Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar telefonumda son 2 gündür hızlı şarj sorunu yaşıyorum. Saatlerce bekliyorum %1 zor ilerliyor. Normalde 1 saatte full doldururdu ancak şimdi %10 zor ilerliyor. Daha öncede olmuştu kapatıp açınca düzelmişti. Şimdi düzelmiyor ne yapmam lazım.
Selamlar bir kaç gündür otg kablosu ile telefona klavye bağlıyorum bugün de herşey sorunsuzdu bir oyuna gireyim dedim ondan sonra bozuldu. Okumuyor hiçbir şeyi. Nasıl çözebilirim
Arkadaşlar aliexpress den ürün aldım hala 3 ay oldu. son 1 aydır gönderi yerel gönderim şirketinde diyor ancak bana ne mesaj geldi ne kargo takip numarası ürünümü nasıl alabilirim. Gümrüğe mi takıldı acaba ? Ürünün fiyatı 7 Tl . 7Tl için de gümrüğe takılmaz sanırım. Ürünün nerede olduğunu nasıl...
Arkadaşlar benim bir projem var bu projeyi bir scriptin üstüne ya da boş bir şekilde sıfırdan yapmak istiyorum ancak YouTube ne yazarsam yazayım bir türlü kaynak bulamadım.Şimdi A sayfasında bir forum olucak kişi bu formu doldurup gönderdikten sonra cevaplar b sayfasında 30 saniye durup geri...
Şimdi isim vermem pek doğru olmaz sanırım
1563730031
Hemen deniyorum teşekkür ederim
1563730686
terminal server dosyası yok oradan sonra işlem yapamıyorum. Ne yapmalıyım
Arkadaşlar bir konu açtım ama derdimi anlatamadım o yüzden silip yenisini açayım dedim silemedim.Kusura bakmayın. Öncelikle özür dileyerek soruyorum Vps aldım ancak uzak masaüstünden çıkınca oturumu kapatıyor bunu nasıl çözebilirim