X_files_x kullanıcısının son içeriği

1. X_files_x

Yardım Root Gizleme Banka Uygulamaları

bu çalıştı evet, bende magiskten gizledim olmadı ama, reddetme listesi + uygulama isminin değişmesiyle düzeldi
  2. X_files_x

Yardım Mi 11 Ultra hyper OS sonrasi BL kilidi acilmiyor. Takilip kaldim

bir telefoncuya gittim dediğini yapmış zaten ama sistem açılmıor dedi bu şekilde. Telefonu alırsam mecburen pahalı yönteme yöneleceğim
  3. X_files_x

Peki neden digerlerinin aciliyorda bende bu hata? Benim bl zaten acikti ben kapattim
  4. X_files_x

Uzaktan oluyor mu? Eng rom muhabbeti mi oluyo dediginiz Ucreti nedir acaba
  5. X_files_x

Uzaktan oluyor mu? Eng rom muhabbeti mi oluyo dediginiz sey acaba
  6. X_files_x

Mrb arkadaslar, telefonumda aosp rom yukluyken biraz hyper os deniyim dedim ve çin romunu indirip kursum ancak bl kilidini kapat isaretini kaldirmamisim. Rom kuruldu tlf acildi ama ingilizce sadece. Tekrar bl kilidi acip romu degismek istiyorum bu nedenle mi communityten izin aldim ve cihazi...
  7. X_files_x

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

Bu sorunu cozebildiniz mi? Suan ayni sorunla ugrasiyorum
  8. X_files_x

Rehber Miui 12-13-14 / HyperOS Global Tema Uygulaması + Global İçe Aktarma Özelliği

Hocam merhaba, güncelleme versiyonu var mı tema uygulamasının? Ben kurdum çalışıyor ama günceli varsa onu kurayım. Birde içe aktarma özelliği neden orjinalinde yok?
  9. X_files_x

Yardım Fastboot Enchancer ile Ota Yüklemesi Sonucu OP 8 PRO Telefonum Açılmıyor

Admin ler tarafından konu silinebilir, nasıl olsa kimse yorum dahi yapmamış.
  10. X_files_x

Yardım Fastboot Enchancer ile Ota Yüklemesi Sonucu OP 8 PRO Telefonum Açılmıyor

Mrb arkadaşlar başlıkta bahsettiğim üzere güncelleme yapayım derken güncelleme yüklendi ama bir gariplik vardı çok yavaş ilerliyordu. Sonra güncelleme tamamlandı ve telefonu yeniden başlat dedim ve telefon kapandı ve bir daha açılmadı, şarja takıyorum ekrana birşey gelmiyor, fb modu açılmıyor...
  11. X_files_x

Yardım redmi note 10 pro güncelleme sonrası açılmıyor

hocam bahsettiğiniz modem dosyasını nerden buluyoruz? biraz açıklar mısınız?
  12. X_files_x

Rehber Batch APK Tool V.3.7.3 ve Kullanımı [HG Anlatım]

Tşk ederim 1614749329 Aosp dosyaları için framework ne seciyoruz acaba? systemui sini düzenlemek istiyorum
Üst Alt