Wraith kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım Twrp şifre sorunu

Telefonumdaki twrp dahili hafızayı şifrelemediği için karışık yazılar çıkıyor. Herhangi bi güncelleme veya dosya kurulumu yapamıyorum bunun çözümü varmı? Önemli bilgi: Bilgisayarımda usb 2.0 yuvası olmadığı için fastboottan farklı twrp atamıyorum varsa bundan farklı bi çözüm öneriniz.
  2. W

Yardım Android 10 Kernel

Mi 9 SE android 10 için kernel varmı önerebileceğiniz bayağı araştırdım ama hep android 9 için olanlar var android 10 için uygun kernel bulamadım. Telefonun pil performansını arttırmak istiyorum yardim edebilirseniz sevinirim.
  3. W

Yardım Mi 9 SE Telefon kapanmıyor

Telefonun güç tuşuna basıp kapata tıklayınca kapanmak yerine kendini yeniden başlatıyor twrpden kapatmayı denedimboda işe yaramadı. Birde telefon mobil veriyi veya wifi yi açmaya çalışınca kendini yeniden başlatıyor önceden yoktu böyle sorunlar 1 2 gün önce başladı.
  4. W

Yardım imei repair

Kayıtlı aldığım telefonumdaki imei 1 hafta sonra kapatılacak. İmei repair yapacağım bunun için bi konu varmı forumda ben bulamadım yoksa nasıl yapacağımı bulabileceğim bi kaynak varmı?
  5. W

Yardım Telefon fastbootta kaldı

Twrp advanced settingste adb sideload ayarlarında 2 kutucuktan alttakini seçip yeniden başlata bastım başladığında telefon fastbootta kaldı . Twrp ye dönmeye çalıştım ama sürekli fastboot açıldı telefon brick mi oldu yoksa düzeltebileceğim bir yol varmı?
  6. W

Yardım Twrp şifre ekranı gelmiyor

Twrp ekranında normalde telefona koyduğum şifreyi istiyordu ama artık direk menüye atıyor ve dosyalar şifrelenmiş halde gözüküyor düzeltemedim nasıl düzeltebilirim?
  7. W

Çözüldü Fabrika ayarlarına sıfırlama

Telefonumu sıfırlamak istiyorum bunu ayarlardan mı yapmalıyım yoksa twrp den mi? NOT: telefon imei kayıtlı,bl kilidi açık ve custom rom(xiaomi.eu 20.1.21) yüklü.
  8. W

Yardım Eu rom 20.1.21 Bluetooth sorunu

Bugün eu rom son sürüm kurdum telefonuma şimdi bluetooth açılmıyor yardım edebilir misiniz nasıl düzeltebilirim?
  9. W

Soru Eu beta 9.10.17

Sistem güncelleme kısmında bilgi verilmemiş onu kastettim.
  10. W

Soru Eu beta 9.10.17

teşekkürler çok yardımcı oldu bunu okumasam verilerim gidecekti.
  11. W

Soru Eu beta 9.10.17

Telefona 9.10.17 yüklersem android 10 olacakmı çünkü android 10 ile ilgili bir bilgi yazmıyor.
  12. W

Soru Xiaomi.eu 9.9.3 Güncellemesi

Telefonuma güncelleme geldi 9.8.29 son zannediyodum ama geldi ve mi 9 için 2x zoom düzeltmesi diyo benim telefon SE modeli güncelleyen varmı varsa sorun varmı yeni sürümde?
  13. W

Yardım WiFi google play sorunu

Google Play'de herhangi bir wifi ağından bir şey indiremiyorum sürekli ağ bekleniyor hatası alıyorum ama mobil veriyle indirmede hiçbir sıkıntı yok. Not: veri silme,önbellek temizleme veya başka sürüm yüklemeyi denedim düzelmedi.
  14. W

Soru MIUI 11

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
  15. W

Soru MIUI 11

MIUI 11 eu beta globalden sonra mı yoksa öncemi gelecek bilgisi olan var mı?
Üst Alt