xazxaz10 kullanıcısının son içeriği

1. xazxaz10

Soru Bootloader kilidi kapatma

Merhabalar imei repairli bir cihazım var bir türlü l1 sertifikası alamadım. Bl kilidi açık root ile l1 sertifikası alabilir miyim yada bl kilidi kapatsam imei gider mi cihaz brick olur mu? Teşekkürler
  2. xazxaz10

Yardım Mi Vacuum Mop Pro uyku modu

Merhabalar cihaz temizlikten sonra şarj istasyonuna dönüyor ve şarj oluyor yaklaşık 3-4 saat sonra uygulamadan ne yaparsak yapalım cevap vermiyor üstünde hiç bir ışık yanmıyor. Haritada ise ZzZ şekilde uyku işareti çıkıyor. Son çare cihazı şarj istasyonundan alıp uzun süre kapatma tuşuna basarak...
  3. xazxaz10

Yardım Note 8 pro Bootloop

Telefonun ekranı açıktı instagram vardı. Sonra biranda ekran kapandı redmi yazısı çıktı. Arada kendini resliyodu aciliyodu hemen Bu sefer tekrar etmeye basladi surekli. Fastboot a girip tekrar resliyodu ve recovery ye girmiyordu. Sonra güç tuşuna basılı tuttum kapandı açıldı. Normale döndü...
  4. xazxaz10

Yardım Uygulama kasası haberler bölümü sorunu

Merhabalar uygulama kasasında bulunan haberler kısmını kullanmak istiyorum forumda araştırma yaptım çoğu sevmiyor. Bende haberler kısmı var fakat haber olarak hiçbirşey göstermiyor arkadaşın cihazında gözüküyor. Global rom da da gözükmüyordu şuan kullandığım india romda da gözüküyor. Bu sorunu...
  5. xazxaz10

Soru Mi Backpack renk stoğu?

Merhabalar markette gördüğüm ve beğendiğim bu çantanın mavi rengi yok sanırsam. Gelme ihtimali var mıdır ona göre alacağım. Bilgi almak için buraya sormak aklıma geldi yanlış yere açtıysam kusura bakmayın kolay gelsin.
  6. xazxaz10

Yardım Hindistan romu pil kullanımı

Merhabalar dün gece hindistan romunu flash lafım. Pil kullanımı daha fazla gibi geldi anormal bir durum mu var acaba? 12.0.1 kurulu.
  7. xazxaz10

Çözüldü Hindistan rom İMEİ görünmüyor.

Merhaba arkadaşlar cihaz İMEİ repairli global rom yüklü olarak kullanıyordum. Bugün Miflash ile india rom attım İMEİnimi göremiyorum Device İD kurdum orada da Restricted in android 10 and above yazıyor arama uygulması ilede gözükmüyor İMEİ gitti mi ?
  8. xazxaz10

Çözüldü Redmi note 8 pro Mi Flash ile rom atarken error

Merhaba arkadaşlar india romu atarken bu sorunla karşılaştım. telefon açıldı kurulum ekranındayım tekrar rom atmam gerekir mi ?
  9. xazxaz10

Yardım Miui 12 Netflix görüntü kalitesi?

Merhaba arkadaşlar Redmi note 8 pro miui 12.0.2 global sürümü kullanıyorum. Netflixi play store dan indiremedim ilk önce get apps uygulamasından indirdim fakat görüntü hd değildi. Apk olarak indirdim aynı şekil hd değil twrp ve root yok nasıl çözebilirim.
  10. xazxaz10

Yardım Hindistan romu kurma konusunda tavsiye.

Merhaba arkadaşlar xiaomi minin kendi mesajlar ve arama uygulaması için hindistan romuna geçmeyi düşünüyorum.Bl kilidi açık. Aklımda birkaç soru var 1.Resmi güncellemeleri alabilir miyim 2. Türkçe dili seçebilir miyim. 3.Mitoolsv2 ile yapmayı düşünüyorum imei silinir mi? 4.Şuan global son...
  11. xazxaz10

Yardım Mi band 2 Eşleştirme

baglanmıyor malesef
  12. xazxaz10

Yardımcı olacak yokmu ?
  13. xazxaz10

Merhaba arkadaşlar elime mi band 2 yeni ulaştı discovery cihazıma bağlıyamıyorum bulunmuyor nedeni nedir google yaptığım aramlara göre bulunmuyormuş discovery de sıkıntı oluyormuş yardımcı olursanız sevinirim.
Üst Alt