Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler . Şarjımin mi 6 cihazda daha iyi gitmesi icin yapabilecegim yazilimsal seyler varmidir varsa destek olurmusuniz
Arkadaşlar Drıverlar Vs Yuklendı 3 farklı Kablo Ile Denendı Ne Yaparsam Yapayım Bu problemı cozemedım Acamadım Bootloader Kıldını Lutfen Yardımcı Olun cıhazım Mi 6 64gb/4gb ram versıonu mıuı 10 yuklu
Yüzde 99 da açılması bence kafaya takılacak bir problem değil zaten acilis islemi biraz cihaz icin yorucu bir islem yuzde 1 yeme ihtimali yüksek acilirken ve cihaziniz yeni olduğu icin suan tam oturdmadi 3 5 gün kullanin pil konusunun dahada duzene girdigini görürsünüz
Şüphelenmekte haklısın kılıf hepsinde mi 8 lerin zaten kutu içeriği olarak veriliyor ve sen almamışsın saat ve tarih olayına gelirsek internete bağlanıp ayarlari çekmesi gerekiyor kutu ithalatçı firma tarafından açılmış büyük ihtimalle kılıfıda onlar almistir cihazinda herhangi bir problem varsa...
Kardeşim ariza kesinlikle yazılımsal donanımsal degil bizzat kendim yasadim ve mi 6 kullanicisiydim cihazim öldü ve kesinlikle ne bilgisayarda nede hicbiyerde görünmüyor donanımsal bir ariza olsa cihazinda seninkide tepki vermez cihazini gonder garantiye rom flashlayip göndersinler üzme kendini...