Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sorunumu çözdüm. Sorun kablodaymış. Bugün yeni bir kablo aldım ve denedim. Eski kablo ile en fazla 500 mA şarj ediyorken şimdi yeni kablo ile 1800 mA seviyelerine çıktı. Ayrıca sizlerin de dediği gibi miui 12 den sonra şarj ve deşarj işlemlerinde sıkıntılar olmaya başladı.
Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 8 telefonumun orijinal şarj cihazı ile 0 dan 100'e 4 saatte şarj olduğunu fark ettim. İlk aldığımda bu kadar yavaş şarj olmuyordu. Sizce bu durumu nasıl çözebilirim ? Ayrıca ampere uygulamasında şarj olurken max 500 mA değerini gördüm. Acaba sizde bu değer şarj...
Amoled olması daha iyidir. Fakat ekran kırılırsa ips panelin yaklaşık 2-3 katı para ödersin. Kamera olarak mi a3 bir tık daha iyi. Saf androidden hoşlanıyorsan tercih edebilirsin.
Xiaomi.eu custom rom forumunda gezinirken Çin'de patlak veren corona virüsü nedeniyle yeni beta güncellemesinin 14 Şubatta geleceğini okudum. Bu yüzden Xiaomi.eu beta ve MiRoom beta kullanıcılarının 14 Şubat'ı beklemesi gerekiyor.
Öncelikle BL kilidinin açık olması gerekiyor.
Daha sonra cihazı fastboot moda alıp bilgisayardan mi flash programı ile yüklemek istediğiniz sürümünün fastboot romunu flashlamanız gerek.