Xee kullanıcısının son içeriği

1. Xee

Yardım Mi 6 Batarya AccuBattery Dogrumu

Accubattery deki bu rakam dogrumu zamanla yukselirmi ilk sarjim bu
  2. Xee

Soru Mi 6 orjinal Batarya Nerden Alabilirim

Deji Batarya Aldım Ve Deji Batarya 4 ayda yuzde 9 sağlık yitirdi ve hic memnun degilim şuan
  3. Xee

Yardım Bataryanın Daha İyi gitmesi için Yapabilecegim Şeyler

Merhaba Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler . Şarjımin mi 6 cihazda daha iyi gitmesi icin yapabilecegim yazilimsal seyler varmidir varsa destek olurmusuniz
  4. Xee

Çözüldü Bootloader Kilidini Ne Kadar Çabalasamda Açamadım

xiaomi tool v2 ile sorunsuz ve süresiz bir şekilde actım bl kılıdını kardesım
  5. Xee

Arkadaşlar hersey ıcın tesekkurler sorunu wındows 7 bılgısayarda cozdum bu arada xıaomı tool v 2 ıle sure beklemeden anında bootloader kılıdını actım bılgılerınıze :d
  6. Xee

Yaptım hocam bu kezde yuzde 99 a kadar geldı ve aynı hatayı verdi unlock tooolda
  7. Xee

dakikalardır bekletıyor hocam buda çalısmıyor ;( 1572249850 giriş yaptım suan evet ama herhangi bir fark yok
  8. Xee

evet basvuru yaptım 1572249024 Kuruyorum ve cıhazı gormuyor 1572249064 Maalesef kayserideyim ince düşüncen için çok tesekkur ederim
  9. Xee

Arkadaşlar Drıverlar Vs Yuklendı 3 farklı Kablo Ile Denendı Ne Yaparsam Yapayım Bu problemı cozemedım Acamadım Bootloader Kıldını Lutfen Yardımcı Olun cıhazım Mi 6 64gb/4gb ram versıonu mıuı 10 yuklu
  10. Xee

Soru Mİ 8 Pro - Kutu İçeriği ve Şarj

Yüzde 99 da açılması bence kafaya takılacak bir problem değil zaten acilis islemi biraz cihaz icin yorucu bir islem yuzde 1 yeme ihtimali yüksek acilirken ve cihaziniz yeni olduğu icin suan tam oturdmadi 3 5 gün kullanin pil konusunun dahada duzene girdigini görürsünüz
  11. Xee

Soru Telefon satın alındığında...

Ooo daha ne olsun gözün aydın kardeşim
  12. Xee

Soru Mİ 8 Pro - Kutu İçeriği ve Şarj

Şüphelenmekte haklısın kılıf hepsinde mi 8 lerin zaten kutu içeriği olarak veriliyor ve sen almamışsın saat ve tarih olayına gelirsek internete bağlanıp ayarlari çekmesi gerekiyor kutu ithalatçı firma tarafından açılmış büyük ihtimalle kılıfıda onlar almistir cihazinda herhangi bir problem varsa...
  13. Xee

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

Mi 6 anakart lazim elinizde varmi acaba
  14. Xee

Yardım Mi 6 Kapandı Açılmıyor

Kardeşim ariza kesinlikle yazılımsal donanımsal degil bizzat kendim yasadim ve mi 6 kullanicisiydim cihazim öldü ve kesinlikle ne bilgisayarda nede hicbiyerde görünmüyor donanımsal bir ariza olsa cihazinda seninkide tepki vermez cihazini gonder garantiye rom flashlayip göndersinler üzme kendini...
  15. Xee

Alış Mi 6 Anakart Lazım Beyler

Mi 6 cihazimin anakartinda şase varmis ve yeni bir karta ihtiyacım var elinizde varsa almak istiyorum arkadaslar
Üst Alt