Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonuma tekrar yükleme kararı aldım sound fix dosyasından sonra.Şu anlık memnun kaldım diyebilirim stabil çalışır durumda.Fakat anlamadığım nokta güncelleme yapmama rağmen --telefonunuz için yeni bir güncelleme var-- diye bu sabah saatlerinde beni uyarması. Güncelleme sürümü de dün yüklediğim...
Kardeşim aynı sorundan muzdaribim.Ben de üzerine yükledim.Baktım hoparlörden ses gelmiyor.Wipe yapmadığımdandır diye düşündüm ve baştan wipe yaparak yüklemeyi deneyecektim ki recovey moda girdim Red Fox yok olmuş twrp geldi.Sd kartta Orange diye bir şey göremedim yardımcı olur musun
1 günlük deneyimim sonucunda programın görevini %85 başarı ile yerine getirdiğini belirtmek isterim.Arada kopmalar yaşanmasına karşın eskisi kadar sık değil.Umarım ki gelecek güncellemeler ile bu sorun kökünden çözüme kavuşur.Teşekkür ederim.
Forumu biraz kurcaladım ve şöyle bir çözüm buldum.Denemekte fayda var İpucu - WiFi kopması sorununun Çözümü
1 gün boyunca deneyeceğim. İşe yararsa konuyu güncelleyeceğim.
Aylardır bu sorunla uğraşmaktayim.Surekli evdeki wifi baglantisini kesiyor ve ben bağlan diyene kadar bağlanmıyor.
Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum.Rom sürümü olarak 9.12.12 (MİUİ11) kurulu durumdadır.
Selam Sekko bey.Ben telefonuma geçen haftalarda OrangeFox yüklemişim.Acaba şimdi 9.12.12 RedMi Note7 için rom kurulumunda yapmam gereken tek şey dosyayı flashlamak mı acaba? Bana yol gösterebilir misiniz