wolver123 kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım Mi5 Pubg Mobile Isınma ve Kasma Sorunu

1 Haftadır okulda arkadaşlarımla mobil pubg oynuyorum arkadaşımda iphone 6 var yüksek ayarlarda 60 fps de oynayabiliyor fakat ben benim mi5 imde yüksek ayarlara aldığımda oyun ortalarına doğru telefon ısınıp kasmaya başlıyor ( en düşükte oynasamda oyun ortalarında telefon yanıyor ve kasmaya...
  2. W

Soru Mi-Globe 8.2.23 ?

Onu farkettimde demek istediğim Xiaomi böyle bir rom yayınlamamış, mi-globe nin kendi romu galiba
  3. W

Soru Mi-Globe 8.2.23 ?

En son onu kullanıyordum batarya performansı biraz düştü 1 hafta kullanınca kasılmalar başladı , bu romda xiaomi.eu tabanlı galiba üzerinde iyileştirmeler yapılmış hali
  4. W

Soru Mi-Globe 8.2.23 ?

1 saat sonra yayınlamışlar :D rom deniyorumda batarya performansı iyi olan ve stabil birşey bulsam kalıcam :D lineage 14.1 deniyorum şuan geekbenchte miui den düşük alıyor pixel experience denedim 8.1 olduğu için multitouch sorunu var Miui oreo ya geçince ekran süresi 4 ün altına düşmezse...
  5. W

Soru Mi-Globe 8.2.23 ?

Arkadaşlar miui ve xiaomi . eu ya baktığımda en son 8.2.22 olarak gözüküyor miglobe oreo rom yayınlamış mi5 için 8.2.23 romu geldimi size ? ROM Builder Features - mi-globe.com
  6. W

Yardım Pubg Mobile

Kaç fps alıyorsunuz oyun ortalarında fps düşüşü oluyormu ?
  7. W

Soru Miui Romlar arasındaki Batarya performansı en iyi olanı hangisi ?

Merhaba hocam playden multi touch test uygulaması indirip oyun oynarmış gibi üst ve alttan 2 parmağınızı basılı tutup kayma yapıyormu 10 sn sonra felan bakarmısınız ? oynadığım bir oyun varda lineageos da yapıyordu o dediğimi oreoyla alakalıymış sanırım bir bakabilirmisiniz rica etsem
  8. W

Soru Miui Romlar arasındaki Batarya performansı en iyi olanı hangisi ?

Arkadaşlar artık rom değişmekten bıktım en son los 15.1 denedim 2,5 saat ekran süresi alıyorum , şuan miui.am iniyor kurmadan önce buraya bir yazayım dedim Miui tabanlı romlarda en çok batarya performansı ve ekran süresi veren hangisi ?
  9. W

Soru Miui 8 Marshmellow rom da Camera2api ve Portre modu çalışıyormu ?

Ozaman aosp ve benzeri oreo romlara bakayım Paranoid romu gördüm fakat android 7 olduğu için yüklemedim , Omni romda multitouchta kayma oluyormu acaba ? pixel experience kullanıyordum onda multitouchta kayma sorunu oluyorduda birde kaç saat ekran süresi alıyorsunuz omni de
  10. W

Soru Miui 8 Marshmellow rom da Camera2api ve Portre modu çalışıyormu ?

Batarya sorunlarından dolayı miui 9 dan 8 e downgrade yapmayı düşünüyorum tek sorunum portre modu batarya modunun en iyi marshmellow romda olduğunu söylediler o yüzden geçmeyi düşünüyorum . veya başka aosp vb rom varmıdır batarya performansı iyi olan miui 9 a göre
  11. W

Çözüldü Batarya Performansı en iyi olan rom hangisi ?

Arkadaşlar şuan Masik Miui kullanıyorum 3,5 saat civarı ekran süresi alıyorum , grafikler ve arayüz olarak çok stabil bir rom fakat batarya yetmiyor bazen batarya performansı en iyi olan rom hangisidir acaba ? bazı oreo aosp romlar denedim multitouchta sorun cıkarıyor batarya performansı en iyi...
  12. W

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Bu son update android oreo mu yoksa 7.0 Nougat mı ?
  13. W

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Batarya performansı ve stabilite acısından miui.pro mu yoksa xiaomi.eu tavsiye edersiniz ? telefonum mi5 prime
  14. W

Soru Xiaomi.EU , Miui.pro , Mi-globe arasındaki farklar nedir ? karar veremedim ?

Arkadaşlar az önce xiaomi.eu android 8 rom indirdim miui 8.3.2 weekly versiyonunu ama az once forumda başka miui romlar keşfettim Bu rom lar arasındaki belirgin özellikler nelerdir ? performans stabilite ve batarya süresi olarak hangisi daha iyidir ? epic romu kullanmıştım üzerinde çok...
  15. W

Rom Mi5 8.3.1 Global Beta Oreo Yayımlandı

Bu güncellemede ar stickers ve google camera deneyen varmı ? calısıyorsa bende geçicem pixel experienceden
Üst Alt