xantiave kullanıcısının son içeriği

1. X

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Poco X3 Pro cihaz hakkında bilgi alacaktım ulasmam mümkün mü?
  2. X

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Mi9T ekran lazım yardımcı olabilirmisiniz?
  3. X

Yardım Poco X3 Pro Mikrofon

hocam sorun bende 1.5 yıl sonra cıktı. yanlıs bilgi degil 7 tane telefoncu gezdim. kadıköydeki ünlü telefonculara kadar hepsinin dedigi ortak nokta entegre işi bilen yapar. çoğu zaman servise giden cihazlar anakart arızası vae degişmez diye gönderiyorlarmıs. 48 saat olmadan orjinal rom kurulu...
  4. X

kendi yazılımı ile 6 ay kullandıktan sonra yaptı :D bugün tine entegre patladı :D
  5. X

Sorun ses entegresi işini bilen birine yaptırmanız tavsiye ederim kronik sorunmus
  6. X

Selam dostlar dün birşey yokken bugün telefon hiç bir şekilde mikrofon çalışmıyor. BT Kulaklık Kablolu Kulaklık vb arama vb gitmiyor ses WhatsApp sesli mesaj gönderdiğimde 3 sn kablolu mikrofon ses gönderiyor sonra ses algılamıyor sorun ne olabilir ? Güvenli mod ile açtım yine aynı.
  7. X

Yardım Poco X3 Pro BT Ses Sorunu

Selam Dostlar JBL 225 TWS Ghost kulaklık var veya baska kulaklıklar ses cızırtılı ve cok düşük geliyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Cihazı Resetleyemem / Güncelleyemem! Miui 12.5 Yüklü Sevgiler.
  8. X

Yardım Poco X3 pro gcam uyumsuzluğu

Gcam 8.2 verisyonu kullanıyorum gayet başarılı? GCmator indirin play storede ordaki uygulama gayet başarılı
  9. X

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Telefon Kapanmasına 15 Gün Kala Direnç Değişimi Sağladık Cift Olarak Aktif Edildi. Tüm Servisleri Aktif Olarak Calısmaktadır. Şebeke sorunu vb karşılaşmadım. hatta speed 150-220 mbps 4.5 ile hız alıyorum. Voice Data Text sorunu bulunmamaktadır. Cift Direnc Atıldıgı için Telefona Güncelleme...
  10. X

Note 3 Miui Acılmama Sorunu

Selamlar http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-Rom-Galaxy-Note-3-N900-N9000Q-Official-MIUI-Rom-v5-4-10-31-KitKat-4-4-2.html konudaki romu yüklemesini gerceklestirdim faket miui logosunda kalıyor yardımcıu olabilirmsiiniz
Üst Alt