xburakatli kullanıcısının son içeriği

1. X

Yardım twrp yüklerken brick oldu

evet gönderdim ama güncelleme geldikten sonra olduğunu söyledim öyle kabul ettiler ve hala aynı telefonu kullanıyorum
  2. X

Soru Bootloader

Yani mi unlock kullanmadan bl kilidini açarsam?
  3. X

Soru Bootloader

Xiaomi bir cihazın oem kilidini adb ile açmanın zararı var mıdır? Zararlıysa ne gibi zararları olur
  4. X

oem kilidini kilitledim garantiye göndereceğim başka denemediğim yol kalmadı. tek çare garantiye göndermek
  5. X

HOCAM FLASHLAMAYI BAŞARIYLA BİTİRDİM AMA YİNE SÜREKLİ RESET ATIYOR
  6. X

Zenex hocam bu hatayı alıyorum
  7. X

kocaeli 1559115835 deneyip yazacağım şuan işteyim 1559118288 şuan elimde pardus pc var. pardustan flashlama yapabilir myim?
  8. X

İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM NE DENEDİYSEM OLMADI. OEM KİLİDİNİ KİLİTLEYİP GARANTİYE GÖNDERECEĞİM SON ÇARE BU SANIRIM
  9. X

C:\Program Files\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery "C:\adb\twrp-3 .3.1-dees_troy-daisy.img" target reported max download size of 534773760 bytes sending 'recovery' (42186 KB)... OKAY [ 1.251s] writing 'recovery'... FAILED (remote: partition table doesn't exist) finished. total...
  10. X

bilgisayarım 32 bit bunun etkisi olabilir mi
  11. X

1559044939 mesaj atıyorum
  12. X

soft mu hard mı nasıl anlarım? ve edl modu çalışmıyor. soft brick olduysa bile neden flashing yapamıyorum
  13. X

edl modunda mı yapmam gerek
  14. X

(bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Device critical unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: false (bootloader) Display panel: recoveryde ses tuşları ile hareket stock recoveryde oluyor twrpde dokunmatik çalışmıyor
Üst Alt