Wrestler kullanıcısının son içeriği

1. Wrestler

Yardım A2 Lite Şarj Sorunu

Selamlar telefonumda son 2 gündür hızlı şarj sorunu yaşıyorum. Saatlerce bekliyorum %1 zor ilerliyor. Normalde 1 saatte full doldururdu ancak şimdi %10 zor ilerliyor. Daha öncede olmuştu kapatıp açınca düzelmişti. Şimdi düzelmiyor ne yapmam lazım.
  2. Wrestler

Sohbet A2 Lite Otg sorunu

Selamlar bir kaç gündür otg kablosu ile telefona klavye bağlıyorum bugün de herşey sorunsuzdu bir oyuna gireyim dedim ondan sonra bozuldu. Okumuyor hiçbir şeyi. Nasıl çözebilirim
  3. Wrestler

Sohbet Aliexpress den aldığım ürün 3 aydır gelmedi

Aldığım ilk ürün ve ilk üründe gelmedi. Başka birşeyler almak istiyorum ancak cesaret edemiyorum.
  4. Wrestler

Herhangi bir mesaj gelmediği için hiç denemedim ancak bu Çarşamba günü bir sormayı planlıyorum
  5. Wrestler

Adresde olmam imkansız Kütahya da yaşıyorum fazla büyük bir yer değil ptt şubesinden gidip almam lazım 1575310556 Buyrun
  6. Wrestler

Evime gelmesi yerine bir şube de kalmasını istiyorum da
  7. Wrestler

Ancak ben taşındım. Bir sıkıntı olur mu ? İlk defa sipariş veriyorum
  8. Wrestler

Peki şuan öğrememin bir yolu yok mu ?
  9. Wrestler

Arkadaşlar aliexpress den ürün aldım hala 3 ay oldu. son 1 aydır gönderi yerel gönderim şirketinde diyor ancak bana ne mesaj geldi ne kargo takip numarası ürünümü nasıl alabilirim. Gümrüğe mi takıldı acaba ? Ürünün fiyatı 7 Tl . 7Tl için de gümrüğe takılmaz sanırım. Ürünün nerede olduğunu nasıl...
  10. Wrestler

Sohbet Html-css Divler kayıyor

Html sayfamı büyütüp küçültünce yapmış olduğum kutular birbirine giriyor bunu nasıl çözerim
  11. Wrestler

Sohbet HTML-Php Projem için kaynak arıyorum

Arkadaşlar benim bir projem var bu projeyi bir scriptin üstüne ya da boş bir şekilde sıfırdan yapmak istiyorum ancak YouTube ne yazarsam yazayım bir türlü kaynak bulamadım.Şimdi A sayfasında bir forum olucak kişi bu formu doldurup gönderdikten sonra cevaplar b sayfasında 30 saniye durup geri...
  12. Wrestler

Sohbet VPS Oturumun Kapanma Sorunu

Onları zaten yaptım sıkıntı terminal server dosyasının olmaması admin yetkim var zaten
  13. Wrestler

Şimdi isim vermem pek doğru olmaz sanırım 1563730031 Hemen deniyorum teşekkür ederim 1563730686 terminal server dosyası yok oradan sonra işlem yapamıyorum. Ne yapmalıyım
  14. Wrestler

Arkadaşlar bir konu açtım ama derdimi anlatamadım o yüzden silip yenisini açayım dedim silemedim.Kusura bakmayın. Öncelikle özür dileyerek soruyorum Vps aldım ancak uzak masaüstünden çıkınca oturumu kapatıyor bunu nasıl çözebilirim
  15. Wrestler

Sohbet Vds-vps den anlayanlar bakabilir mi?

Cevabınız için teşekkür ederim. Nasıl bir sistem ? Netten biraz baktım anlayamadım. Ne yapmam gerekiyor ?
Üst Alt