wquzun kullanıcısının son içeriği

1. W

Rehber Xiaomi Mi A3'ün Bootloader Kilidini Açma

eyvallah technix arkadaş o rom bu rom derken android 10 global son sürümde kaldık şimdilik sorun yok biraz böyle devam edelim bakalım sağlıkla kalın. edit:herşey iyide çağrı kaydı olmayışı üzücü mi a3 ümü kaybetmek üzereyim kızımı samsung note 10 lite almıştım büyük geldi benim mi a3 göz dikti
  2. W

C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot oem device-info ... (bootloader) Verity mode: true (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Device critical unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: false OKAY [ 0.016s] finished. total time: 0.016s bende bunlar...
  3. W

Rehber MIA3 MIUI Fastboot Flasher [ Android 10 Downgrade 9 ]

avrupa romu kuruyorsunuz 9 dan 10 cihaz üzerinden otomatik güncellerseniz şüpheleriniz dağılmış olur
  4. W

sensör sorunu yaşarsınız direk global 10 kurarsanız önce global 9 kurun sonra OTO dan 10 a yükseltin hem içiniz rahat eder hem sorun yaşamamış olursunuz.9 dayken bootloader klidinide kapatabilirsiniz. fastboot flashing lock fastboot flashing lock_critical iki komutuda girmeniz gerek
  5. W

hocam Stok Android 10 global kullanıyorum stok Android 9'a dönsem sensör sorunu yaşanırmı birde devamlı stok Android 9'da kalmanın bir yolu varmı oto güncellemeleri kapatsanız bile bir süre sonra otomatik android 10'a güncelliyormuş telefon
  6. W

B slotunu temizlemek için Romu yükledikten sonra cihazı fastboota alın ve sırasıyla şunları yazın; Fastboot erase system_b Fastboot erase vendor_b Fastboot erase boot_b
  7. W

ben MIUI 12 aynı yöntemle kurduğumda slot b ye kurmuştu yani aktif slot b idi temizlemeden önce aktif slotu kontrol edin
  8. W

MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

bence stabildi hatta ona dönmeyi düşünüyorum mıuı 12 den o roma dönsek sensör sorunu yaşarmıyız sonuçta android 10 dan 9 a dönüyoruz.
  9. W

Yardım android 10 da android 9 a dönme

beta sürüm ufak tefek hatalar var ama kullanılmayacak gibi değil ben memnun şu anlık parmak izi sorununu ekranı kaldırınca uyandır seçeneği ile sorunsuz kullanıyorum.stok romda telefonun parmak izi sorununu (titreşim sorun)halen çözemediler stok 9 dönsek sorun yok ama 9 dönüncede sensör lerde...
  10. W

Yardım android 10 da android 9 a dönme

yok hocam tam düzelmedi p 40 liteyide sattım kızım kullanamadı google play store bir süre sonra ban yedi gmail olmadığı için sattım samsung note 10 lite aldım kızıma mi a3 ü de mıuı 12 ile kullanıyorum şimdilik sıkılınca stok roma dönerim.
  11. W

Rom [Fastboot ROM] Stok Android 10 QFQMIXM Global Sürekli Güncel

Güncelleme: 23 Haziran 2020 Sistem güncellemesi şimdi tamamen bitti (Hindistan dahil). aşağıdaki linkte böyle bir açıklama var https://c.mi.com/thread-3067371-1-1.html Download link Fastboot ROM | 2.04GB...
  12. W

Rom [Android One] [Android 10] - EEA Avrupa Kararlı 11.0.2.0 OTA Rom ve Fastboot Rom İndirme Bağlantısı

arkadaşlar telefonuma mıuı 12 kurarken aktif slot a yapıp kurdum şimdi bu stok romu miflash tool ile kurarken aktif slotu yine a yapmalımıyım sormamın sebebi daha önce mıuı 12 kurarken cihazım kitlenmişti miflash tool ile bu romu kurdum sonra kontrol ettim aktif slot b idi.
  13. W

ozaman hocam anladığım önce fastboot flashing lock girilip sonra fastboot flashing lock_Critical girilince kapanır sanırım inşallah ihtiyacımız olmazda
  14. W

üstad technix hocam oldu ki telefonu garantiye göndermeklik durum oldu ben telefonun kilidini birinci aşamada fastboot flashing unlock ikinci aşamada fastboot flashing unlock_critical ile açtım kapatırken ilk aşama- fastboot flashing oem lock -ikinci aşamada fastboot oem lock_critical komutların...
  15. W

MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

Teşekkürler hocam anladığım açmadan zip olarak atacağız
Üst Alt