xclark kullanıcısının son içeriği

1. xclark

Çözüldü Çağrı sonlandırıldı hatasi

Yardımlarınız için teşekkür ederim ise yaramadi yeni rom yükleyerek kökten çözdüm teşekkürler
  2. xclark

Yardımınız için teşekkür ederim ancak değişen olmadi
  3. xclark

Denedim hatta kapatıp bir süre bekledikten sonra tekrar açtım ama işe yaramadi
  4. xclark

Telefonumda arama yapmaya çalıştığımda direk çağrı bitti diyip kapanıyor acaba çözümü bilen varmı yardımcı olurmusunuz
  5. xclark

Yardım xiaomi redmi note 4 rom atamıyorum

hemen denıyorum 1561297532 soyle bır sorun olusmus telefondakı romlar sılınmıs rom atamıyorum reıs bellege gerı yuklemede sılınmıs twrpdekı nasıl atıcam romu dahılı bellege suan :(
  6. xclark

sd reıs
  7. xclark

nasıl yapıcaz usta, twrpden her yuklemeden once yaptım onu ben dahılı hafıza harıc hepsını sılıp yuklemeye calıstım olmadı
  8. xclark

reıs ordan 2 tanesını ındırdım dedıgınız talımata gore yaptım olmuyor yukledıkten sonra yıne twrpye gırıyor sıstem olarak baslat dedıgımde mı de takılı kalıyor :(
  9. xclark

telefona rom atmak ısterken yıne elımıze yuzumuze bulastırdık, acaba eu rom nerden nasıl yuklerım yardımcı olurmusunuz dunden berı 3 4 tane ındırdım olmuyor sabahtan berı farklı konularda dolasıp duruyorum kurtarın beni :) bı zduzelteyım tovbe bır daha :)
  10. xclark

Rom Redmi Note 4X (SD) MIUI 10 Tabanlı Rom Arşivi [Android 7] [02.09.2019][FINAL]

pekı bunu yuklerken nasıl yapıcaz dosya cıkarma vs yapıcazmı yoksa dırek dahılı hafızaya atp twrp ıle yuklicezmi
  11. xclark

Rom Redmi Note 4X (SD) MIUI 10 Tabanlı Rom Arşivi [Android 7] [02.09.2019][FINAL]

reis benim telefon global kararlı rom vardı sırf gcam ve farklılık olsun diye rs rom yükledim escobar hocamın paylaştığı, miui olmadan olmuyor acemiligimziden bilmiyorum acaba yuklemem gereken hangisi, miui ye geri dönmek istiyorum
  12. xclark

Yardım xioami redmi note 4 sd

evet
  13. xclark

Yardım xioami redmi note 4 sd

tecrübeli arkadaşlar geçen gün rom atmak istemiştim ve telefonu kitlemistik brick olmuştu actirkdik vs... ben miui 8.5.2 sürümünü yüklemek istiyorum şarj için sorunsuz olan oymuş anlaşılan ancak o kadar çok konuya baktım ki kafama allak bullak oldu tekrar brick olmaması için biri yardımcı...
  14. xclark

Rom [9.0 PİE] [UNOFFİCİAL]RESURRECTİON REMİX v7.0.1[Mido]By Escobar1945

bırde vpn baglanamıyorum resımdekı gıbı duruyor tamam tıklanmıyor
Üst Alt