Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 Haftadır okulda arkadaşlarımla mobil pubg oynuyorum arkadaşımda iphone 6 var yüksek ayarlarda 60 fps de oynayabiliyor fakat ben benim mi5 imde yüksek ayarlara aldığımda oyun ortalarına doğru telefon ısınıp kasmaya başlıyor ( en düşükte oynasamda oyun ortalarında telefon yanıyor ve kasmaya...
En son onu kullanıyordum batarya performansı biraz düştü 1 hafta kullanınca kasılmalar başladı , bu romda xiaomi.eu tabanlı galiba üzerinde iyileştirmeler yapılmış hali
1 saat sonra yayınlamışlar :D
rom deniyorumda batarya performansı iyi olan ve stabil birşey bulsam kalıcam :D lineage 14.1 deniyorum şuan geekbenchte miui den düşük alıyor
pixel experience denedim 8.1 olduğu için multitouch sorunu var
Miui oreo ya geçince ekran süresi 4 ün altına düşmezse...
Arkadaşlar miui ve xiaomi . eu ya baktığımda en son 8.2.22 olarak gözüküyor miglobe oreo rom yayınlamış mi5 için 8.2.23 romu geldimi size ?
ROM Builder Features - mi-globe.com
Merhaba hocam playden multi touch test uygulaması indirip oyun oynarmış gibi üst ve alttan 2 parmağınızı basılı tutup kayma yapıyormu 10 sn sonra felan bakarmısınız ? oynadığım bir oyun varda lineageos da yapıyordu o dediğimi oreoyla alakalıymış sanırım bir bakabilirmisiniz rica etsem
Arkadaşlar artık rom değişmekten bıktım en son los 15.1 denedim 2,5 saat ekran süresi alıyorum , şuan miui.am iniyor kurmadan önce buraya bir yazayım dedim
Miui tabanlı romlarda en çok batarya performansı ve ekran süresi veren hangisi ?
Ozaman aosp ve benzeri oreo romlara bakayım
Paranoid romu gördüm fakat android 7 olduğu için yüklemedim ,
Omni romda multitouchta kayma oluyormu acaba ? pixel experience kullanıyordum onda multitouchta kayma sorunu oluyorduda
birde kaç saat ekran süresi alıyorsunuz omni de
Batarya sorunlarından dolayı miui 9 dan 8 e downgrade yapmayı düşünüyorum tek sorunum portre modu batarya modunun en iyi marshmellow romda olduğunu söylediler o yüzden geçmeyi düşünüyorum .
veya başka aosp vb rom varmıdır batarya performansı iyi olan miui 9 a göre
Arkadaşlar şuan Masik Miui kullanıyorum 3,5 saat civarı ekran süresi alıyorum , grafikler ve arayüz olarak çok stabil bir rom fakat batarya yetmiyor bazen batarya performansı en iyi olan rom hangisidir acaba ? bazı oreo aosp romlar denedim multitouchta sorun cıkarıyor batarya performansı en iyi...
Arkadaşlar az önce xiaomi.eu android 8 rom indirdim miui 8.3.2 weekly versiyonunu ama az once forumda başka miui romlar keşfettim
Bu rom lar arasındaki belirgin özellikler nelerdir ? performans stabilite ve batarya süresi olarak hangisi daha iyidir ? epic romu kullanmıştım üzerinde çok...