özellikle whatsapp bildirimlerinde yaşıyorum bahsettiğim durumu. Bildirimin alt kısmında ek seçenekler kayık oluyor genelde, "Cevapla" gibi mesela.
  7. Xeuth

OTA ile gelen güncelleme sonucunda bildirimlerdeki yazılar tamamen kayık vaziyette. MIUI veya Android bildirimleri arasında geçiş yapmak bir şeyi değiştirmiyor.
  8. Xeuth

Rom Mi 10T - Mi 10 T PRO -K30S ULTRA Xiaomi.eu 12.5.1.0 Stable

Bootloader kilidi kapalı ve garantili bir cihaz kullanmaktayım. Bu işlemleri uygulamak cihazımı garanti dışı bırakır mı? 4 senedir Android kullanmıyordum, şu anda tekrardan ekosisteme uyum sağlamaya çalışıyorum.
  9. Xeuth

Soru Mi 10T OTA Problemi

Dostlar bildiğim kadarıyla 12.0.10 Global güncellemesi tüm cihazlara dağıtıldı, yani güncellemenin geri çekilmesi tarzı bir durum yok sanırım. Ancak son sürümü indirmek istediğimde hala ilk mesajdaki hatayı alıyorum. Cihaz yurtiçi cihax, telefonun sürümü global, bölgesel nasıl bir fark olabilir?
  10. Xeuth

Soru Mi 10T OTA Problemi

Teşekkürler hocam, peki hiç OTA güncellemesi almamamın sebebi ne olabilir? Telefonu alalı 15 gün oldu, sadece ilk açtığımda 12.0.7 güncellemesi aldım, sonra gelenlerin hiçbirini almadım 10 gün boyunca.
  11. Xeuth

Soru Mi 10T OTA Problemi

Merhabalar, yaklaşık 1 haftadır ne zaman son paketi indirmeye çalışsam bu hatayı alıyorum, ayrıca telefon OTA güncellemelerin hiçbirini almadı, kendim elle indirerek kurdum. Kilidi açtıktan sonra xiaomi.eu ROM'una geçeceğim ama yine de merak ettim bu OTA problemini. Bir bilgisi olan var mı?
  12. Xeuth

Soru Mi10T Hakkında Birkaç Soru

Herkese selamlar. Yaklaşık 1 hafta önce kadar satın aldım telefonu ve 4 senelik iPhone macerasından sonra Android'e dönmek iyi hissettirdi. Aklıma takılan birkaç şey var: 1. Satın aldığım satıcı (HB) Xiaomi Türkiye garantili olduğunu belirtmesine karşın telefon Global versiyon ROM'la elime...
Üst Alt