Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abiler benim telefonumda mı yoksa romdan mı kaynaklı bir sorun mu var anlamadım ekran kaydedici alacağım zaman ses hışırtılı oluyor kasma oluyor yani ses kaydı alamıyorum video kaydettikten sonra giriyorum video sesler hışırtılı mıuı 11 de böyle bir sorun yoktu güncel rom Rus mıuı12
Arkadaşlar merhaba tlf yurtdışından geldi Rus sürümü orijinal yüklü mıuı 12 tlfda her yerde ınstagramın anasayfa simgeleri var üst tarafında ise chormun tlf darbe almadı bugün farkettim bu yazılımsal sorun mu lütfen yardımcı olun daha önce muı11 yüklü böyle bir sorunu görmedim parlaklık açıp...
Merhabalar arkadaşlar tekrardan konu açmak zorunda kaldım kusura bakmayın bende inanamıyorum benim arkadaşımın En 9 pro TLF ekran süresi 20 saat ya bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmı buyrun kendi gözlerinizle görün
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepiniz kusura bakmayın rahatsız ediyorum Erkan süresi hakkında bir sorum olacak
Benim arkadaşım ile aynı TLF kullanıyoruz ikisinin şarz da %20 ide iken
Onun TLF ekran süresi 20 saat
Benim TLF ekran süresi 10saat bu nasıl mümkün oluyor arkadaşlar herşey aynı...
Arkadaşlar merhaba benim tlfda 2 3 saat Erkan süresi veriyor nasıl yani anlamıyorumda iyi mi kötümü global 11.0.4 detaylı bilgi verir misiniz teşekkürler
Merhaba arkadaşlar Google mesaj uygulamasından mesaj atamıyorum Xiaominin kendi uygulaması yok mu mesajı atarken şöyle bir uyarı geliyor "telefon numarası yanlış biçimlendirilmiş" yardımcı olun lütfen teşekkürler
Merhabalar telefonum mi 8 se güncelleme yaptım yaptıktan sonra kamera da fotoğraf çektikten sonra çektiğm fotoğrafa bakacagm zaman atıyor ve portre modu da yeşil ekran var yardımcı olabilecek var mı