Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam merhaba, bir ay oldu nasıl kurduğumu unuttum neredeyse :)
Dolby yüklüyken kurduğumda telefon açılmadı ve format atılmış şekilde herşeyi baştan kurmam gerekmişti sanırım ikisi çakıştı.
Eğer Dolby ile aynı anda kullanayım diyorsan bilmiyorum nasıl olduğunu ama dolby kaldırırsan magiskden...
Yok hocam farklı bir yöntem değil, aynen senin anlattıklarını yaptım fakat Audio Modification sonrasında viper4 olarak iki seçenek çıktı önce Xhifi olan sürümü yükleidm ancak yeniden başlattığımda uygulama açılmadığı gibi telefonu da dondurdu bir şekilde kaldırdım sonra bir ümit Viper4android FX...
Birkaç deneme yanılma ve hatalı viper sürümünden sonra magiskten viper4 kurabildim çok şükür, aynı Mate 9 telefonuma kurduğum versiyon çıktı birebir aynı ayarları kopya çektim ses tam istediğim hale geldi özellikle de baslar.. Tekrardan teşekkür ederim hocam zahmet verdim, iyi akşamlar dilerim...
Anladım hocam, biraz daha araştırıp öyle denerim bu sefer.. İş yerinde aynı sorunla karşılaşırsam telefon elimde patlar :)
Sadece TWRP den Audio Modification Library kurup sonrasında viper4 kurucam di mi yanlış olmasın :)
Bir de viper dosyası rar uzantılıydı yanlış hatırlamıyorsam onu TWRP den...
Hocam Dolby aslında güzel beğendim hem de çok sade ama gel gör ki viperden alıştığım kısık seste bile derin bass verme ayarlarını çok aradım alışınca basslar eksik geldi sırf o yüzden denemek istedim. Ayrıca kırmızılı bölümü okudum ancak " ViPER4androidFX de kullanmak isterseniz ilk önce Audio...
Hocam merhaba, daha önce bu konudan Dolby Atmos kurmuştum şahsen memnundum ama daha öncelerden hep viper4 e alışık olduğumdan bir de onu eklemek istedim ama atmos kuruluyken diye mi oldu bilmiyorum önce Audio Modification Library TWRP den kurdum ve telefon bir daha açılmadı. 3-4 saat format...
Hocam Note 6 Pro yu bugün kullanmaya başladım unlock, root magisk, Gcam derken bu konuyu gördüm az önce TWRP den yükledim ses çok güzel oldu, emeğine sağlık.. Daha önce viper4 hastasıydım her telefonuma kurardım, DOLBY daha az detaya sahipmiş ama beğendim .. Viper ile aynı anda çalışıyor mu ve...
Hocam merhaba, aynı telefonla sizin sorununuzu yaşıyorum, dün gece unlock süresi gelincw önce kiliti kaldırdım sonra magiskle root yaptım ama bir türlü diag portu açamadım, siz çözebildiniz mi, yardım edebilir misiniz?