Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mi 9t pro kullanıcıyım bir konuda sizinde görüşlerinizi almak istedim.
Bir telefona güvenlik güncellemesi kesilmesi yada çok geç gönderilmesi ( 2021 7. ay en son aldı cihazım güncelleme) , internet bankacılığı ve kripto hesapları konusunda ne tarz zaafiyetlere yol açabilir ...
Merhaba arkadaşlar k20 pro ve 9t pro için android 11 li miui 12.5 güncelleme dağıtılmaya başlandı denilmekte.
Kimi yere stable kimi yerde stable beta olarak gözükmekte. Bu konuda aydınlatacak bir arkadaş var mı acaba , teşekkürler .
Merhaba arkadaşlar sizlerle bu konu hakkında biraz konuşmak istedim.
google da search edip bazı bilgilere ulaşabiliyorum amma velakin forumda neden konuşmuyoruz bu konuyu ?
Konu hakkında kaynaklı bilgisi olan buyursun paylaşssın bizde okuyup mutlu olalım.
Merhaba arkadaşlar öncelikle, Türk telekom kurumsal hat üyesiyim
31.12.2018 tarihinde 2 yıllık taahhut verdiğim bir hattım var ve artık ben hattımı taşımak istiyorum
30.11.2020 tarihinde yani kasım ayının sonunda taahhut sürem sona erecek gel gör ki kasım ayın girdigimiz de turktelekom online...
Telefonuma imei repair yapıldı (9t pro)
sim 1 :0
sim 2: 15 hane
repair işlemini yapan arkadaş aynen şunu soyledi.
"abi 15 gun kadar çift sim çalışır ama daha sonrasında sim 1 repair yapılan kısmıda bozuyor o yüzden sim 1 i kullanma lütfen dedi"
takdir sizlerin
Kilidim açık imei repairli ama root yok cihazımda
Otadan güncelleme geldi aynen ilk denememde bu hatayı verdi ve kurulum tamamlanmadı
2. kez denemem de sorunsuz olarak tamamladı
snapdragon 855 chipsetli gecen yılın en güncel işlemlencisine sahip bir cihaz 9T pro ,
samsung galaxy note 10 ile aynı chipseti kullanıyor ve neredeyse kafa kafaya puan alıyorlar benchmark testlerinde.
snapdragon 730 işlemcisine sahip 9T ise daha mutevazi bir cihaz kalıyor pro nun yanında ...