WolfStyle kullanıcısının son içeriği

1. WolfStyle

Rom [Android 11] Redmi Note 9S Hindistan Kararlı V12.0.3.0.RJWINXM İndirme Bağlantısı

Teşekkürler kral kendinin gelmesini beklerim ne yapayım pişmanım zaten bunu aldığım için iyi forumlar
  2. WolfStyle

Rom [Android 11] Redmi Note 9S Hindistan Kararlı V12.0.3.0.RJWINXM İndirme Bağlantısı

Hindistan Kararlı V12.0.3.0.RJWINXM Bunu indirdim android 11 için 2.32 gb yedi birde bu nasıl bir şey 1616773287 Twrp nedir yapabilir miyim acaba?
  3. WolfStyle

Güncelleme doğrulanamadı dedi indirdim 2.32 gb yedi birde bu nasıl iş??
  4. WolfStyle

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Neden redmi note9s yok bu listede?
  5. WolfStyle

Reis note9s için MIUI 12.5 indirme linki lazım arıyorum bulamıyorum
  6. WolfStyle

Çözüldü Redmi note9s MIUI 12.5

Redmi note9s MIUI 12.5 güncellemesi için indirilecek bağlantı vs varmı? Bilgisi olan iletirse sevinirim
  7. WolfStyle

Soru Android 11 ve MIUI 12.5 güncellemesi

Xioami Redmi note9s modeline Android 11 güncellemesi ve MIUI 12.5 güncellemesi ne zaman gelecek bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  8. WolfStyle

Soru Android 11 güncellemesi

İndirme linki bulamadım ben yardımcı olur musunuz? 1608472923 İndirme linki bulamadım ben yardımcı olur musunuz?
  9. WolfStyle

İndirme için link arayayım ben o zaman, teşekkürler bilgi için
  10. WolfStyle

Teşekkürler
  11. WolfStyle

Hindistan sürümü mevcut diyorlar ama ne kadar güvenilir bilemedim. Xioami Redmi Note9s modeline Android 11 güncellemesi ne zaman gelecek? Tahmini veya tam tarih olarak mesela.
  12. WolfStyle

Yardım Redmi note9s kilit ekranı

Redmi note 9s tam ekrandan navigasyon bar tuşunu aktif ettim herhangi bir sorun yok. Fakat kilit ekranında eski düzen devam ediyor ve bir çözüm bulamadım. Ana ekranda navigasyon bar görünümü sıkıntısız fakat kilit ekranında halen yukarı kaydırma çubuğu devam ediyor. Demek istediğim kilit...
  13. WolfStyle

Diğer Kilit ekranında navigasyon

Redmi note 9s tam ekrandan navigasyon bar tuşunu aktif ettim herhangi bir sorun yok. Fakat kilit ekranında eski düzen devam ediyor ve bir çözüm bulamadım. Ana ekranda navigasyon bar görünümü sıkıntısız fakat kilit ekranında halen yukarı kaydırma çubuğu devam ediyor. Demek istediğim kilit...
  14. WolfStyle

Yardım Redmi note9s

15. WolfStyle

Yardım Kilit ekranında navigasyon bar görünümü

Farklı bir tema kullanmadım kendi temasını kullanıyorum ben
Üst Alt