Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon miui sürümümü downgrade yaptım ve sıfırlamak zorunda kaldım böylelikle Google Authenticator bilgilerim sıfırlanmış oldu , denediğim bütün sosyal medya hesaplarıma giriş yaptım instagram hariç. Benden sürekli 6 haneli kod istiyor ancak bende gözükmüyor dolayısıyla yedek kodlara da...
Merhabalar , mi 11 lite cihazıma sistem güncelleyici üzerinden 13.0.4 geldiği gözüküyordu ancak güncelleme çok yavaş sürüyordu(indirme kısmı 40+ saat). cihazım global olarak geçiyor ancak 7 harfli versiyon isminde tr yazığı için tr romu 13.0.2 sürümünü zip dosyası olarak indirerek telefon...
telefonumda 60 fps kamera var ancak sosyal medyada 30 fps kameram çalışıyor ve 60 fps kameraya hiçbir şekilde geçiş yapamıyorum. Var mıdır heryerde 60 fps kullanmanın yolu ?
androidin emojilerini beğenmiyorum ve ios emojileri kullanmak istiyorum, daha önce denemiştim rootsuz çözüm bulamadım yeni cihaza root atmak da istemedim yardımlarınızı bekliyorum 🙏🏻 (bilmiyorum lazım mı cihaz mi 11 lite)
Şimdik telefonumda dosya indirip apk kurup obb taşımak klasik bir işlem ancak dosya yöneticisinde obb klasötüne girdiğimde dosyalar gözükmüyor beni dosyalar uygulamasına atıyor , oradan da istediğim işlemleri yapamıyorum. İstediğim şey nasıl orijinal dosya yöneticisini varsayılan yapabilriim obb...