Wolkey kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım Güncelleme sonrası durum kötü

Telefonum poco x3 pro format attım ve gyroscope sensorum 1 saniye geç çalışıyo yazılımsal hata bunu nasıl çözebilirim? Kalibre etmeden tutta tekrar formata kadar herşeyi denedim ama olmadı arkadaştada aynısı var oda format atmış ondada olmuş gecikme... 2..3 gün sonra düzeldi kendiliğnden diyor...
  2. W

Yardım Güncelleme sonrası format atmak istiyorum

Telefonum poco x3 pro format attım ve gyroscope sensorum 1 saniye geç çalışıyo yazılımsal hata bunu nasıl çözebilirim? Kalibre etmeden tutta tekrar formata kadar herşeyi denedim ama olmadı arkadaştada aynısı var oda format atmış ondada olmuş gecikme... 2..3 gün sonra düzeldi kendiliğnden diyor...
  3. W

Yardım POCO X3 PRO Format sonrası jiroskop gecikmesi

Arkadaştada poco x3 pro var ondada oomuştu bu gecikme... Kendiliğinden düzeldi diyor bu mümkünnü? Aceba formattan sonra gyro uyum sağlamaya çalıştığı içinmi 1 kaç gün yavaş oluyor? (Bende daha düzelmedi)
  4. W

Rom atamadım ve atmayacağım. Galiba atsamda düzelmez çünkü büyğk bi hata gibi. Formattan sobra jiroyu geciktiren bi yazılım hatası var. Çözümü mümkün görünmüyo. Böyle bir telefon yapıyolar hmi test etmiyolar herşeyini. Bi format atıyım dedim oyun oynayamıyorum.
  5. W

Yardım POCO X3 PRO FORMAT SONRASI JİROSKOP YAVAŞLIĞI ( YAZILIM HATASI)

Telefonum 1 defa format atıyım dedim formattan sonra 1 saniyelik jiroskop gecikmesi olmaya başladı kalibrasyondan bir daha format atmaya kadar herşeyi denedim çözülmedi miui 12.5.1 kurulu aceba ilk geldiğindeki miui sürümünü yani miui 12.0.2.0 sürümünü rom ile yüklesem düzelirmi? veya başka bir...
  6. W

Baya bi araştırdım persist diye bir şey varmış sensorleri kontrol ediyomuş. Telefona format atınca bu yazılımı silmiş olabilirmiyim?
  7. W

İşe yariyacagina eminmisin? Herşeyi denedim sadece format attığım için oldu. Birde rom atmak garantiyi bozuyor galiba
  8. W

Belki benim bilmediğim bir çözümü vardır diye yazdım:( yardımcı olurlar diye.
  9. W

Poco x3 pro telefonuma 1 defa format attım ve jiroskopta 1 saniyelik gecikme olmaya başladı. Arkadaşımdada aynı telefon var oda format attı ve ondada jiroskop gecikmesi oldu. Yazılımsal bi sorun formattan sonra meydana geliyor kalibrasyondan tutunda tekrar format atmaya kadar herşeeyi denedim...
  10. W

Çözüldü Pubg mobile jiroskop sorunu

Romu baştan nasıl yüklerim lütfen detaylı yaz benim telim poco x3 pro format attıktan sonra 1 saniyelik gyro gecikmesi var naptıysam düzelmedi yazılım hatası...
Üst Alt