Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam sorun bende 1.5 yıl sonra cıktı. yanlıs bilgi degil 7 tane telefoncu gezdim. kadıköydeki ünlü telefonculara kadar hepsinin dedigi ortak nokta entegre işi bilen yapar. çoğu zaman servise giden cihazlar anakart arızası vae degişmez diye gönderiyorlarmıs. 48 saat olmadan orjinal rom kurulu...
Selam dostlar dün birşey yokken bugün telefon hiç bir şekilde mikrofon çalışmıyor. BT Kulaklık Kablolu Kulaklık vb arama vb gitmiyor ses WhatsApp sesli mesaj gönderdiğimde 3 sn kablolu mikrofon ses gönderiyor sonra ses algılamıyor sorun ne olabilir ? Güvenli mod ile açtım yine aynı.
Selam Dostlar
JBL 225 TWS Ghost kulaklık var veya baska kulaklıklar ses cızırtılı ve cok düşük geliyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Cihazı Resetleyemem / Güncelleyemem! Miui 12.5 Yüklü Sevgiler.
Telefon Kapanmasına 15 Gün Kala Direnç Değişimi Sağladık Cift Olarak Aktif Edildi.
Tüm Servisleri Aktif Olarak Calısmaktadır. Şebeke sorunu vb karşılaşmadım. hatta speed 150-220 mbps 4.5 ile hız alıyorum. Voice Data Text sorunu bulunmamaktadır.
Cift Direnc Atıldıgı için Telefona Güncelleme...