Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam herşeyi eksiksiz yapıyorum cihaz root oluyor ama diag port açılmıyor yetkileri sorunsuzca görüyor izin veriyorum ama aygıt yöneticisinde Android phone olarak görünüyor
Hocam anlatımları dikkate alarak kurdum hiçbir sorunla karşılaşmadım şuan herşey çok iyi. Ben kendi sitesinden en son sürümü yükledim. Merak ettiğim şey always on dipslay farklı seçenekler yokmu sadece saat var nasıl yüklüyebilirim. Birde ortada sabit duruyor hareket etmiyor ekrana zarar vermez...
Hocam benim cihazım da aosp tabanlı android 11 crDroid rom yüklü ama bu romu yüklemek istiyorum. Miu güncellemesi yapmanız gerekli demişsiniz ama nasıl yapacağım bilmiyorum çünkü orjinal roma dönme şansım yok cihazın mi cloud şifresi var ne yapmam lazım
Hocam tam 1 aydır uğraşıyorum sonunda twrp yükledim şimdi hangi romu kurmam lazım ismini yada linkini forumda varsa atarmısınız lütfen. android orjinal görüntüsüne en yakın rom hangisi
1621422575
hocam twrp yükledim1 ay sonra xD şimdi ne yapmam lzm orjinale yakın rom hangisi var link atma...
Hocam forumda gezerken bir arkadaş böyle çözmüş bende denemek istedim ama dediğiniz gibi artık eski cihazımı bile tanımıyor daha kötü oldu. format atacam hocam yoksa kafayı yiyecem az kaldı
1618687834
bilmiyordum hocam kaldırdım şimdi ama daha kötü oldu herşey