xalomalo1 kullanıcısının son içeriği

1. xalomalo1

Rom Redmi Note 7 Masik ™ Premium 16.2 Beta Android 10.0_Miui 12_30.08.2020

Beyler linkler neden ölü? Note 7 için miui 12 (Türkçe) kurmak istiyorum ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. xalomalo1

MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Beta 20.3.26_Kararlı 11.0.1.0 Rom

Telefonuma tekrar yükleme kararı aldım sound fix dosyasından sonra.Şu anlık memnun kaldım diyebilirim stabil çalışır durumda.Fakat anlamadığım nokta güncelleme yapmama rağmen --telefonunuz için yeni bir güncelleme var-- diye bu sabah saatlerinde beni uyarması. Güncelleme sürümü de dün yüklediğim...
  3. xalomalo1

Teşekkür ederim.Bunu Red fox üzerinden direkt flashlayacak mıyım =?
  4. xalomalo1

İndiremiyorum ben üyelik mi şart acaba?
  5. xalomalo1

Tekrar her şeyi sıfırladım Red fox'u baştan yükledim eski sürümünü de yüklüyorum şu an. bu videodan yararlandım Red Fox yüklerken.
  6. xalomalo1

Eski sürüme dönmek en mantıklısı o zaman değil mi?
  7. xalomalo1

Kardeşim aynı sorundan muzdaribim.Ben de üzerine yükledim.Baktım hoparlörden ses gelmiyor.Wipe yapmadığımdandır diye düşündüm ve baştan wipe yaparak yüklemeyi deneyecektim ki recovey moda girdim Red Fox yok olmuş twrp geldi.Sd kartta Orange diye bir şey göremedim yardımcı olur musun
  8. xalomalo1

Yardım Xiaomi Redmi Note 7 Wifi bağlantısı kesilime sorunu hakkında.

1 günlük deneyimim sonucunda programın görevini %85 başarı ile yerine getirdiğini belirtmek isterim.Arada kopmalar yaşanmasına karşın eskisi kadar sık değil.Umarım ki gelecek güncellemeler ile bu sorun kökünden çözüme kavuşur.Teşekkür ederim.
  9. xalomalo1

Forumu biraz kurcaladım ve şöyle bir çözüm buldum.Denemekte fayda var İpucu - WiFi kopması sorununun Çözümü 1 gün boyunca deneyeceğim. İşe yararsa konuyu güncelleyeceğim.
  10. xalomalo1

Cevap için teşekkür ederim.Fakat hiçbir zaman pil tasarruf modu açık kullanmadım.Soruna çözüm bulana kadar konu günceldir.
  11. xalomalo1

Aylardır bu sorunla uğraşmaktayim.Surekli evdeki wifi baglantisini kesiyor ve ben bağlan diyene kadar bağlanmıyor. Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum.Rom sürümü olarak 9.12.12 (MİUİ11) kurulu durumdadır.
  12. xalomalo1

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Selam Sekko bey.Ben telefonuma geçen haftalarda OrangeFox yüklemişim.Acaba şimdi 9.12.12 RedMi Note7 için rom kurulumunda yapmam gereken tek şey dosyayı flashlamak mı acaba? Bana yol gösterebilir misiniz
  13. xalomalo1

Yardım Twrp 0 mb

Çok teşekkür ederim.İyi günler diliyorum :)
Üst Alt