X_Seller kullanıcısının son içeriği

1. X

Sohbet Hasan Bahar Hakkında(!)

Hocam benden memnun değilsen iade et paranı al, memnunsan çeneni kapat otur, ne hastalıklı bir insanmışsın nereye şikayet edersen et, cimer bimer var onlarada et, 100 yıl hapis yatarım senin tipindekilere aman demem, hadi aslanım, egonu burada tatmin edemezsin başka kapıya, hadi
  2. X

Hastasın, mesajların sadece seni def etmekte nekadar haklı olduğumu destekliyor. Telleri yolla, 100tl fazla vercem, bağımız kalmasın,
  3. X

Telefonu tamamen değiştirdik, kutu değil sadece
  4. X

Arkadaşım, hani müşteri migros yerne carfeour, kc waikiki yerine de facto seçer ya, bende stıcı olarak müşteri seçme hakkımı kullanıyorum, istenmiyorsun! Mallarımı yolla paranı sıfır tel parasıymış gibi geri al, herkes kendi yoluna, zorla güzellik olmaz, ben seninle çalışmak hatta muhattap...
  5. X

Sizde bilmeden tek taraflı yorum yapmayınız
  6. X

aristokratris İlgiňiz şu oluyor, bu mesajlarınıza istinaden diyorum ki bu tip müşteriler genç ve dinamik olan sizlerden alım yapmalı, hepisi birden, lütfen 1563314585 Sen har Kaçan kim hacım ?
  7. X

Yoruldum, tüm yazışma ve tüm yorumlar üstte verdiğim linkte mevcut, tek tek, merak eden okusun, okumayan kişiler içinse sıkıntı yok benim tarafımdan, aristokrat nikli genç arkadaşa yönelmelerini tavsiye ederim
  8. X

Geldim 1563309251 Birisi yazmış biraz önce müşteri memnuniyeti falan diye, arkadaşım ilanlarımâ bakarsanız okumadan sipariş vermeyin yazan yer var, orada diyorki, sabırsız isen migros tan al çünkü benim yetişme kapasitem belli, kimse bir müşteriyi memnun etmek için sırada değil ama eninde...
Üst Alt