Xapandok kullanıcısının son içeriği

1. Xapandok

Oyun pubg fps drop sorunu

Arkadaslar redmi note 8 cihaza sahibim daga once galaxy a10 ile pubg oynarken gltool dan fake gpu ve dusuk render ile pubg mobile akici-asiri 60 fps oynuyordum cok nadir fps dusuyordu redmi note 8 cok cok daha guclu bi cihaz ama oyunu 1080p- akici-asiri yapsamda 430p - akici asiri yapsamda...
  2. Xapandok

Yardım Ghost screen ve ekran cozunurlugu sorunu

Hayirli geceler arkadaslar 4 aydir kullandigim note 8 cihazima bir hafta once xiaomi eu miui12 beta son surumu yukledim 2 gun sonra cihazda ghost screen olayi basladi Biraz arastirdim isinmadan dolayi olabiliyormus ama telefonda hicbir islem acik degilken bile Ayni ekranda 2dk kaldimmi yine...
  3. Xapandok

Yardım Mi a3 sicaklik degerleri asiri yuksek

Arkadaslar telefon bostayken bile Camera-ftherm-arc 122 derece gosteriyor Ordaki deger yanlismi cpu-z hatasi olabilirmi aksi taktirde ben bu telefonla mangal yapabilirim Fikriniz nedir ne yapmaliyim ?
  4. Xapandok

Yardım Mi a3 android 10 guncellemesi sonrasi sorunlar

Arkadaslar android 10 guncellemesini yaklasik bi hafta kullandim cok seri stabil calisiyordu Son 2 gundur hicbir uygulama aktif degilken bile boşta ram kullanimi 400-500 mb ta telefonu kapatip acinca 2.2gb bos ram olusuyor biraz oyalandiktan sonra yine bos ram kalmiyor Pubg oynarken mesela her...
Üst Alt