winstgy kullanıcısının son içeriği

1. W

MIUI 12.5 Mi̇ 9T/K20 OneOS MIUI 12.5 Android 11 21.11.3(Stabil Sürüm)

Hocam herşeyi eksiksiz yapıyorum cihaz root oluyor ama diag port açılmıyor yetkileri sorunsuzca görüyor izin veriyorum ama aygıt yöneticisinde Android phone olarak görünüyor
  2. W

Rom Mi 9T/K20 Pixel Experience Official Android 11 Kurulumu

Hocam anlatımları dikkate alarak kurdum hiçbir sorunla karşılaşmadım şuan herşey çok iyi. Ben kendi sitesinden en son sürümü yükledim. Merak ettiğim şey always on dipslay farklı seçenekler yokmu sadece saat var nasıl yüklüyebilirim. Birde ortada sabit duruyor hareket etmiyor ekrana zarar vermez...
  3. W

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama son olarak bu romlarda malum yollarla kayıt (imail) yapmak mümkün mü.
  4. W

Aosp tabanlı romlarda miu firmware güncellemesi yapmak mümkün yani değilmi hocam. Birde direk birşey yapmadan romu indirip kurayım mı birşey olur mu
  5. W

MIUI 12.5 Mi̇ 9T/K20 OneOS MIUI 12.5 Android 11 21.11.3(Stabil Sürüm)

Bu romu kurmak istiyorum ama malum yollarla kayıt etme mümkün oluyor mu bu romda
  6. W

Hocam benim cihazım da aosp tabanlı android 11 crDroid rom yüklü ama bu romu yüklemek istiyorum. Miu güncellemesi yapmanız gerekli demişsiniz ama nasıl yapacağım bilmiyorum çünkü orjinal roma dönme şansım yok cihazın mi cloud şifresi var ne yapmam lazım
  7. W

Yardım Mİ9T Cihaz Kilitli

hocam bana başta mı hesabı istemiyecek rom lazım o hangisi bilmiyorum cihaz kilitlenmişti mı hesabı unutulup
  8. W

Hocam tam 1 aydır uğraşıyorum sonunda twrp yükledim şimdi hangi romu kurmam lazım ismini yada linkini forumda varsa atarmısınız lütfen. android orjinal görüntüsüne en yakın rom hangisi 1621422575 hocam twrp yükledim1 ay sonra xD şimdi ne yapmam lzm orjinale yakın rom hangisi var link atma...
  9. W

Hocam peki bootloader kilidini açtım hata vermedi yani sizce bozukmudur
  10. W

Hocam umarım donanımsal olarak bozuk değildir tek umudum o. Allah razı olsun
  11. W

Kar ettim sanıyor aldığı parayı hocam ama hakkımı helal etmiyorum 2 gündür bilgisayarın başında gözlerim ağrıdı.
  12. W

Hocam forumda gezerken bir arkadaş böyle çözmüş bende denemek istedim ama dediğiniz gibi artık eski cihazımı bile tanımıyor daha kötü oldu. format atacam hocam yoksa kafayı yiyecem az kaldı 1618687834 bilmiyordum hocam kaldırdım şimdi ama daha kötü oldu herşey
  13. W

Hocam resimde görünen uygulamayı yükledim herşeyi denedim sonuç aynı.
  14. W

sürücü imza zorlama devre dışı bıraktım driver booster ile yeniden kurdum herşeyi sonuç yine aynı hocam
  15. W

< waiting for any device > böyle kalıyor hocam
Üst Alt