Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum poco x3 pro format attım ve gyroscope sensorum 1 saniye geç çalışıyo yazılımsal hata bunu nasıl çözebilirim? Kalibre etmeden tutta tekrar formata kadar herşeyi denedim ama olmadı arkadaştada aynısı var oda format atmış ondada olmuş gecikme... 2..3 gün sonra düzeldi kendiliğnden diyor...
Telefonum poco x3 pro format attım ve gyroscope sensorum 1 saniye geç çalışıyo yazılımsal hata bunu nasıl çözebilirim? Kalibre etmeden tutta tekrar formata kadar herşeyi denedim ama olmadı arkadaştada aynısı var oda format atmış ondada olmuş gecikme... 2..3 gün sonra düzeldi kendiliğnden diyor...
Arkadaştada poco x3 pro var ondada oomuştu bu gecikme... Kendiliğinden düzeldi diyor bu mümkünnü? Aceba formattan sonra gyro uyum sağlamaya çalıştığı içinmi 1 kaç gün yavaş oluyor? (Bende daha düzelmedi)
Rom atamadım ve atmayacağım. Galiba atsamda düzelmez çünkü büyğk bi hata gibi. Formattan sobra jiroyu geciktiren bi yazılım hatası var. Çözümü mümkün görünmüyo. Böyle bir telefon yapıyolar hmi test etmiyolar herşeyini. Bi format atıyım dedim oyun oynayamıyorum.
Telefonum 1 defa format atıyım dedim formattan sonra 1 saniyelik jiroskop gecikmesi olmaya başladı kalibrasyondan bir daha format atmaya kadar herşeyi denedim çözülmedi miui 12.5.1 kurulu aceba ilk geldiğindeki miui sürümünü yani miui 12.0.2.0 sürümünü rom ile yüklesem düzelirmi? veya başka bir...
miui 12.5.1
poco
poco x3 pro
poco x3 pro jiroskop
poco x3 pro yazılım hatası
rom
rom atma
xiaomi jiroskop gecikmesi
xiomi
yardım
yardım edin acil lütfen
yazılım hatası
Poco x3 pro telefonuma 1 defa format attım ve jiroskopta 1 saniyelik gecikme olmaya başladı. Arkadaşımdada aynı telefon var oda format attı ve ondada jiroskop gecikmesi oldu. Yazılımsal bi sorun formattan sonra meydana geliyor kalibrasyondan tutunda tekrar format atmaya kadar herşeeyi denedim...
format
formatta sonra jiroskop gecikmesi
jiroskop
jiroskop gecikmesi
kalibrasyon
miui 12.5.1
poco x3 pro
poco x3 pro formattan sonra jiroskop gecikmesi
poco x3 pro formattan sonra jiroskop problemi
poco x3 pro yazılım hatası
sensör hatası
xiaomi hata
xiaomi yazılım hataları
yazılım güncellemesi
yazılım hatası
Romu baştan nasıl yüklerim lütfen detaylı yaz benim telim poco x3 pro format attıktan sonra 1 saniyelik gyro gecikmesi var naptıysam düzelmedi yazılım hatası...