wtrk kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım Redmi10A EDL Moda Geçirme Hakkında

Bu videodaki adımları uygulayıp boot.img yüklüyorum ancak fastboot modda yada baska modda açılmıyor maalesef, bir yerleri eksik yapıyorum ancak neden olaiblir, dandelion image dosyası indirdim ondan kaynaklanabilir mi yani doğru boot.img dosyası olmayabilir mi ? Videonun 9.30. dakikasından...
  2. W

Maalesef olmuyor hocam, ses kısma tuşu basılı tutup USB takıyorum değişen birsey yok maalesef.
  3. W

Deneyip bilgi vereceğim hocam
  4. W

Vermiyor , zaten bu nedenle açtım kapağını. Cihaz usb portu takılıyken port gidip geliyor sürekli , ses tuşları + güç tuşu fonksiyonları çalışmıyor maalesef
  5. W

Hangi tuşlarla geçiyor ?? Tuşlarla fastboot yada diğer modlara geçmiyor
  6. W

Arkadaşlar Redmi 10A var elimde geçtiğimiz hafta platform-tools vasıtasıyla linegae OS ardından da MindTheGapps yükledim ancak sonrasında kamera çalışmadığını gördüm chatgpt vasıtasıyla kamera driver dosyası diyerek indirdiğim bir zip dosyası ile flashladım, şimdi cihaz hiç açılmıyor, PC'ye USB...
  7. W

Yardım Mi10 En Lite versiyon hangisi

Arkadaşlar selamlar. Elimde çocuklar oyun oynasın diye almış olduğum Mi 10 telefon var. MIUI Global 12.5.11 Kararlı versiyon yüklü. Android sürümü : 11 RP1A Hafızası :32 GB Ben bu cihazı sadece çocuklar oyun oynasın diye kullanıyorum, onun dışında bir amacımız yok, gereksiz tüm uygulamalar vs...
Üst Alt