WoodPecker kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım Whatsapp Bildirim Ekranı

Hocam içerik değil bildirimin içeriği gözüksün sorun değil ama profil fotosuda gözüküyor onu nasıl kapatırım diyorum. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. W

Nasıl yapıyoruz hocam?
  3. W

İyi forumlar arkadaşlar, Whatsapp'tan gelen sohbet bildirimlerinde kullanıcının fotoğrafı değil de sadece whatsapp simgesinin gözükmesini istiyorum nasıl ayarlayabilirim?
  4. W

Yardım Redmi note 6 pro

Bende de öyle gözüküyor hocam yeni güncelleme de neler eklenecek bilginiz var mı ? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. W

Soru Redmi note 6 Pro pil

Ekranda aldığını süre önemli telefonun açık kaldığı değil ortalama 6-8 saat alıyorsanız zaten çok yeterli bir aralık.
  6. W

Yardım Redmi note 6 pro volte problemi

Garantiyi bilmem de güncelleme almasını engellemiyor diye biliyorum Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. W

Konu linkini atar mısınız hocam ? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. W

Soru Kilit ekranı

Peki teşekkür ederim hocam :)
  9. W

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - CrDroid v5.7 [9.0 Pie] • [OFFİCİAL] Custom Rom

Deneyeyim bakayım nasıl olacak tek kaygım kasma yaşamak :) Öteki taraftan stabil olması ve bol özelleştirmeye sahip olması beni cezbeder bu dediklerim varsa ise ilk müsait zamanda yükleyeyim Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. W

Was disabled dediği zaman açılmış oluyor doğru mudur ? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. W

Soru Kilit ekranı

Buyrun sol ve sağ altta ki Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. W

Soru Kilit ekranı

Merhaba arkadaşlar kilit ekranında ki kısayolları nasıl kaldırabilirim ? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. W

Gerçi konuda yeteri kadar ss paylaşılmış şimdi gördüm emeğine sağlık hocam. Stabilite ve özelleştirme anlamında euromla arasıda ciddi fark var mı ? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. W

Romla alakalı arayüz ve özelleştirmelerin ekran görüntülerini paylaşabilir misin ? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. W

Wowifiyi nasıl etkinleştiriyoruz hocam? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt