Wistalia kullanıcısının son içeriği

1. Wistalia

Yardım Google Authenticator sorunu yüzünden Instagram'a giremiyorum

Telefon miui sürümümü downgrade yaptım ve sıfırlamak zorunda kaldım böylelikle Google Authenticator bilgilerim sıfırlanmış oldu , denediğim bütün sosyal medya hesaplarıma giriş yaptım instagram hariç. Benden sürekli 6 haneli kod istiyor ancak bende gözükmüyor dolayısıyla yedek kodlara da...
  2. Wistalia

Yardım ''erase boot error'' hatası

Merhabalar , mi 11 lite cihazıma sistem güncelleyici üzerinden 13.0.4 geldiği gözüküyordu ancak güncelleme çok yavaş sürüyordu(indirme kısmı 40+ saat). cihazım global olarak geçiyor ancak 7 harfli versiyon isminde tr yazığı için tr romu 13.0.2 sürümünü zip dosyası olarak indirerek telefon...
  3. Wistalia

Yardım MİUİ 12.5.3 sonrası ısınma

miuü 12.5.3 güncellemesinden sonra oyunlar telefonu fazla ısındırıyor , eskiden ısınmıyordu. Yardımcı olabilecek ?
  4. Wistalia

Yardım sosyal medyada 60fps kamera kullanamama sorunu

telefonumda 60 fps kamera var ancak sosyal medyada 30 fps kameram çalışıyor ve 60 fps kameraya hiçbir şekilde geçiş yapamıyorum. Var mıdır heryerde 60 fps kullanmanın yolu ?
  5. Wistalia

Yardım Snapdragon 732G sistemde 60 fps gösterme?

Snapdragon 732G var ve oyunlarda 60fps uyumlu gözükmüyor , var mıdır 60fps uyumlu gösterebilmenin bir yolu ?
  6. Wistalia

Tema miui 12.5.3 yazı tipi ve ios emoji nasıl yaparım ?

androidin emojilerini beğenmiyorum ve ios emojileri kullanmak istiyorum, daha önce denemiştim rootsuz çözüm bulamadım yeni cihaza root atmak da istemedim yardımlarınızı bekliyorum 🙏🏻 (bilmiyorum lazım mı cihaz mi 11 lite)
  7. Wistalia

Yardım Dosya Yöneticisi obb vb. klasör içini göstermemesi

Şimdik telefonumda dosya indirip apk kurup obb taşımak klasik bir işlem ancak dosya yöneticisinde obb klasötüne girdiğimde dosyalar gözükmüyor beni dosyalar uygulamasına atıyor , oradan da istediğim işlemleri yapamıyorum. İstediğim şey nasıl orijinal dosya yöneticisini varsayılan yapabilriim obb...
Üst Alt