Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustam zaten 2 yıl önce tamir dükkanımız vardı İstanbul Maltepe'de ne olacağını az bir şey kestiriyorum ama dediğim gibi bu işlemler eskiden daha kolaydı. Gerçi o zamanlarda amatördüm trtools chimera kullanıyordum tek. :D Şimdi de elimde o programlar olmadığı için brick olur diye korkuyorum 1 tık.
tek sim1 kayıtlı sim2'e atılmamış.
Anladığım kadarıyla dirençsiz alttaki resime göre doğru dimi? miflash ile güncelleme yapacağım cihaz brick olur mu? Orjinale dönsün önemli değil.
Cihazım aşağıda belirttiğim gibi direnç atılmamış (anladığım kadarı ile) şu an sim2'yi kullanıyorum buna işlem yapılmamış 30 gün sonra kapanıyor, sim1'e aldığımdan beri takmadım sim1 işlemli. Ben hyperos güncellemesi yapsam cihaz açılır mı sorunsuz şekilde sim1 silinse bile önemli değil zaten...
Konuya güncelleme yapayım cihaz elime ulaştı, çift sim değil tek sim yapılmış bl açık ayarlardan güncelleme kontrol ettiğimde ağ hatası veriyor, buna miflash ile güncelleme yaparsam eski imei'ye döner mi yoksa fastboot'da mı kalır?
4 ay önce yapıldı trtools ile, 1 yıl önce yazılım işi yapıyordum şimdi bıraktım teknik servisi kapattım tam bilmiyorum öyle kaldım kendi cihazım birde 😅
Çift plaka işlemi yapılı miui 14 yüklü BL açık, mi flash tool ile güncelleme yapsam şebeke gider mi? Telefonu sıfırlamam lazım yapmışken son sürüme geçeyim diyorum? Ek olarak TWRP yok.
Bir telefoncu olarak soruyorum EU Rom ne kadar güvenli kendi telefonum için kuracağım, hiç bir müşterime de global haricinde kurmadım. Bankalarda vs sorun olur mu?