xbayliss kullanıcısının son içeriği

1. xbayliss

Çözüldü 4 Saatte Şarj Oluyor

Arkadaşlar sorunumu çözdüm. Sorun kablodaymış. Bugün yeni bir kablo aldım ve denedim. Eski kablo ile en fazla 500 mA şarj ediyorken şimdi yeni kablo ile 1800 mA seviyelerine çıktı. Ayrıca sizlerin de dediği gibi miui 12 den sonra şarj ve deşarj işlemlerinde sıkıntılar olmaya başladı.
  2. xbayliss

Çözüldü 4 Saatte Şarj Oluyor

Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 8 telefonumun orijinal şarj cihazı ile 0 dan 100'e 4 saatte şarj olduğunu fark ettim. İlk aldığımda bu kadar yavaş şarj olmuyordu. Sizce bu durumu nasıl çözebilirim ? Ayrıca ampere uygulamasında şarj olurken max 500 mA değerini gördüm. Acaba sizde bu değer şarj...
  3. xbayliss

MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Hocam tekrar kontrol ettim. Tarihi kaldırıp sadece coronavirüs dolayısıyla ertelenmiştir yazıyor.
  4. xbayliss

MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Corona virüsü olduğu için 14 Şubatta eu rom yayınlanacak. Miroom'da eudan yaklaşık 3-4 gün sonra yayınlanır.
  5. xbayliss

Yardım Xiaomi Mi A3 vs Redmi Note 8

Amoled olması daha iyidir. Fakat ekran kırılırsa ips panelin yaklaşık 2-3 katı para ödersin. Kamera olarak mi a3 bir tık daha iyi. Saf androidden hoşlanıyorsan tercih edebilirsin.
  6. xbayliss

Haber Haftalık Beta Güncellemesi 14 Şubatta

Xiaomi.eu custom rom forumunda gezinirken Çin'de patlak veren corona virüsü nedeniyle yeni beta güncellemesinin 14 Şubatta geleceğini okudum. Bu yüzden Xiaomi.eu beta ve MiRoom beta kullanıcılarının 14 Şubat'ı beklemesi gerekiyor.
  7. xbayliss

Soru Xiaomi Eu Stable 11.0.4 kullanan var mı ?

Miroom beta kurdum. Hayırlısı bakalım.
  8. xbayliss

Soru Xiaomi Eu Stable 11.0.4 kullanan var mı ?

Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi eu stable 11.0.4 sürümüne geçmek istiyorum. Herhangi bir hata var mı ? Ayrıca pil tüketimi nasıldır ?
  9. xbayliss

Soru Mobil veri sorunu

Hattım Türk Telekom, daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  10. xbayliss

Soru Redmi note 8 endonezya miui 11 v11.0.2.0 pcoıdxm rom hakkında

Öncelikle BL kilidinin açık olması gerekiyor. Daha sonra cihazı fastboot moda alıp bilgisayardan mi flash programı ile yüklemek istediğiniz sürümünün fastboot romunu flashlamanız gerek.
  11. xbayliss

Soru Redmi note 8 endonezya miui 11 v11.0.2.0 pcoıdxm rom hakkında

Ben de Hindistan sürümünü kullanıyorum.
Üst Alt