X_files_x kullanıcısının son içeriği

1. X_files_x

Yardım Fastboot Enchancer ile Ota Yüklemesi Sonucu OP 8 PRO Telefonum Açılmıyor

Mrb arkadaşlar başlıkta bahsettiğim üzere güncelleme yapayım derken güncelleme yüklendi ama bir gariplik vardı çok yavaş ilerliyordu. Sonra güncelleme tamamlandı ve telefonu yeniden başlat dedim ve telefon kapandı ve bir daha açılmadı, şarja takıyorum ekrana birşey gelmiyor, fb modu açılmıyor...
  2. X_files_x

Soru Bildirim mesaj ikonunu sola kaydirmak?

Merhana arkadaşlar, resimde gosterdigim gibi bildirim mesaji iconu cok sagda duruyor. Bunu biraz sola almak istiyorum. Xml de ilgili bi yere marginright kodu ile yaptim ama kaymiyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
  3. X_files_x

Yardım Statusbarda Saat Konumu

Merhaba arkadaşlar, durum çubuğundaki saati bir alt satıra almak istiyorum ve bunun için uğraşıyorum ancak saha büyük sorunlar çıkıyor karşıma 1: apktool x ile telefondan miuisystemui.apk dosyasini açıp duzenleyip tekrar zipleyip imzalıyorum durum cubugu siyah kaliyor fe simgeler olmuyor, bende...
  4. X_files_x

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

karıştırmak değil hocam. bilmemek bu, samsungtan geçtiğim için baya eksiğim var. Cevapladığınız için tşk ederim.
  5. X_files_x

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

ekran görüntüm burada, cihazın bl si kapalı, daha yeni aldım.
  6. X_files_x

dosya seç ile yaptığım zaman güncelleme doğrulanamıyor hatası veriyor? cihaz iki günlük daha bl kilidi filan kapalı, ondan mıdır?
  7. X_files_x

Rehber TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

Tşk ederim, ellerinize sağlık detaylı anlatım oldu
  8. X_files_x

Ozaman size şöyle sorayım: bir roma deneme için geçtim ama beğenmedim diyelim, sonra normal yedeğime dönerken; 1- hangi wipeleri yapacağım(system,data,?) 2-wipeleri yaptıktan sonra hangilerine işaret koyacağım backup menüsünde(system,data,boot,efs?)
  9. X_files_x

Evet custom twrp, fixed davinci filan yazıyordu. Bazı romlarda yedekleme menüsünde misc, persist, gibi tuhaf şeyler olmuyorken bazılarında oluyor, bir kac yedekleme yapıp geri dönme denememde telefon açılmadı bende mecburen sıfırdan kurulum yaptım.
  10. X_files_x

Pegasus__ bende şuan RevulationOS rom kurulu ve çokta memnunum ancak yedeğimi alayım sıkıntı olursa tekrar dönerim diye ama baktığımda twrp nin backup menüsünde 15 adet seçenek çıkıyor yedekleme için, bunların hangisini yedeğe almalıyım: BOOT, DATA, SYSTEM, SYSTEM IMAGE, VENDOR, VENDOR IMAGE...
  11. X_files_x

Mod Ekranı Kaydırmadan Yüz açma kilidini kilidi Kullanmak?

Ros romun konusu dikkatimi çekmedi forumda, bende bu linki telegram sayfasından bulmuştum
  12. X_files_x

uygulama verilerini almıyor değil mi? almış olsa çok kullanışlı olurdu
  13. X_files_x

sadece uygulamalar için kullanıyorsun sanırım? sistemle işi olmuyor google nin
  14. X_files_x

bende de o oluyordu bir çözüm buldum; xposed kurmalısın, xposedin eklentisi var forumda da bol bol anlatılan CustoMiuzer isminde. bu eklentide o uyarıyı kapatma özelleiği be bir sürü özelleştirme mevcut. deneyebilirsin. 1- xposed kurulumu Ana Başlık - Android Pie 9.0 için Xposed Kurulumu [Mi8...
  15. X_files_x

üstte verdiğim linkteki romu kullan
Üst Alt