x-tuner kullanıcısının son içeriği

1. x-tuner

Soru Aosp tabanlı romlarda dokunmatik çalışmıyor

Selamünaleyküm arkadaşımın telefonuna aosp tabanlı rom kurduğumda bazı romda dokunmatik çalışmıyor bazısında sapıtıyor miui roma döndüğümde ve twrpde dokunmatik sıkıntısız çalışıyor nasıl çözüm üretebilirim
  2. x-tuner

Rehber ARB Aktif Cihaza Global Rom / ARB Pasif Cihaza ARB Aktif Etmeden Global Kurulum Yöntemi

Hocam çok teşekkür ederim sabah sabah başınızı şişirdim Allah razı olsun saynizde gönül rahatlığıyla işlem yapıcam hayırlı günleriniz olsun
  3. x-tuner

Rehber ARB Aktif Cihaza Global Rom / ARB Pasif Cihaza ARB Aktif Etmeden Global Kurulum Yöntemi

İlginiz için teşekkürler hocam içim rahatladı kuracağım cihaz benim değil baya bi çekimserdim şimdi rahat rahat kurabilirim birde global modem konusu var ama kaldırılmış zannedersem bi bilginiz varmıdır
  4. x-tuner

saliharda Hocam kafam karıştığı için bi soru sorucam çin stable cihaz arb aktif eu beta kurabilirmiyiz
  5. x-tuner

Yardım Ses problemi

Yapacak bişey yok o zaman bizde şu epic romu denemiş oluruz yola çıkıcam çok büyük sorun oldu benim için ilginiz için teşekkürler
  6. x-tuner

Yardım Ses problemi

Merhaba arkadaşlar bugün telefon MIUI Global 8.5 Kararlı 8.5.1.0 ( NCAMIEG ) sürümüne güncelleme aldı ve kulaklık sesi çok düştü kalitede yok oldu düzeltmenin bir yöntemi var mı yada root ile ses yükseltebilir miyiz?
Üst Alt